Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis! Lees hier meer!

Wat zeggen andere gebruikers over Gereedschappro.nl

15-3-2017 11:56:29
www.gereedschappro.nl

Goede service

Mooi bedrijf , goede adviezen , zeer goede service , top gereedschap.
Als klusser in het hogere kwaliteit particuliere segment vind ik hier de top producten die daar voor nodig zijn .
Ook de simpele klant vriendelijkheid in de winkel met een uitgebreid assortiment ,is met een goede product kennis is een geweldige ervaring die elders vaak heel schaars is .
Ben 3 uur onderweg voor een bezoek maar als professional heb ik er dat bij deze zaak graag voor over.
3-3-2017 10:42:35
www.gereedschappro.nl

Same day delivery

Nu ben ik niet gauw verrast, maar dit vraagt echt om een positieve reactie. Ik zat gistermorgen aan het laatste druppeltje Titebond. Niet overal verkrijgbaar, dus toch eens proberen via internet en GereedschapPro. Wat denk je? 's ochtends 10:30 besteld, 's avonds 18:30 bezorgd met een glimlach. Jullie hebben serieus een groot compliment verdiend! Hartelijk dank voor jullie snelheid, service en accuratesse.
24-2-2017 12:26:30
www.gereedschappro.nl

potloodbladen

perfect product voor in een werkplaats
snelle levering en duidelijke communicatie
16-2-2017 17:19:26
www.gereedschappro.nl

Snelle Levering

snelle levering en qua prijs kwaliteit , meer dan goed.
3-2-2017 20:13:03
www.gereedschappro.nl

schuim

zeer snelle levering heel fijn materiaal om mee te werken zocht ik allang naar en ik zou het iedereen aanbevelen
er is wel één klein minpunt en dat is de levering ik zelf was niet thuis en ze hebben de schuim langs het huis gezet wel achter de omheining, maar iedereen zou het hebben kunnen nemen, dat zou er in de toekomst op moeten verbeteren dat ze dat zo niet meer mogen zetten, liever bij de gebuur afleveren.
31-1-2017 21:07:55
www.gereedschappro.nl

Deo sticks

Zeer snelle levering
19-1-2017 15:56:20
www.gereedschappro.nl

Great Service

Thanks for an absolutely first class service very quick deliver
29-12-2016 9:30:30
www.gereedschappro.nl

Delivery and packaging

Thanks from Denmark - delivery over christmas - packaging was very fine - and the products in the best quality... highly recommended...
22-12-2016 15:40:41
www.gereedschappro.nl

Precisie bovenfrees TRA001 12mm met dubbele functie 2400 Watt.

zeer snelle levering aan een scherpe prijs, perfect voor hetgeen ik dit nodig heb, zeer krachtig en juist frezen doe je met dit apparaat ! Top Service
19-12-2016 18:16:28
www.gereedschappro.nl

Uitstekend

Snelle levering, scherpe prijs, goede communicatie. Tevreden klanten keren terug.
13-12-2016 10:38:35
www.gereedschappro.nl

Hultafors Adapter voor laserstatief

Na overal een adapter van 1/4" naar 5/8" gezocht te hebben, bij GereedschapPro terechtgekomen. En terecht. Deze had als enige de juiste (compacte) maat. Dus gelijk twee besteld. Snel geleverd met GLS. Passen perfect op statief en aan laser (Bosch blauw).
GereedschapPro bedankt voor de service en de snelle levering. Top!
2-12-2016 0:12:15
www.gereedschappro.nl

Wera Bit-Check 30 Zyklop Mini 1 BC BR 30 8001 A SB 31-delig met DE mini ratel

Mooie bitset, besteld en de volgende dag al geleverd in België.
Een zeer tevreden Belgische klant.
29-11-2016 13:26:24
www.gereedschappro.nl

Review

Ik heb de MAFELL PRECISIE DECOUPEERZAAG P1CC IN T-LOC SYSTAINER gekocht. S'ochtends besteld en s'avonds in huis. Geweldige zaak eerlijk advies. Machine is fantastisch. Omdat hij op de geleiders van de invulzaag is te gebruiken. Dus multifunctioneel als de zaag niet zo goed uitkomt en je toch recht wil zagen. Ik ben in de winkel geweest luilekkerland voor mij. En je mag alles proberen.
23-11-2016 16:26:38
www.gereedschappro.nl

Levering Triton TWX7 workcentre

Beste

Bij deze wil ik jullie heel graag bedanken voor het snel leveren van mijn Triton werktafel.

Besteld en de volgende dag geleverd in België, gewoon top...

Alleen was ik wel geschrokken dat ik een tracking kreeg van GLS...

Bij GLS heb ik zeer slechte ervaringen en zou toch opteren om via andere leveranciers te werken.

Voor de rest, Gereedschappro, doe zo verder want je hebt er alvast een nieuwe tevreden klant bij.

Met Belgische groeten,

Dimitri " De Houtfluisteraar"
15-10-2016 15:15:35
www.gereedschappro.nl

Deze winkel heeft een absolute meerwaarde

Okay, ik kan nu een ellenlang bericht neerpennen over de kwaliteit van de geleverde waren maar dat ga ik dus niet doen. Wanneer je dit soort merken koopt mag je namelijk een bepaalde kwaliteit verwachten.

De kracht van deze winkel zit hem meer in de bereidheid om van de geijkte paden af te wijken, daadwerkelijk te investeren in klantcontact & actief op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve producten. Het klantcontact verloopt soepel, zeer vriendelijk en de afhandeling is gewoonweg vliegensvlug. Het feit dat ik überhaupt een review schrijf zegt in dat opzicht genoeg.

Bedankt Sander (ook voor het brainstormen over de Roubo split-top, een project dat zeker niet dood is).

Ik geef jullie met een gerust hard een 10, ik heb er namelijk alle vertrouwen in dat jullie ook in de toekomst zullen blijven investeren in het verbeteren van jullie diensten.
18-9-2016 12:16:46
www.gereedschappro.nl

Toggler pluggen: nieuw in jullie assortiment; een tip

Hallo Sander,
Op jullie jubileumdag (10 september) hoorde ik dat jullie nu ook de Toggler-pluggen in het assortiment hebben opgenomen. Ik sprak daarover met Maarten van Toggler, en vertelde hem dat ik dit geweldige pluggen vind, met maar één nadeeltje: je moet de schroeven er met een heel laag toerental in schroeven, vooral als je de pluggen in beton of harde steen gebruikt. Als je te snel schroeft, smelt de schroef vast in de plug. Zit natuurlijk als een huis, maar als je de schroef nog even wilt lossen, heb je grote kans dat die afbreekt. Het leek Maarten zinvol om je dit door te geven, zodat jij de klant daarop kunt attenderen. Lijkt me ook helemaal passen bij de manier waarop jij je klanten voorlicht. Ik ben heel blij dat ik vorig jaar jullie zaak ontdekt heb, en lees met heel veel plezier de reviews op de site. Het heeft me een geweldige decoupeerzaag opgeleverd die in anders nooit gevonden zou hebben en ik dus nog jaren had lopen klooien met mijn machine die altijd een 'scheve' zaagsnede opleverde...
Groeten, Wim
8-9-2016 8:25:32
www.gereedschappro.nl

Pracht winkel!

Nogmaals wat blijven jullie een prachtige winkel met super spul en met echte klantacties!
10-8-2016 22:34:50
www.gereedschappro.nl

Woodpeckers

Hallo bin sehr überrascht.Bin durch zufall auf diese Firmenseite gestossen.

Ich suchte Werkzeug von Woodpeckers. Habs sie dann in Holland gefunden.

War erst Skebtisch. Bin aber einem besseren belehrt worden.

Kontakt Telefonisch war sehr freundlich.

Bestellung war sehr schnell und das Bestellte ist sehr gut.

Kann nur sagen weiter so bin ein neuer Kunde aus Deutschland.



Sander vertaald het een beetje:

Hallo ik ben aangenaam verrast. Ik ben door toeval op deze site terecht
gekomen.

Ik zocht iets van Woodpeckers en heb dit in Nederland gevonden.

Ik was skeptisch, maar ze waren goed op de hoogte van de producten.

Het telefooncontact was zeer vriendelijk.

Mijn bestelling had ik snel in huis en de site is erg goed.

Ik kan alleen maar zeggen ik ben een nieuwe klant uit Duitsland.
29-7-2016 16:00:23
www.gereedschappro.nl

systainer nr. 3

onlangs heb ik bij Gereedschappro.nl 2 systainers type 3 besteld. Deze passen perfect bij de systainers van Mafell die ik al had en ben hier dan ook zeer tevreden mee.

kortom hele fijne website, goede service en snelle levering.
4-7-2016 20:39:26
www.gereedschappro.nl

zaag

Ik vond de cirkelblad van het. Juiste nummer . Van festool en ben zeer goed tevreden over de snelle en goede levering hiervan .
Juiste dag ontvangen zoals belooft . Dit is de 2e keer dat ik iets bestelde waar ik zeer goed over te spreken.
Een goed adres om anderen dit te vertellen .
4-7-2016 18:11:46
www.gereedschappro.nl

t Square 600

Besteld volgende dag in huis super mooi spul dat woodpecker !
29-4-2016 7:20:11
www.gereedschappro.nl

Gereedschap mijn grote hobby

Goeden dag,

Ik heb geen vraag over gereedschap want ook dat is mijn grote hobby.
Ik snap alleen niet dat ik deze site niet eerder gevonden heb.
Je verkoop echt top merken zoals woodpecker en kaizenfoam die heel moeilijk te verkrijgen zijn.
zelf ben ik echt een grote festool fan en ook dit is hier wel te vinden.
voor iedereen die veel op youtube te vinden is voor ideeën moet gelijk aan deze site gekoppeld worden.
ik zal in de toekomst zeker vaker te vinden zijn op deze site ga zo door.
als ik zelf een gereedschapssite zou maken zou ik zeker 75 procent het zelfde aanhouden.

vr gr K.Seegers
29-3-2016 20:51:41
www.gereedschappro.nl

Snelle levering

Voor een klus had ik een andere zaag nodig en eigenlijk direct Sander gebeld en voor 13:00 uur besteld en had hem om 20:00 uur dezelfde dag binnen. Helemaal happy mja dat kan ook niet anders als je een pakket binnen krijgt met een een nieuwe Maffel MT 55 cc invalzaag.

Bedankt Sander.
20-2-2016 13:51:16
www.gereedschappro.nl

aankoop 2 st Alu waterpassen 2.0mtr

Email bestelling, betaling, goed verpakt en bezorgd binnen 2 dagen in R-dam, dit kan niet beter !!
5-2-2016 9:34:56
www.gereedschappro.nl

Algemene service en verkoop

Top verkoper en top service
12-1-2016 14:48:46
www.gereedschappro.nl

10/10 Mafell invalzaag met 5 sterren service

Dit is echt een vijfsterren webshop, met super advies en een 10/10 service. mails worden bijna direct beantwoord. Ik kreeg ook een super advies voor ik mijn aankoop deed.de levering was snel en super verpakt.
Achter deze webshop zitten mensen met een hart voor hun producten.
Niet twijfelen dit is een zaak met een service zoals hij moet zijn. TOP
16-11-2015 12:59:31
www.gereedschappro.nl

Mieter 1000HD


Gisteren hebben wij de door ons bestelde Incra Miter 1000 HD mogen ontvangen.
Goed verpakt en compleet, ik had niet verwacht dat het product er kwalitatief zo goed zou uitzien.
Alle onderdelen afzonderlijk verpakt en een zeer duidelijke montageinstructie.

Eerder deze week heb ik een vraag gesteld of deze geleiding toepasbaar is op de Makita 2704 zaagtafel.
Na ontvangst gemonteerd en hij past direct zonder specifieke aanpassingen.
28-10-2015 20:08:12
www.gereedschappro.nl

Bezoek

Hoi Sander,

Was vanmiddag voor het eerst in je mooie snoepwinkel. Nogmaals prachtige winkel, echt toys for boys. Btw mijn zoon is helemaal weg van de grote ledlenser.
23-10-2015 12:21:32
www.gereedschappro.nl

Danke

Hallo Gereedschappro Team,

Danke für die schnelle und souveräne Abwicklung meiner Bestellung.

Weiter so !!

Werde weiterhin Eure Seite / Onlineshop besuchen.
2-10-2015 14:17:03
www.gereedschappro.nl

levering stofzuiger

snel en correct
25-9-2015 7:37:49
www.gereedschappro.nl

Thank you

Hello

I received the package, one thank you for the quality and the speed of your service.
See you soon

Philippe Guenin
9-9-2015 20:58:46
www.gereedschappro.nl

DANK

Beste Sander,
Ik wilde je hartelijk bedanken voor de goede deal die we hebben kunnen sluiten. Ik blij, jij blij! Ik vind de service goed en wens je veel geluk en succes met de winkel.
5-9-2015 0:21:29
www.gereedschappro.nl

Eerste Mafell kast

Dag Sander,

Ik heb deze week m'n eerste inbouwkast, gemaakt met m'n nieuwe Mafell gereedschap, opgeleverd. Wat een genot om mee te werken: strakker, schoner, sneller.
Festool lijkt er wel Playmobil bij. Al doe ik Festool dan tekort, want ik heb er jaren met plezier mee gewerkt en ze hebben met innovatie veel werk makkelijker gemaakt. Mafell perfectioneert die innovatie nu.
Heel hartelijk dank dus voor je eerlijke adviezen, inruilservice en service in het algemeen. (Zoals: Deze week kreeg ik de garantie-certificaten van Mafell in de bus. Perfect geregeld!)
Ik kan er morgen bij de opening van je winkel helaas niet bij zijn. Veel plezier en succes, ik twijfel er niet aan dat het een succes wordt!
22-8-2015 11:38:47
www.gereedschappro.nl

Ik ben fan!

Dag Sander,

Ik ben reuze blij met m’n aankopen bij jou. Nog geen tijd gehad om alles uit te proberen, maar de Mafell stofzuiger is al zo’n verbetering! En de platendragers doen het ook heel goed!

Ik wil je graag complimenteren over hoe jij je zaken regelt. Van promotie tot advies en klantvriendelijkheid is alles meer dan dik in orde. Ik ben een fan!

Just
7-8-2015 22:29:52
www.gereedschappro.nl

Hele goede service

Via marktplaats een kss300 gekocht en na een paar weken ging er een onderdeeltje kapot, met Sander gemaild en kreeg binnen 24 uur antwoord. Onderdeeltje was te bestellen en zou een paar dagen duren, in de tussentijd een paar dingen bij Sander besteld en toen die geleverd werden zat er tot mijn grote verbazing het onderdeeltje al bij en ook nog eens geheel gratis !!!
Das wat ik noem nog eens echte service....
3-8-2015 11:14:58
www.gereedschappro.nl

festool inlay en bakjes + bescherming van deksel.

Had een paar beschadigde bakjes+inlay en de bescherming van de deksel.
Ik had er een paar foto's van doorgestuurd, er werd niet moeilijk gedaan en had de andere dag een compleet nieuw festool inlay en bakjes+ bescherming van deksel.
Ik ben zeer teveden over gereedschap pro.nl ga er zeker vaker bestellen.

TOP GEWELDIGE SERVICE !!
18-5-2015 21:41:54
www.gereedschappro.nl

Gebruikte Festool EBQ

Ik heb een gebruikte Invalcirkelzaag Festool TS55 EBQ-Plus met nieuw rail gekocht bij GereedschapPro.nl.
Door de Koerier heb ik deze later ontvangen dan de bedoeling was.
Sander en zijn vriendin hebben er alles aan gedaan om achter de bestelling/Koerier aan te gaan.
Top.... bedankt
18-5-2015 12:42:06
www.gereedschappro.nl

aftersales service

Toen ik mijn bestelling ontving. enkele systainers en een inleg voor een Fein apparaat, bleek dat laatste onderdeel te missen. Sander gebeld die in Duitsland bleek te zijn. hij vroeg me om een mailtje te sturen. Ietwat kortaf, maar ja het kan zijn dat hij in een overleg zat, da's het nadeel van gsm. enige dagen na mijn mail kreeg ik een bericht dat een nabezrging zou volgen. vandaag keurig afgeleverd. geen extra kosten en binnen een reeel tijdsbestek( hemelvaart ertussen en zo).
Geen 10 omdat ik de levering natuurlijk liever in 1 keer had gehad, maar snel oplossen van dingen die niet helemaal goed gegaan zijn is toch zeker een dikke 8 waard.
23-4-2015 20:24:26
www.gereedschappro.nl

Tweedehands Festool TS55

Ik had een ingeruilde Festool TS55 met geleider besteld. Dit bleek geen goede keuze.
De zaagmachine was absoluut niet schoon en had een bot zaagblad erin zitten, geen goede reklame dus.
Stuur ik em na overleg terug, houdt Sander zich niet aan de retourafspraken zoals vermeldt bij de bedrijfsregels. Hij betaald 12 euro minder terug wegens doos, nakijken en verzending. Dit terwijl ik ook al de verzendkosten van de retourzending had betaald. Niet netjes en zeker geen aanrader gezien de staat van de machine.
Ik koop nooit meer bij deze webwinkel.

René J. Sijmons

-------------------

Spijtig om te horen. De zaag was in bijna nieuw staat en echt schoon! Net nog gecontroleerd. Wat was er vies dan?
Zaagblad was niet super scherp, maar functioneerde nog prima, het is tenslotte ook een gebruikte machine, geen nieuwe zoals ook op de site stond.

Ik zie dat de webbouwer een aantal van onze voorwaarden heeft aangepast waarvoor onze excuses. Omdat u zoals gemeld te snel een machine heeft gekocht zonder goed te kijken, kost dit ons nu geld wat natuurlijk niet de bedoeling kan zijn. Wij zullen desondanks de ingehouden 12,- naar u overmaken en de voorwaarden aanpassen.

Bedankt voor ons scherp te houden.

Sander

-------------------

Hoi Sander, ik heb nog steeds 12 euro te weinig terugbetaald gekregen.
Hier ben ik niet blij mee. Ik blijf klachten indienen en slechte reviews geven zolang die 12 euro niet teruggestort zijn.
Aan jou de keuze.
 
Vriendelijke groet,
 
René J. Sijmons

-------------------

Rene,

Zoals al eerder gemeld is het geld al onderweg, zie je email.
Wat was er nu vies en mis met de zaag dan?

Sander
5-4-2015 12:33:57
www.gereedschappro.nl

TS55/ATF55 W48 Fijngetand zaagblad 160x2,2x20

Super snelle en zeer goedkopen levering
24-2-2015 10:11:27
www.gereedschappro.nl

Dust Deputy

Heel goeie service!!
En ook perfect gereedschap natuurlijk …
Een sterke aanrader
20-2-2015 18:15:59
www.gereedschappro.nl

Review Mafell LO 50 bovenfrees

Er zijn weinig review van boven frezen te vinden op het internet. Dank voor deze duidelijke en eerlijke uitleg.
17-2-2015 14:28:16
www.gereedschappro.nl

Goed advies, snelle levering, top shop!

Na diverse reviews gelezen te hebben over de Mafell invalzaag de stoute schoenen aangetrokken en besteld bij GereedschapPro.nl Als aanvulling hierop advies gevraagd voor een juiste stofzuiger combinatie. Ondanks de melding dat reacties op e-mails/levering van order vertraagd zouden kunnen zijn toch bijzonder vlot een antwoord (met goed advies).
Prachtige combinatie gekocht tegen een scherpe prijs.
Levering binnen 24 uur :-)
12-2-2015 15:53:31
www.gereedschappro.nl

Waardering

Beste mensen van Gereedschappro.nl,

Een pluim voor de service. Drie Festool systainers besteld. Alles piekpijn in orde en al de volgende dag bezorgd.

Ga zo door met jullie nieuwe shop !
11-2-2015 17:39:05
www.gereedschappro.nl

Perfect

Perfecte webwinkel. Scherpe prijzen, en hele nette service.
Hier ga ik meer bestellen.

Veel succes met de verbouwing van de winkel
10-2-2015 17:52:34
www.gereedschappro.nl

Niet op tijd verzonden

Vorige week woensdag product besteld via de website.
Helaas pas vandaag binnen gekregen. Geen 24uur zoals gezegd wordt op de site.
Op de site staat ivm verhuizing kan de bezorging een dag later zijn. Hij was maandag pas aangemeld bij dpd.
25-1-2015 19:20:58
www.gereedschappro.nl

Bedankt!

Bedankt voor de altijd goede service en super afhandeling, het is altijd super geregeld. Mvg Luuk
3-1-2015 19:38:10
www.gereedschappro.nl

onmisbaar

Sinds twee jaar mag ik me de gelukkig bezitter van de surge noemen. Heb hem altijd bij me. In het werk is hij echt onmisbaar. Ik heb hem destijds gekozen o.a. vanwege de verwisselbare zaagjes en de bit-houder. Na een jaar heel intensief gebruik ( en met intensief bedoel ik uitgeleefd ) heb ik hem opgestuurd en zonder problemen werdt hij voorzien van een aantal onderdelen. Ik zie nu dat mijn surge een beetje verouderd is. Missen wil en kan ik hem niet meer maar de geüpdate versie spreekt me erg aan. Uit ervaring kan ik vertellen dat die € 100 en een beetje totaal geen bellemmering zal zijn op het moment dat je hem in je handen hebt. Multitool totaal en onmisbaar.
2-1-2015 15:34:16
www.gereedschappro.nl

leatherman surge

ik ben ook in het bezit van de leatherman Surge. Dit al enkele jaren en hij heeft ook al flink wat voor de kiezen gehad. Ik heb niet de nieuwe versie met wisselbare messen in de tang maar de oude nog. Vooral op vakantie als ik licht bepakt ben is dit een onmisbaar stuk gereedschap! Alleen voor het in de grond rammen van tentharingen leent hij zich iets minder goed. Daarnaast sluit ik mij aan bij de reviewer Wino met zijn verhandeling over goed gereedschap!
30-12-2014 14:17:44
www.gereedschappro.nl

Verwachting overtroffen

Gisteren een Starmix stofzuiger besteld. De site gaf een levertijd van 2 dagen aan. Sander mailde vrijwel direct na de bestelling dat hij het betreffende apparaat niet op voorraad had en dat hij het rechtstreeks vanaf de importeur liet komen. Vandaag is de Starmix geleverd. Helemaal goed! En dat ook nog tegen de beste prijs. Dat zijn nou typisch twee dingen die mij laten terugkomen.
22-12-2014 1:42:42
www.gereedschappro.nl

MFT aanslag festool nastellen

Hoi Ralf,

Leuk om het vergelijk te zien. Nu heb ik een hele tijd gewerkt met een Festool tafel en volgens mij is de MFT aanslag na te stellen. Ik deed dat regelmatig om te zorgen dat alles haaks/parallel stond. Volgens mij met 2 boutjes met inbus kop.

Kenneth
24-10-2014 11:03:33
www.gereedschappro.nl

zaklamp

ik doe veel aankopen via internet, maar een bedrijf als deze kom je maar zelden tegen. naast een perfecte service en eerlijk advies zijn de mensen aardig [sander] en toen mijn produckt niet meer op voorraad was kreeg ik zonder bijbetaling een duurdere geleverd op de afgesproken tijd. top bedrijf
14-10-2014 18:31:29
www.gereedschappro.nl

Super!!!

Hey Sander!

Super gaaf! Dit wil ik niet missen!
Bedankt voor de info en de vrijkaarten en tot ziens op de beurs!


Groeten Sjors
20-9-2014 13:32:01
www.gereedschappro.nl

Tevreden klant

Mijn favoriete site.
Ben zelf allround timmerman en altijd opzoek naar het beste en vernieuwde gereedschap op de markt.
En kom dan vaak op deze site uit omdat de prijs kwaliteit top is.
Heb hier al meerdere producten bestelt, maar wil hier dan 1 product uit lichten.
Niet verrassend, een gebruikte mafell decoupeerzaag p1cc.
Een topmachine zo goed als nieuw, ontvangen voor een mooie prijs.
Een genot.
20-9-2014 8:15:42
www.gereedschappro.nl

Wera bit

Het is echt een super setje.
Ik gebruik hem dagelijks als ik bij klanten ben .
Je hebt alle benodigde sleutels bij elkaar en het is een mooi kompact setje.
Jammer dat de inbus niet in bolkopje zijn want dan is het een 10 waard
19-9-2014 19:28:00
www.gereedschappro.nl

BC4-M2 Box Clamp Klemmen!!

Wat een geweldige vinding.
Geen gezeur met onhandige lange lijmklemmen, maar makkelijk te plaatsen zonder dat je er bij het werken last van hebt.
En het feit dat alles dan ook nog heel snel word geleverd en afgehandeld is natuurlijk ook een hoop waard, en dat was zeker het geval.

Succes verder, en ga zo door.
26-7-2014 13:19:16
www.gereedschappro.nl

super service

Bij de eerste bestelling langs geweest in Zandvoort en de tweede bestelling online geplaatst en een ding is wel duidelijk; Sander stuurt jou of je spullen niet naar huis zonder goeie service. Ondanks dat hij zeer enthousiast is over zijn producten, wat terecht is, zal hij zijn advies altijd afstemmen op jou wensen en je niet meteen het duurste aansmeren. Eerste keer een Starmix, Mafell invalzaag, Festool vlakschuurmachine en WALKO werktafel. Tweede bestelling Mafell decoupeerzaag en Fein aangeschaft. En naar vele klussen kan ik niks anders zeggen dat top producten, geen dag spijt van mijn keuzen/ Sander zijn advies.
28-5-2014 12:24:21
www.gereedschappro.nl

2de keer! Ook top

Voor een tweede keer een bestelling geplaatst en na advies van Sander toch maar zijn advies gevolgd en niet mijn eerste keuze. Top!!!!
Hij heeft gelijk gehad wederom.

Weer alles ook keurig conform beloftes geleverd.

Houden zo!
16-5-2014 22:33:09
www.gereedschappro.nl

Aanschaf stofzuiger

Na een eerlijk, en goed gegeven advies door Sander een Starmix stofzuiger aangeschaft.
Opgehaald in Zandvoort. Echt een snoepwinkeltje, wat een mooie gereedschappen bij gereedschappro!!
8-5-2014 20:29:27
www.gereedschappro.nl

Warm aanbevolen!

Vanmorgen mijn bestelling keurig bezorgd! Bedankt weer voor de prima levering van deze top Incra gear!
5-5-2014 19:13:14
www.gereedschappro.nl

Review

Nadat ik eerst wat huiverig was heb ik het toch overwogen. Eindelijk daar was die dan! de Mafell UVA 115! wat een BEEST! Ik had al de Festool Rotex 90 en op zich was ik daar best tevreden over. Toch had ik een grotere machine nodig. Het nadeel van de Rotex is dat hij heel erg onvoorspelbaar is. Hij schiet alle kanten op wat ten nadeel van je werkstuk komt. Wat mij opviel is dat ik dan kleine krassen heb. De Mafell UVA 115 is heel goed hanteerbaar, stabiel en stil. Het eindresultaat is hierdoor geweldig, en dus krasvrij. De stofafzuiging van de machine zelf is al goed maar met een stofzuiger is het nog beter. Het schuurpapier leek mij wat duur maar daar ben ik van terug gekomen want ze gaan lang mee. de prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Sander, bedankt voor het goede en eerlijk advies over de machine!
29-4-2014 12:35:14
www.gereedschappro.nl

Service

Heb de laatste maand wat Festool systainers en sortainers besteld bij Sander. Prima levering en service en bij mijn laatste zending ook nog wat leuke kadootjes ;-)

Sander bedankt!
24-4-2014 10:18:34
www.gereedschappro.nl

Bestelling

BIj deze mijn complimenten voor de TOP service! Alles keurig op tijd, info van de website klopte 100%. Zelfs werd ik even op gebeld voor een correctie omdat ik iets fouts had besteld! Chapeau!!
En een geweldig product!!
9-4-2014 15:45:32
www.gereedschappro.nl

chapeau

Na een bestelling die niet geheel vlekkeloos verlopen was is alles uitstekend opgelost door Sander.

Goede service en snelle reactie op berichten.

Zo hoort het, daar blijven klanten voor terug komen.
26-2-2014 15:47:37
www.gereedschappro.nl

Wauw

Wat een topwinkel zeg!
15-2-2014 21:58:34
www.gereedschappro.nl

Service

Prima professioneel advies, supersnelle levering. Dik tevreden!
16-1-2014 8:24:32
www.gereedschappro.nl

vervoerder

Dag Sander

Bestelling vandaag binnengekomen.
Helemaal naar wens, deze wijze van bezorgen bevalt erg goed
Is wel wat duurder maar "dan heb je ook wat" zoals dat heet.
Je hoeft niet de gehele dag beschikbaar te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.
Je krijgt een globale indicatie aan het begin van de dag en later een exact tijdstip.
Dank voor de transactie

Gr Thom
20-12-2013 14:29:15
www.gereedschappro.nl

Dit is TOP SERVICE !!

Festool snelspanklem & systaineren Walko snelspanners.

Na een periode van intensief zoeken op het internet ben ik op jullie site terecht gekomen.
Omdat de prijs van de snelspanners,goedkoper was dan alle andere internet verkopers, heb ik deze onmiddellijk besteld!!
Aangenaam verrast was ik…..door de snelle levering van alle bestelde producten..gemakkelijke betaling (rembours) en de service van Dynalogic !

BEDANKT!!!
4-12-2013 20:30:52
www.gereedschappro.nl

deurlifter

Na alle tienen die op de site staan,een wat minder punt van mijn kant.


Deurlifter besteld 24-11, binnengekregen 4-12,dus 10 dagen later.op de site staat binnen 24 uur.Was op voorraad.


Mailtje gestuurd, met antwoord ben op vakantie staat op de site, je krijgt daarom 5% korting.
Kan het niet ontdekken op de site en de korting niet gehad.maar ja voor een euro niet zeuren denk ik dan, de deurlifter is binnen.


De vervoerder mailt op zondag het word geleverd op maandag,maandag mail het word dinsdag,dinsdag mail het word woensdag.en op aangegeven tijdstip was het er dan.Maar voor 10 euro verzendkosten word je daar niet vrolijk van.
Ik vind als iets goed verlopen is dan verdien je een 10.
Als ondernemer doe er je voordeel mee met de review maar kom na wat je belooft.gr





Sander zegt:
Eindelijk een slechte review! Werd bijna al niet meer geloofwaardig. Helaas niet helemaal terecht maar goed.


Dat ik op vakantie was stond in de nieuwsbrief, op de homepage, op de nieuwspagina, op Facebook EN je kreeg een pop-up wanneer je op de site kwam,
niet te missen! Duidelijker kan ik het niet maken, maar als u verbeteringen weet geef het door!

De emails van de vervoerder totaal mijn fout. Er is wat mis gegaan in mijn
systeem waardoor er onterechte emails zijn verstuurd, mijn excuses. Daarna is er
nog iets mis gegaan bij de vervoerder, dus fout op fout, sorry hiervoor. Het zal
niet meer voorkomen.
4-11-2013 11:42:42
www.gereedschappro.nl

Incra

Op het gebied van hobby gereedschappen heeft het Amerikaanse merk Incra ook het vaste land bereikt. Dit wordt vertegenwoordigd door Gereedschappro.nl. Verleden week diverse rails besteld voor mijn zelfbouw freestafel. Snel geleverd en prima service, mijn oprechte waardering voor Sander in het after sales traject.

Kom snel terug om mijn Freestafel te complementeren.

Rob
22-10-2013 12:58:03
www.gereedschappro.nl

Geweldige service!

Geweldige service alles ontvangen, prima op tijd. Zelfs een sms dat het over een half uur er was geweldig!
Top spul Mafell kan niet wachten om ermee laminaat te zagen.
Gr en bedankt Klaas
15-8-2013 19:12:52
www.gereedschappro.nl

Betreft: review Mafell (UVA 115 E) en Gereedschappro.nl in een notendop

Geachte,

Graag deel ik met jullie (voorlopig in een notendop) mijn vreugde wat betreft de ontdekking van de producten van Mafell in combinatie met de ontdekking van Gereedschappro.nl.

Begin juli heb ik een invalzaag MT 55 C besteld met de stille hoop eindelijk een product te vinden dat zonder gedoe écht doet wat het zou moeten doen; een product waarop je kunt vertrouwen, een product waarmee je graag werkt en een product dat als het ware ook graag voor jou aan de slag gaat. (Bij nader inzien / nalezen; misschien vraag ik teveel?)

Voor mij valt eigenlijk heel veel onder die noemer 'product'; het is niet alleen van toepassing op materiële zaken (denk aan machines, maar ook op grond- en hulpstoffen), maar ook op immateriële zaken (denk aan dienstverlening in de breedste zin van het woord).

Dit soort producten vinden ervaar ik tegenwoordig als een klus apart omdat het zo moeilijk lijkt te zijn; het is bijna alsof het vanzelfsprekend is dat een product en / of (bijbehorende) dienstverlening ondermaats presteert en / of niet doet wat het zou moeten doen.  Ik vind dit bizar (en hoogst frusterend...).

Gereedschappro.nl en Mafell hebben mij dan ook aangenaam verrast. Beiden doen wat ze moeten doen (en zelfs meer) en vooral met heel veel plezier en passie. Het is een totaalpakket dat gewoon klopt; het resultaat is gegarandeerd plezier van begin tot eind. 

De producten van Mafell zijn bijzonder doordacht en oerdegelijk. (Voor een meer technische analyse verwijs ik naar andere gebruikers; ik wilde vooral de nadruk leggen op de 'belevenis op zich'.)

De service van Gereedschappro.nl is ook top en maakt het af; het staat buiten kijf dat Sander veel aandacht geeft aan datgene dat hij doet (alles is verzorgd en ieder pakketje is net een cadeautje), hij heel veel plezier in zijn werk heeft en je bijzonder graag ten dienste staat; stel hem een vraag en hij helpt je vrijwel onmiddelijk (en goed) verder.

De tweede bestelling betrof een een schuurmachine van Mafell (UVA 115 E) en een doos Abranet schuurpapier (P 80). Ook deze machine (en bestelling) maakte mijn verwachtingen meer dan waar.
De eerste klus was / is het blank schuren van een oude deur. Mijn moeder is daar een aantal jaren geleden mee begonnen, maar heeft het werk nooit af kunnen afronden omwille van praktische beslommeringen. De klus afmaken leek dan ook altijd buiten handbereik; niet alleen omdat het materiaal ondermaats was, maar vooral omdat het zo'n vervelende karwei was (mijn vader noemt zoiets liefkozend een 'k**-klus' ;)).

Twee zondagen terug maakte ik 's ochtends mijn bestelling open (ik ben een uitwonende student en mijn pakketjes komen op het ouderlijke adres toe) en toonde ik aansluitend met heel veel trots een 'echte schuurmachine'. Mijn moeder keek mij enigszins verbaasd aan, maar leek tegelijkertijd ook redelijk nieuwsgierig te zijn aangezien ikzelf maar bleef grijnzen (de UVA is een fantastisch apparaat; leen er eens eentje en je begrijpt wat ik bedoel)...

Een paar minuten voordat de lunch zou beginnen, ben ik met het apparaat naar de bewuste deur gegaan en heb ik mijn moeder meegevraagd. Ik ben toen begonnen met schuren waarop mijn moeder binnen luttele tellen het schuren wilde overnemen omdat ze het zelf wilde proberen. Ik heb haar het apparaat gegeven (de werking ervan spreekt voor zich; er viel dus niets uit te leggen (dat is vaak wel anders ;))) waarna mijn moeder zelf aan de slag ging. Het was vervolgens een groot genoegen mijn moeder zo te zien stralen; ze kon haar geluk niet op. Kers op de taart was dat ze maar bleef herhalen; "Waar is dat stof? Zonder stof, dat kan toch niet?". Na veel aandringen is ze toen gestopt met werken (maar niet met glimlachen) en waren we nog net op tijd voor de lunch.

Hiermee besluit ik mijn verhaal; het is nu ongeduldig wachten op een aantal vrije dagen waarin ik zelf (op een andere manier) aan de slag kan. Tot dan moet ik het doen met aangename he
13-8-2013 14:36:49
www.gereedschappro.nl

Belofte en verwachting waargemaakt

Vorige week heb ik een tijdje zitten rondkijken op de website. Mooi die persoonlijke benadering van Sander met filmpjes, tips en dergelijke. Vanwege een duidelijk aanbod en een goede prijs maar een paar Festool Systainers besteld. Vandaag heb ik deze ontvangen en ben er zeer blij mee. Snel geleverd, prettige transportonderneming (correcte berichtgeving en realtime track&trace) en tegen zeer fatsoenlijke prijs. Mocht ik nog wat nodig hebben van gereedschap of toebehoren dan bestel ik het zo weer via Gereedschappro.nl!
20-7-2013 19:52:52
www.gereedschappro.nl

mafell afkortzaag kss300 en fein multimaster

Op aanraden van Sander de Mafell afkortzaag KSS-300 gekocht. In 1 woord: top - niet over nadenken- gewoon kopen. Briljant in zijn eenvoud, weet na 1 week al niet meer hoe ik het zonder deed. Zo anders dan een cirkelzaag. Neem meteen de versie met de flexibele geleidrail want die gebruik je meer dan je denkt.

Tevens voor mijn verjaardag de FEIN multimaster cadeau gekregen van mijn vrouw (ik ben inderdaad gelukkig getrouwd). Ook dit is zo'n apparaat dat je meer gebruikt dan je denkt en dat veel bewerkingsproblemen opeens veel makkelijker maakt.

Over de klantenservice niks dan lof: je krijgt op je mails altijd een terzake doend antwoord van Sander, zelfs later op de avond.
16-6-2013 0:47:03
www.gereedschappro.nl

Festool PS 300

Ik had een tafelmodel decoupeerzaag nodig. Even googlen leidde me het halve land door naar Sander. Die was net andere klanten aan het helpen in zijn met spullen volgepakte zaak. Hij nam daar alle tijd voor, zag ik wel. Dat mag natuurlijk ook wel voor een bedrag van 2000 Euro. Toen ik aan de beurt was, nam hij voor mijn prulaankoop van 200 Euro evenveel tijd. Hij had meteen door dat ik een handige jongen ben. Dus begrepen we elkaar goed en kwam ik voor dat zachte prijsje weg met een topmachine zoals ik nog nooit heb gehad. Ik ben nu thuis aan het stoeien om het apparaat op een slimme manier op mijn werkbank te monteren en heb alle vertrouwen dat me dat lukt.
3-6-2013 10:48:07
www.gereedschappro.nl

Rubberen aan/uit knopje voor Ledlenser lantaarntje

Was al heel lang op zoek zonder succes. Mailtje met onmiddelijk resultaat! Kreeg er snel een gratis opgezonden !
Zeldzaam, zo,n service!
10-3-2013 19:37:00
www.gereedschappro.nl

mafell mt55 inval cirkellzaag

na met Sander naar de beurs geweest te zijn in nurnberg (duitsland zou graag weer een keer gaan), kwam ik erachter dat mijn huidige invalzaag een pokke ding was.
eerst dacht ik dat er geen betere was (het was een festool), toch de mafell geprobeerd op de beurs.
het eerste wat ik dacht was: dit ding is perfect.
even daarna mijn festool de deur uitgegooid en de mafell gehaald bij Sander.
heerlijk gewoon, maar dan begin je te vergelijken met de festool en ben je blij dat je hem kwijt bent.
na een hoop mdf, multiplex en spaanplaat gezaagd te hebben begon de zaag op zijn baasje te lijken, af en toe niet op gang willen komen.
contact opgenomen met sander en voila het was geregeld, de zaag werd bij mij thuis opgehaald en naar duitsland verzonden voor reparatie, kon zelfs een leen zaag krijgen van Sander perfect gewoon.
na m'n zaag terug was van vakantie (miste hem) had ik alweer wat klusjes klaar staan van vuren 28mm dik.
met deze zaag kan je massief hout gewoon zagen wat met mijn festool niet lukte (beveiliging).

gewoon een super zaag ook voor profesineel gebruik!!!!!



25-12-2012 18:19:27
www.gereedschappro.nl

Mijn (vervelende) ervaring met GereedschapPro.

Een aantal weken geleden was ik op zoek naar een machine waarmee ik houtverbindingen kon maken. Na mij niet alleen goed geïnformeerd te hebben maar ook met een paar machines te hebben gewerkt, was er voor mij maar één duidelijke winnaar, en wel de Mafell DD40P Duo Deuvel. Deze kan n.l. niet alleen een perfecte en sterke houtverbinding maken, maar je kan er ook gatenrijen mee boren en werkt ook het prettigst voor mijn gevoel.

In mijn zoektocht naar deze machine kwam ik via het internet terecht bij de firma GereedschapPro.nl in Zandvoort. Hoe het zo gekomen is weet ik niet, ik gebruik nl. geen drank, drugs of andere geestelijke onderdrukkende middelen, maar heb hier uiteindelijk toch de Mafell machine gekocht.

Na eerst even gebeld te hebben met ene Sander van GereedschapPro (volgens mij ook de eigenaar van deze tent) voor een afspraak, werd ik bijzonder vriendelijk te woord gestaan en kon ik langs komen wanneer ik maar wilde. Elke dag was mogelijk, zelfs op zondag of s ’avonds. Hier werd ik al niet vrolijk van, maar goed. De Tim, Tam, Tom, Tom, ingesteld en op een zaterdagmorgen maar naar Zandvoort gereden. Daar aangekomen wilde ik even vragen aan Dhr. Sander hoe lang ik hier kon parkeren en wat dit ging kosten. Echter voor dat ik deze vraag kon stellen, had ik al een parkeerontheffing in mijn handen met de mededeling dat ik deze maar voor mijn voorruit moest plaatsen, heel vervelend, maar ja, dan hou ik het geld maar in mijn zak, ook goed. Vervolgens werd voor mij uitgebreid de tijd genomen en kreeg ik alle tekst en uitleg en kon alles vragen. Ook werd er de mogelijkheid geboden om verschillende machines 30 dagen uitgebreid te testen, waaronder zelfs een zaagtafel. Thuis afleveren en weer ophalen zonder kosten behoorde ook tot de mogelijkheid, geen enkel probleem. Maar daar was ik immers nog niet echt naar op zoek. Allemaal heel vervelend dus, en tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog koffie aangeboden. Na ongeveer 2 uur ben ik met een lading aan informatie en diverse folders, en zonder iets te hebben gekocht, huiswaarts gekeerd. Wat mij niet echt beviel was dat mij niets werd opgedrongen om te kopen of te testen, alles was vrijblijvend en mogelijk en niets moest.

Thuisgekomen alles eens rustig laten bezinken en toch (waarschijnlijk onder invloed van drank) na een paar weken gebeld met GereedschapPro, en een afspraak gemaakt om de Mafell Duo Deuvel nog eens nader te bekijken en deze evt. mee te nemen om te testen. En ja wel hoor, weer kon ik gratis parkeren, en weer was niets een probleem. Dus maar snel gevraagd of ik de machine mee kon nemen om te testen. Ik dacht een gebruikte mee te krijgen, maar nee hoor, een fonkelnieuwe machine compleet in systainer, en ook nog een fonkelnieuwe geleiderail, kon ik die ook gelijk testen werd mij medegedeeld. Gewoon om niet goed van te worden, maar ja, gewoon maar accepteren toch?

Vervolgens machine met rail uitgebreid en rustig thuis uitgetest. En na 3 weken maar gemaild dat ik deze TOP machine wilde behouden. Ik dacht dan heb ik de enige perfecte machine om houtverbindingen mee te maken en ben ik van GereedschapPro af. Maar nee hoor, ik wilde nog even weten hoe ik mij kon registreren, en hoe ik voor de 3 jaar garantie in aanmerking kon komen. Dus maar even mailen met deze tent. Krijg ik binnen het kwartier antwoord dat ik niets behoef te ondernemen. Alles wordt door GereedschapPro geregeld, en ik krijg geen 3 jaar maar 5 jaar volledige fabrieksgarantie. En zo werd mij verteld, krijg ik over een paar dagen hiervan een schriftelijke bevestiging. Nou was ik al niet vrolijk door mijn negatieve ervaringen met GereedschapPro, maar dit deed echt de deur dicht.

Overigens wordt op mails aan deze firma zo is mij ervaring, altijd ZEER SNEL gereageerd. Ook zoiets vervelends, maar ja het zei weer zo, gewoon niet op in gaan.

Ps. Nu even alle gekheid op een stokje, en even zonder dolle. Waarom heb ik bovenstaande review met enige humor geschreven. En voor sommige van u misschien ook de gedachte of ik enig verband heb met GereedschapPro. Op die vraag deel ik u hierbij uit alle EERLIJKHEID mede NEEN. Ik heb niets met GereedschapPro, ben gewoon een klant die met bijna 60 jaar levens ervaring nog nooit een firma, zaak of winkel heb aangetroffen waar ik zo eerlijk, oprecht en netjes ben geholpen, en waarbij (bijna) alles mogelijk is. Daarom wilde ik ook graag een review schrijven, maar wel een met enige humor. De wereld is immers al zo somber.
29-11-2012 17:55:49
www.gereedschappro.nl

Ongemakken en hoe de service is!

Enige tijd geleden kocht ik een walko 3 en het aktiepakket.
Sander heeft alle moeite gedaan om mij dat zo spoedig mogelijk te leveren naar Belgie.
In het aktiepakket zat er 1 stuk teveel in die niet besteld was dit zonder Sander zijn medeweten.
Na een mailtje was de zaak direkt opgelost en zonder problemen het pakket terug gestuurd met de post.
Voor de ongemakken die ik had heeft Sander enkele cadeautjes toegestuurd en mijn verzendingskosten vanuit Belgie terug betaalt.
Ook mag het gezegd worden ieder mail die ik stuurde met een vraag werd steeds vriendelijk en zeer rap beantwoord.
Daarom besluit ik met een gemeende zin
Gewoon geweldig dit is pas service
12-11-2012 21:06:54
www.gereedschappro.nl

mafell decoupeerzaag

In een moeilijk te vinden pand in Zandvoort tref je een gereedschap aan............... heel bijzonder!

Mijn Festo decoupeerzaag ingeruild voor een gebruikte (volgens mij nog nieuwe) Mafell decoupeerzaag.
Ik kreeg er veel goede raad bij, de filmpjes op Youtube waren ook heel instructief.
Ervaringen: deze machine zaagt wel rechtuit, wat bij de Festool echt niet lukte. De zaaglijn blijft ook vrij van zaagsel door het fraaie blaassysteem zodat je nauwkeuriger werkt. Ik heb nog niet gezaagd met het dubbelblad van Mafell, ik bewaar het lekkerste voor het laatst.

Wees voorzichtig in de winkel: je wordt overvallen door hebzucht en dat is niet goed voor je portemonnee!
30-10-2012 15:20:19
www.gereedschappro.nl

mafell@theBeach 28-10-2012

Hoi Sander,

Het was zondag gezellig en zeer informatief in Zandvoort op de Mafell@theBeach mit dem super demos von Jens@Mafell. Wat een geweldige produkten heeft Mafell toch! Bedankt voor je werk en gastvrijheid.
8-10-2012 20:24:29
www.gereedschappro.nl

Kwaliteits shop

Ik koop geregeld dingen via internet maar gereedschap pro is zeker mijn favoriet geworden.

Sander heeft de scherpste prijzen, eerlijk en goed advies en zijn service vind je nergens anders!

Die man leeft echt voor zijn zaak, in het weekend of `s avonds hij staat altijd voor je klaar.

Ik weet zeker dat hij binnenkort weer mijn interesse weet te trekken met een super aktie of super handige spullen( Must haves).

Bedankt!
5-10-2012 20:24:29
www.gereedschappro.nl

speelgoedwinkel voor mannen

Vandaag kwam er weer een zending van Sanders Speelgoedwinkel voor mannen. Ik weet niet waar hij het vandaan haalt, maar hij heeft altijd weer iets bijzonders. Ik was na 20 jaar toe aan nieuwe schroevendraaiers. Op zijn advies een tweetal Wera sets gekocht. Een voor aan de muur, de andere voor in de kist. Nooit geweten dat je zulke bijzonders schroevendraaiers heb.

Top dus - zit helemaal te glimmen.
29-9-2012 12:17:56
www.gereedschappro.nl

Klantvriendelijk, uitstekende service

Ik was geïnteresseerd in een aantal producten uit de Outlet en wilde graag nog wat informatie over andere producten hebben. Eerst was ik van plan om zaterdag langs te komen, maar dat kwam niet zo goed uit vanwege de decoupeerzaag test, Sander kon dan niet de tijd vrij maken die hij nodig heeft. Dus stelde Sander voor om diezelfde woensdag 's avonds om 20 uur langs te komen, dan zou hij alle tijd hebben om de verschillende machines toe te lichten. 's Avonds heb ik uitgebreid met Sander in zijn winkel gesproken over een heleboel zaken, ik mocht alle gebruikte machines op mijn gemak bekijken en Sander gaf advies over de producten die hij zelf verkoopt, maar ook over producten die hij zelf niet verkoopt. Bovendien was het advies dat houd snijdt. Dat samen met het enthousiasme van Sander maakte deze eerste kennismaking tot een hele prettige ervaring. Zeker een adres waar ik nog vaker naar toe ga!
21-9-2012 20:35:36
www.gereedschappro.nl

Super internetshop

Tijdje terug was ik op zoek naar systainers met sorteerbakjes.

Omdat ik mijn "lege" systainers en die met sorteerbakjes graag gelijk wil houden heb ik Sander een mail gestuurd of hij op (korte) termijn deze systainers in het assortiment zou krijgen. Op dat moment kon hij me vertellen dat dit nog niet het geval zou zijn omdat BTI deze niet maakte.



Binnen een week kreeg ik een mail van Sander dat hij toch nog even bij BTI heeft geinformeerd en ja hoor ze zouden komen. Na wat heen en weer gemail (iedere keer heel snel antwoord) was het deze week zover Woensdag stonden ze op de site donderdag besteld en vrijdag kreeg ik ze keurig bezorgd op de afgesproken tijd. Super dat je van te voren ook nog een SMS krijgt dat de Koerier in de buurt is.



Kortom Super ervaring met Gereedsschappro.nl en de communicatie met Sander.
16-9-2012 17:05:25
www.gereedschappro.nl

klantvriendelijk

Was bij Sander om diverse systainers te bekijken, kon niet gelijk afrekenen geen probleem kreeg de handel mee betalen komt wel. Geeft goed gevoel/vertrouwen en fijne Service
28-8-2012 0:30:27
www.gereedschappro.nl

Top webshop

Hallo Sander, ik heb 6 zaagbladen van Mafell, Geleidingslinialentas en Anti-splinterstrip ook van Mafell bij jou besteld. Superprijs voor de zaagbladen en op de minuut nauwkeurig de volgende dag geleverd. Helemaal TOP!!! Ik heb mijn nieuwe gereedschappen winkel gevonden. Ook jouw demo filmpjes zijn geweldig zeer professioneel en met de nodige humor ! Ga zo door.
2-8-2012 22:10:54
www.gereedschappro.nl

moteranker

poosje geleden bij sander een moter anker besteld dit ging niet geheel volgens plan(duurde wat langer dan voorzien)
maar werd keurig op de hoogte gehouden door sander en dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent
vervolgens is het onderdeel toch nog snel geleverd en ik dik tevreden.
dus als het wat tegenzit word het nog keurig op gelost.
Groeten A.Minkjan
31-7-2012 19:50:15
www.gereedschappro.nl

Service en Kennis

Mafell mt55 gekocht en de service is top bij dit bedrijf. De site is goed overzichtelijk ze weten waar ze over praten.

En de keuze in aflevering vind ik ook heel prettig hoef ik tenminste niet heel de dag te gaan zitten wachten op een trein die niet komt in 1 woord topshop.
20-7-2012 19:55:57
www.gereedschappro.nl

Kwaliteit bewijst zichzelf

Sander proficiat met DE TEST grandioos! een geweldig initiatief!, de test spreekt voor zich.!

Het heeft je een hoop geld gekost maar je zet wel een geweldig verhaal neer. ! een soort standaard test forum,

en...... OBJECTIEF! Ook goede testers met een sprekend verhaal.

Als klant kan je blind op jouw test resultaat uitgaan! en natuurlijk Mafell, KWALITEIT VERLOOCHEND ZICH NIET !

Nogmaals PROFICIAT.

Een geweldige site met scherpe aanbiedingen !!!!

Henk






17-7-2012 13:00:59
www.gereedschappro.nl

Service / kennis.

Heb tijdje terug 2e hands Mafell Erika gekocht (niet bij Sander) en vanochtend zat ie helemaal vast.

Ik dacht: is weer duurkoop.

Sander een mail gestuurd daar ik ook voor een nieuwe Erika had gekeken bij hem met de vraag wat het kon zijn.

Binnen een paar minuten een mail terug met nog een paar aanvullende vragen.

Na de mail beantwoord te hebben weer binnen een paar tellen een mail terug.

Daar stonden een paar eventuele oplossingen in.

En jaaaaaaaaaaa, de juiste oplossing zat er tussen.

Sander bedankt voor je geweldige service.
5-7-2012 21:19:08
www.gereedschappro.nl

Sander is top!

Sander is top, hij is eerlijk over wat hij verkoopt, houd van wat hij doet en dat merk je, je krijgt een goed advies en geen advies wat hem commercieel past. Mooie website en goede spullen, een walhalla voor de echte liefhebber.

Sander heeft het niet over service hij leeft service
1-6-2012 13:44:56
www.gereedschappro.nl

Kwaliteit

Ik had al een tijdje verlekkerd naar de site gekeken. Wat een mooie spullen. Recent een mailtje van GereedschapPro gekregen over een vraag die ik lang geleden had gesteld en beantwoord gekregen. In het recente mailtje werd gevraagd of ik nog steeds met die vraag zat en of GereedschapPro nog iets voor me kon betekenen. Hulde voor deze followup. Ik heb toen van de gelegenheid gebruik gemaakt om advies te vragen over spullen die ik geeneens bij hen had gekocht. Goed advies gekregen. Vervolgens wat spullen besteld en die werden een dag later keurig door de nieuwe vervoerder een paar minuten voor het ge-sms'te tijdstip bezorgd. Geweldig allemaal.
8-5-2012 19:51:07
www.gereedschappro.nl

panasonic Tough Tool IP setEY7441+EY7546 in stainer + koffer

panasonic Tough Tool IP setEY7441+EY7546 in stainer + koffer.
afgelopen zaterdag bestel en vandaag binnen!! super
hiernaast heb ik een festool cs-50 en de stofzuiger ct-22 een aantal jaren geleden bij sander gekocht. om het kort te houden. sander geeft goed advies en wat altijd voor de nederlander geldt !!! moet niet te duur zijn.
dus zoek niet verder!!! koop gewoon bij sander!!

sander tot de volgend keer.

met de vriendelijke groet

spek
7-5-2012 8:03:32
www.gereedschappro.nl

Snoer met opdruk

Heb jullie snoer met opdruk besteld gewoon geweldig hoe het er uit ziet en goede kwaliteit alles op tijd geleverd een aanrader.
6-5-2012 6:25:03
www.gereedschappro.nl

Aan allen die het niet kunnen geloven

t'is echt waar ik ben super tevreden over de service die sandr mij bood over de perfecte opvolging van mijn bestelling steeds antwoordt binnen het halve uur op iedere vraag. Een supersnelle levering ook in België op 24 uur stond de levering in mijn hobbyruimte.
Super super en nog eens super
betaalbaarder dan op andere sites zekr een aanrader. ik lijk wel een reclamebureau maar ik ben nog nooit zo deugdelijk behandeld
dubbel dikke duim
5-5-2012 13:10:19
www.gereedschappro.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe website. Ziet er goed uit en het blijft een heerlijke snoepwinkel.

Als je wilt weten hoe een bedrijf echt is moet je kijken hoe ze omgaan met fouten. Ik kreeg de verkeerde bit set toegezonden - vervolgens:
- had Sander het ook al gemerkt en stuurde een waarschuwings mail;
- herstelde automatisch de fout;
- gaf me een kortingsbon ter compensatie;

Kijk, zo moet dat dus.
18-4-2012 13:02:17
www.gereedschappro.nl

vervoerder

Hoi Sander, ook even mijn duit in het zakje.

Dat de producten die je verkoopt met kop en schouders boven alles uitsteken mede door eigen ervaring en het luisteren naar klanten wisten we. Dat je probeert om bijna 24/7 en vaak binnen minuten te reageren op email vragen is iets wat ongekend is raar genoeg in de webwinkel branche en mede daarom een verademing. Dat de site is opgezet met een flinke dosis logica en na wat kinderziektes prima werkt verbaast me eigenlijk ook niet als mede dat hij er erg gelikt uitziet aangezien ik de vorige ook bijzonder geslaagd vond.

Zoals het een Hollander betaamt vind ik 10,- verzendkosten wat aan de hoge kant, maar dat dit met reden was, net zoals de keuze voor bepaalde gereedschappen, had ik me moeten bedenken:
- Dag 1 besteld en zelfde dag opgestuurd, ik koos voor levering dag erna tussen 8:00 en 11:00 (ook levering na 18:00 en ik meen zelfs in het weekeinde mogelijk, maar dat weet ik niet meer zeker). Ik krijg een mailtje dat het akkoord is van de vervoerder en dat het tussen 8 en 11 idd afgeleverd gaat worden.
- Dag 2 Ik sta nog even te dubben om 7:55 om onder de douche te springen, "maar hij kan net zo goed om 8 uur voor de deur staan" bedenk ik me nog. Telefoon gaat, sms bericht: we zijn er om 8:55! "zal mij benieuwen" ik onder de douch, ontbijt, kop koffie etc. 8:59 TINGDONG "beetje laat meneer, verkeer op de ring Eindhoven was iets vervelender dan gedacht etc etc prettige dag verder".

I stand corrected, de keuze voor Dynalogic was de juiste en ik stond echt met mijn bek vol tanden toen ze binnen 5min van de afgesproken tijd voor de deur stonden en de beste man vertrok die ochtend in Maastricht!

Sander succes met de site en de verkoop, maar als je je vasthoudt aan de kwaliteit en klantgerichtheid zoals je tot nu toe altijd hebt gedaan dan gaat dat helemaal goed komen. Zeer zeker tot een volgende keer!

Jeroen schreurs, meubelmaker en eigenaar klusbedrijf in wording ;) Eindhoven
16-4-2012 18:53:13
www.gereedschappro.nl

Bestelling

Een aanrader vind ik gereedschappro.nl: plezierige site, kwaliteitsproducten en bovenal een goede en eerlijke adviseur!
2-4-2012 22:07:05
www.gereedschappro.nl

Top!

Eerlijk en betrouwbaar. Geen streberige verkopertjes, maar eerlijk en gedegen advies van iemand met ervaring. Iemand die nog hard werkt voor zijn geld. Ik heb meerdere dingen 30 dagen op proef gehad, en ook het meeste gekocht. Het is gewoon prettig om eerst even te mogen testen of het is wat je zoekt!

Sander, vooral zo doorgaan!
2-4-2012 19:25:26
www.gereedschappro.nl

Kwaliteit en doorzetten

Hallo Sander,
Van Harte gefeliciteerd met je nieuwe site, het was een hele hoop werk en vele, vele uren noeste arbeid.
Maar 1 april is gelukt dankzij je doorzetten! Het optimaliseren en invullen van alle producten komt wel, het belangrijkste is er! Ik ben getroffen door de kwaliteit en opzet, ziet er gelikt uit !!!!. Natuurlijk zullen er wat starters problemen zijn maar alles heeft zijn tijd nodig.
Wij wensen je veel succes met deze nieuwe stap, op naar de volgende uitdaging. !
VEEL SUCCES !
Je vader en moeder.
2-4-2012 18:05:58
www.gereedschappro.nl

site

Mooie site. Goede service. De prijzen van de systainers zijn echt laag ten opzichte van festool. Super machines van Mafell worden geleverd wanneer ik dat wil.
2-4-2012 17:50:43
www.gereedschappro.nl

Gefeliciteerd

Ziet er mooi uit, veel succes met de nieuwe site !
17-2-2012 17:05:02
www.gereedschappro.nl

Mooi site

Dit is echt een mooi site. Makkelijk product zoeken en vergelijken! Helemaal TOP!
15-2-2012 12:54:08
www.gereedschappro.nl

Supershop!

GereedschapPro.nl is dé website voor advies over gereedschap en het bestellen ervan. De bestelde goederen worden ook nog eens heel snel geleverd!
  Schrijf een review

To Top