Armor Tool Auto-Jig PocketHole System, mooiste Pocket-Hole systeem op de markt! ACTIE

Armor Tool Auto-Jig PocketHole System, mooiste Pocket-Hole systeem op de markt! ACTIE

€ 189,95
€ 156,98 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Bekend van Youtube. Zo slim! De zelf instellende Pockethole Jig van Armor voorkomt fouten en werk echt sneller!
De Armor Tool Auto-Jig verandert de pocket holes business en de manier waarop je pocket holes maakt in de werkplaats. De zelfinstellende systeem stelt de instelling van de boorgeleider en boorkraag in op basis van de dikte van het stuk dat je klemt (zie video voor demonstratie). Handmatig instellen, meten of afstellen is niet meer nodig.

Met de Auto-Adjust klem kun je verschillende diktes klemmen zonder bij te stellen. Plaats gewoon je werkstuk in de gepatenteerde Armor Auto-Adjusting klem en de Auto-Jig doet de rest. Het kleurgecodeerde schroefsysteem met de Color-Coat technologie maakt het gemakkelijk om de schroefgrootte en -kop af te stemmen op de dikte en diepte van het gat, terwijl de kleurcoating zelf anticorrosieve bescherming biedt aan je werkstuk.

De Auto-Jig is gemaakt met de houtbewerker in gedachten. Alle functies zitten in dit systeem: zelfinstellende boorgeleider, zelfinstellende boor en kraag, zelfinstellende klem en stofopvangpoort. De mal is ingesteld op de perfecte hoogte voor standaard 2x4's als verlengstukken en kan eenvoudig op elk oppervlak worden bevestigd voor een meer permanente werkplek.

"Built for the Builders, Arm your shop with Armor Tools."

Leveringsomvang:
- 1x Zelfinstellend boorgeleiderblok met schroefmaatgeleider
- 1x Zelfinstellend boorbit
- 1x #2 Square boorbit (geklemd onder de mal)
- 1x Auto-Adjust Klem (automatisch verstelbaar)
- 1x Kraag
- 1x Inbussleutel
- 1x Stofopvangpoort
- 50x Assortiment schroeven (10 per maat)
- 1x Gebruikershandleiding EN

Technische gegevens:

- Afmetingen: 43,18 x 20,32 x 20,32 cm (17"x 8" x 8")
- Gewicht: 2,72 kg
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: APJ1400
EAN code: 850002199468
Gebruik: Boren

Review overzicht

6 van 6 beoordelingen

4.67 van 5 sterren


83%

0%

17%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


June 29, 2021 18:31

-

Hele verbetering voor pocket holes te maken en met de stofzuiger erop aangesloten en niets van vuil op de werkbank te vinden na het boren. Extra boor en stop gekocht, heel handig altijd eentje die op de juiste maat staat. Verkrijg betere boringen dan met de kreg, weinig tot niets van splinters rond de uitboringen. Zou deze onmiddellijk terug aankopen in plaats van de kreg.

June 29, 2021 18:31

-

Hele verbetering voor pocket holes te maken en met de stofzuiger erop aangesloten en niets van vuil op de werkbank te vinden na het boren. Extra boor en stop gekocht, heel handig altijd eentje die op de juiste maat staat. Verkrijg betere boringen dan met de kreg, weinig tot niets van splinters rond de uitboringen. Zou deze onmiddellijk terug aankopen in plaats van de kreg.

June 22, 2020 12:52

-

Was op zoek naar een pocket hole systeem. Via Gereedschappro kwam ik uit bij de Armor tool uit. Ik heb voor de Armor tool gekozen vanwege het gemakkelijk instellen van de diepte. Dit doet hij automatisch. Puntje van de boor brak spontaan af. Even een belletje naar Gereedschappro en kon hem zo komen omruilen. Echt topservice. Groet Peter

April 24, 2020 23:04

-

Ik gebruikte de Kreg J5, maar kwam hier deze Armor Tool tegen, en deze leek me stukken handiger dan die van Kreg, m.n. omdat je potgatboor meteen juist ingesteld is (vrij belangrijk bij dit systeem). M'n Kreg meteen maar op marktplaats gezet. En daar had ik naderhand toch spijt van. De voordelen van Armor: - de zelfinstellende opspanning is handig en werkt relatief vlot, opspanning past zich aan aan de materiaaldikte (al spant de Kreg net nog vlotter: 1 handeling i.p.v. 2 bij Armor) in als je veel van dezelfde materiaaldikte verwerkt). - de potgatboor is ook snel ingesteld (zie flimpje), en is vrijwel altijd goed ingesteld (al vond ik het sporadisch beter om 'm ietsje aan te passen). - dat je gewoon SLS-en kunt gebruiken als zij-ondersteuning is geniaal. - Dat de boor (en ook de bit? ik weet 't even niet meer) geïntegreerd opgeborgen kan worden in de jig is ook super. - De stof-afzuig-dinges is meer solide dan die van Kreg (die te slap vast zit voor een degelijke stofzuigerslang, en eenvoudig kapot lijkt te gaan) - Die kleur-codering is leuk (maar niet of amper te koop in NL, dus niet echt handig in de praktijk). - Je kunt de afstand tussen de potgaten wijzigen, al moet ik zeggen dat ik hier nooit aandrang toe heb gevoeld. Maar er zijn wat nadelen van Armor t.o.v. Kreg K5 (zoals ik ze bij mijn gebruik ervaar, voor meer recht-toe-recht-aan werk kan het anders zijn): - Doordat Armor zelf baseert waar het potgat geboort wordt, kun je op geen enkele manier dit custom doen. Meestal is dit geen probleem, maar soms moet de schroef niet exact in het midden van het kopse hout er uit steken (ik weet dat dit constructief niet de voorkeur geniet, maar soms zijn er goede redenen voor), en Kreg accepteert deze eigenwijsheid, maar bij Armor kan het gewoon niet (zonder hele lastige fratsen). - Om het materiaal in te spannen, moet je bij Armor twee hendels opspannen, bij Kreg K5 maar één hendel. - Met een kleine aanpassing kan de Kreg ook gewone (89x38) SLS-en in de breedte potboren. De Armor kan zo niet gehacked worden. - Het imbusje van de potgatboor is klein, en draaide bijna door toen ik de stop-ring zeker weten vast wilde zetten. Kortom, ik had spijt dat ik de Kreg op marktplaats had verkocht, en heb 'm maar weer opnieuw aangeschaft. De Armor heb ik kado gedaan aan m'n stagiar, die werkte daar liever meer.

April 22, 2020 00:00

-

Top service, boor sloeg vast in geleider. Heb dit gemeld en kreeg direct nieuwe geleider en boor, zo ga je met klanten om. Ik heb zelf al 35 jaar een bedrijf en heb ook de klant hoog staan, samen maak je mooie dingen. Groet

January 30, 2020 22:42

-

Echt een geweldige tool. Ik raad hem zeker aan. Niks meer uitmeten, gewoon vastklemmen en de diepteaanslag vastdraaien. Geeft daarbij ook direct aan welke schroeven je moet gebruiken.

Gerelateerde artikelen