Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Nieuws
 • 09 feb 2017 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Mijn bezoek aan de Bouwbeurs 2017

  Een enerverend dagje mag ik wel zeggen, 12 uurtjes met de bouwbeurs in de weer geweest en net nog een uur of 6 met dit verslag. Op het eerste gezicht niet mega veel opvallend nieuws, maar als je goed kijkt vind je toch hele leuke nieuwe dingen!

  Veel merken en weinig tijd ook al was ik voor half 10 aanwezig. Ik heb dus langs een aantal merken die we niet leveren dus ook snel overgeslagen, meer tijd voor de belangrijkere dingen en nieuwtjes! Als je binnenkomt aan de linkerkant is Bosch niet te missen. Ze staan er mooi bij. Hitachi was een beetje verstopt, weinig machines terwijl ze een mooi groot programma hebben. Carat en Senco stonden er groots met een mooie stand. Verder een groot aantal kleding stands en wat bouw gerelateerde dingen die ik totaal niet thuis vind horen in de gereedschapshal nummer 12. We komen voor gereedschap en nieuwe gereedschapdingen, niets anders.

  Lamello en Mirka miste ik, ze stonden er niet of ik kon ze niet deze hal vinden, jammer. Misschien omdat het niet echt bouw gerelateerd is, maar dit is toch een van de grootste beurzen dit jaar. Lamello staat sowieso in Den Bosch bij HoutPro+ 2017, mmm… een PRO beurs, misschien moeten wij er een keer gaan staan…

  Waar we wel geweest zijn kan je in dit artikel verder lezen.

  Lees verder »
 • 15 dec 2016 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Even bijkomen... dus de eerste week van januari gesloten!

  Wat een ongelofelijk jaar is het geweest zeg! En ja dat we hebben we met zijn allen toch maar even geflikt! Nu terug kijkend op een erg succesvol jaar na de winkel opening, kan ik alleen maar trots zijn op wat we neergezet hebben. Dit terwijl veel mensen en merken dat niet zo'n goed plan vonden. Maar... een handje vol mensen, mijn eigenwijze ik en klanten gelukkig wel.

  Lees verder »
 • 18 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 3

  Vandaag voor 12:30 besteld = vanavond tussen 18:00 en 22:30 in huis!

  Nou denk je, leuk allemaal, dit kost vast een vermogen?
  Zekers niet, slechts 1 hele euro meer dan onze normale bezorgkosten, dus 5,95 inclusief btw ipv 4,95 onder de 100,- en je heb het dezelfde dag nog in huis.

  Wat is er nu leuker dan iets bij ons te bestellen en dezelfde dag nog in huis te hebben?

  Veel nieuwe termen: Wat is Same Day delivery, wat betekent Next Day Delivery, allemaal kreten die je steeds meer hoort maar wat houdt het nu in? En hoe werkt het bij ons? En werkt dit echt? Dat gaan we in dit stukje een beetje uitleggen.

  Lees verder »
 • 15 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 3

  3 dagen op bezoek bij Tanos het systainer Walhalla

  Het is al weer een paar weken geleden, door de drukte niet aan toegekomen, maar ik was met Joost voor 3 dagen bij Tanos uitgenodigd. Heel erg leuk, informatief, veel gezien en vooral heel veel presentaties gekregen.

  Tanos is een stukkie rijden, zo'n 7 uur, want het ligt in de buurt van Stutgard in Illingen, maar het was zeker de moeite waard.

  Mooi nieuw gebouw zou je denken, nou dat klopt, het staat er net 4 jaar.

  Lees verder »
 • 15 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Een kleine impressie van OpenDag Hout 2016

  OpenDag Hout is toch wel een van de leukste beursen waar ik geweest ben, hier gebeurt wat, overal vallen spaanders. Er worden mooie werkstukken gemaakt, er kan bijvoorbeeld hout gedraaid worden en er is veel moois te zien en te koop. Juist de afwisseling maakt het tot zo'n leuke beurs. Zo knap om te zien wat mensen kunnen maken!

  Omdat het best wel druk was, zie de foto's, heb ik niet heel veel foto's van alles kunnen maken, maar je krijgt vast een indruk zo.

  Lees verder »
 • 06 okt 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Wie wil er naar Bouw Compleet in Hardenberg?

  Dit meld Bouw Compleet Hardenberg 2016 zelf:
  Op 11, 12 en 13 oktober 2016 vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche.
  Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties.
  Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen.

  Lees verder »
 • 19 jul 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Metabo training en een nieuwe compacte afkortzaag en precieze plintenzaag in een!

  Leuke training bij Metabo gehad, daarover hieronder zo meer en een nieuwe afkortzaag wat een snoepje!
  De KGSV 72 Xact SYM combinatie zaag, perfect voor plinten en de KGSV 72 is super voor gewone dingen afkorten tot 72mm, zo'n beetje elke balk dus die wij normaal gebruiken.

  Het verhaal gaat dat degene die bij Festool de Kapex ontwikkeld heeft, nu bij Metabo werkt en als missie had om een Kapex achtige machine te bouwen. Dit is dus gelukt, het is Festool SYM 70 en Kapex 88 gecombineerd.
  Beste stofafzuiging op de markt, super compact, een groot bereik en mogelijkheden.

  Lees verder »
 • 15 jul 2016 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Mirka fabriek bezoek deel 2: Nieuwe en bestaande machines

  Bij een fabriekbezoek hoort natuurlijk ook een hands-on en als het even kan een kijkje in de keuken wat er aan gaat komen voor moois. Daar waren de Finnen verrassend open over. Ook met van alles geschuurd zowel de huidige modellen als de prototypes.

  Verder was alles uiteraard goed verzorgd en hebben we lekker gegeten en gedronken, dat hoort er natuurlijk ook bij, van gerookte eland tot wild, heerlijk! Mogelijkheden tot saunabezoek waren er ook, maar die foto's zal ik jullie besparen :-)

  Lees verder »
Toolarchief
To Top