Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Nieuws
 • 15 dec 2016 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Even bijkomen... dus de eerste week van januari gesloten!

  Wat een ongelofelijk jaar is het geweest zeg! En ja dat we hebben we met zijn allen toch maar even geflikt! Nu terug kijkend op een erg succesvol jaar na de winkel opening, kan ik alleen maar trots zijn op wat we neergezet hebben. Dit terwijl veel mensen en merken dat niet zo'n goed plan vonden. Maar... een handje vol mensen, mijn eigenwijze ik en klanten gelukkig wel.

  Lees verder »
 • 18 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 3

  Vandaag voor 12:30 besteld = vanavond tussen 18:00 en 22:30 in huis!

  Nou denk je, leuk allemaal, dit kost vast een vermogen?
  Zekers niet, slechts 1 hele euro meer dan onze normale bezorgkosten, dus 5,95 inclusief btw ipv 4,95 onder de 100,- en je heb het dezelfde dag nog in huis.

  Wat is er nu leuker dan iets bij ons te bestellen en dezelfde dag nog in huis te hebben?

  Veel nieuwe termen: Wat is Same Day delivery, wat betekent Next Day Delivery, allemaal kreten die je steeds meer hoort maar wat houdt het nu in? En hoe werkt het bij ons? En werkt dit echt? Dat gaan we in dit stukje een beetje uitleggen.

  Lees verder »
 • 15 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 3

  3 dagen op bezoek bij Tanos het systainer Walhalla

  Het is al weer een paar weken geleden, door de drukte niet aan toegekomen, maar ik was met Joost voor 3 dagen bij Tanos uitgenodigd. Heel erg leuk, informatief, veel gezien en vooral heel veel presentaties gekregen.

  Tanos is een stukkie rijden, zo'n 7 uur, want het ligt in de buurt van Stutgard in Illingen, maar het was zeker de moeite waard.

  Mooi nieuw gebouw zou je denken, nou dat klopt, het staat er net 4 jaar.

  Lees verder »
 • 15 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Een kleine impressie van OpenDag Hout 2016

  OpenDag Hout is toch wel een van de leukste beursen waar ik geweest ben, hier gebeurt wat, overal vallen spaanders. Er worden mooie werkstukken gemaakt, er kan bijvoorbeeld hout gedraaid worden en er is veel moois te zien en te koop. Juist de afwisseling maakt het tot zo'n leuke beurs. Zo knap om te zien wat mensen kunnen maken!

  Omdat het best wel druk was, zie de foto's, heb ik niet heel veel foto's van alles kunnen maken, maar je krijgt vast een indruk zo.

  Lees verder »
 • 06 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Wie wil er naar Bouw Compleet in Hardenberg?

  Dit meld Bouw Compleet Hardenberg 2016 zelf:
  Op 11, 12 en 13 oktober 2016 vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche.
  Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties.
  Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen.

  Lees verder »
 • 29 sep 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Zondag 2 Oktober 2016, Open Dag Hout in Zutphen!

  Aanstaande zondag is het zover, dan is Open Dag Hout er weer!
  Een leuke beurs met van alles over hout.

  Van een zingende zaag, houtdraailessen, Bucky Lab, CNC machines tot tja.. wij natuurlijk!

  Lees verder »
 • 15 sep 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Komt allen aanstaande dinsdag 20 september voor een slijp demo van Robert Sorby

  Aanstaande dinsdag worden al je slijpwensen vervult! Van 15:00 in de middag tot 21:00 in de avond, dan is hier Clive Brooks aanwezig om de ProEdge te demonstreren. Hij geeft dan zijn tips en trucks over hoe je dat het beste kan doen op de ProEdge.
  Uiteraard zijn er die dag speciale aanbiedingen en alleen die dag.

  Neem dus al je botte beitels, messen en gutsen mee en hij maakt ze in een handomdraai weer nieuw. En hij laat natuurlijk zien hoe je dit voortaan zelf makkelijk kan doen.

  Lees verder »
 • 03 aug 2016 Door: Sander   |   Reacties: 1

  1-jarig jubileum: PROdag zaterdag 10 september en ander leuks!

  Rond zaterdag 10 september bestaat de winkel in Haarlem een jaar, dit is natuurlijk een reden voor een feestje! Vorig jaar was dat best wel een knaller en dat willen we dit jaar herhalen.

  Verder ook andere leuke dingen in september, hieronder daarover meer.

  Lees verder »
Toolarchief
To Top