Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Tool Test
 • 18 jul 2017 Door: Coutinho uit Kolhorn   |   Reacties: 0

  Bow Feather Featherboard gemonteerd op een zaagtafel met een incra aanslag

  Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken hoe ik de Bow Feather op de Incra gemonteerd heb met een eigengefabriekt hulpstuk. De amerikaanse schroeven had ik nog over van de vele Incra-artikelen die ik heb.

  Ik hoop dat jullie hier evt. andere klanten ook mee kunnen helpen.

  Lees verder »
 • 21 jun 2017 Door: Arman uit Dordrecht   |   Reacties: 0

  Tips voor de scraper van Oneida

  Allereerst nog bedankt voor de vlotte levering van de spullen.
  Ik ben nu een kleine week bezig met de Ultimate Dust Deputy en misschien is het voor jullie (en toekomstige gebruikers) zinvol dat ik mijn ervaringen met het systeem deel.

  Lees verder »
 • 21 jun 2017 Door: Dirk uit Den Burg   |   Reacties: 0

  Tormek scharenslijper op de Robert Sorby ProEdge

  Een goed jaar heb ik gelopen met de vraag welke slijpsysteem de opvolger moet worden voor mijn oude Tormek natural 900 met al 30 jaar trouwe dienst. De watersteen was nog maar amper 16 cm doorsnee en had ook andere mankementen. Ook wilde ik het geknoei met water niet meer. Vervanging was echt nodig!

  Lees verder »
 • 24 apr 2017 Door: Luuk uit Maastricht   |   Reacties: 0

  Zelfbouw zaag/freestafel met een Festool CS70, Incra LS Positioner, miterslider en freeslift.

  Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik mijn eerste zaag/freestafel gebouwd, bestaande uit een houten frame en een betonplex blad. Als zaag gebruikte ik mijn Festool TS 55 REBQ invalzaag, die ondersteboven in de zaagtafel werd gemonteerd. Als frees gebruikte ik een Festool OF1010 en een zelfgebouwde freeslift. Het geheel werd compleet gemaakt met een Incra 1000SE Miter en een Incra LS Positioner. Deze zaagtafel heb ik altijd als een test gezien. Het was mijn eerste zaagtafel en ik wist nog niet precies wat ik wilde en welke ontwerpfouten ik had gemaakt.

  Ruim een jaar later wist ik beter wat ik wilde en liep ik tegen een goedkope Festool CS70 aan. De keuze was toen snel gemaakt. Ondertussen gebruikte ik mijn zaagtafel veel meer en begon het vervelend te worden om de TS55 er steeds in- uit te moeten halen. Daarnaast was het lastig om het blad te kantelen en miste ik een tafelverlenging en –verbreding. Ook de zaaghoogte was beperkt door het betonplex blad.

  Lees verder »
 • 10 mrt 2017 Door: Ed uit Hellevoetsluis   |   Reacties: 0

  Tooltest van mijn Woodpeckers boortafel

  Sander geeft bij het Woodpeckers boortafel-hulpstuk aan dat je zoiets ook zelf kan maken. Dat is wat ik gedaan heb. Niet omdat om werk verlegen zit, maar omdat ik geen boortafel heb en ik al een opstelling had die ik wilde verbeteren.

  Lees verder »
 • 06 feb 2017 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 0

  Knipex Ergostrip Super eenvoudig eigenlijk!

  Gisteren (vrijdagavond) met Rian en Remco (u weet wel, van de fameuze cirkelzagen en decoupeerzagen test!) de winkel van Sander ondersteboven gekeerd op zoek naar leuke dingen. Toen kwamen we deze tegen. Alle drie hebben we er een meegenomen en ik was de eerste om m echt uit te proberen.

  Lees verder »
 • 02 dec 2016 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 2

  Ik ga op reis en ik neem mee… kleine krachtpatsertjes!

  De laatste tijd vlieg ik voor mijn werk regelmatig binnen de Europese Unie. Ik reis alleen met handbagage want het zijn maar korte tripjes. Ik vond het altijd maar niets dat ik dan mijn zakmes en multi-tool thuis moest laten. Zonder mijn Victorinox en Leatherman voel ik me behoorlijk onthand, echt onhandig. Ik gebruik die dingen namelijk meerdere keren per dag. Je bent handig en doet er dagelijks iets mee - of niet zeg maar. Fröbelen vinden sommigen dat – prima. Ik ben vooral lekker bezig en laat een spoor van gerepareerde dingen achter me. Dat vind ik leuk.

  Op mijn reisjes door de EU ging dat dus niet meer.
  Dat was jammer.
  Maar dat is nu voorbij!

  Lees verder »
 • 18 nov 2016 Door: Jan uit Heemstede   |   Reacties: 0

  Uitbreiding Mafell Erika 85Ec met Incra Miter- en T-tracks

  Nou loop ik door de drukte een soort van permanent achter, zo ook met deze uitgebreide mail van Jan uit... 2012. Ja, dat is een tijdje geleden.
  Jan is altijd bezig om zijn Mafell Erika 85 simpel, eenvoudig en betaalbaar uit te breiden.
  Hij verzint handige oplossingen en het wordt tijd om die met jullie te delen.

  Lees verder »
Toolarchief
To Top