TSO Products DoubleGroove™ 20 mm Bench Dogs - Medium 24 mm (2) bijzonder geschikt voor PTR-18

TSO Products DoubleGroove™ 20 mm Bench Dogs - Medium 24 mm (2) bijzonder geschikt voor PTR-18

€ 35,62
€ 29,44 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

De mooiste benchdogs op de markt punt!
Waarschijnlijk ook beter dan alle andere op de markt i.v.m. de handige groefjes en het kleine randje nét onder de kop zodat ze altijd beter passen in 20 mm gaten.
Een RVS-versie zou nog leuker zijn denk ik.
Innovatieve 20 mm bench dogs: ideaal voor de meeste toepassingen
TSO Products heeft de nieuwe moderne 20 mm bench dog herontdekt en in dit proces enkele gemeenschappelijke ergernissen aangepakt. Nadat ze zelf moesten werken met bench dogs die niet goed pasten of zelfs vast bleven zitten, hebben ze bench dogs ontworpen met dubbele groeven die langs de kop lopen. Hoewel het niet zo'n verbetering lijkt, maken deze dubbele groeven het gemakkelijker om de bench dog te verwijderen zodra de opstelling staat.
Met dezelfde zorgvuldige aandacht voor detail die ze met hun precisie gereedschappen in elkaar zetten, hebben kleine maar belangrijke ontwerpelementen - zoals de kleine groef net onder de kop die een perfecte 90 graden overgang garandeert. Zelfs als de randen van de gaten in het werkoppervlak niet perfect blijken te zijn en wat ruw en rafelig zijn, zorgen deze bench dogs ervoor dat ze een plezier zijn om mee te werken.

DoubleGroove™ Medium Dogs hebben een lengte van 24 mm van boven tot onder, waardoor ze de perfecte maat hebben voor gebruik met de PTR-18 Precision Basic Triangle / Precisie Basis Driehoek of dikkere geperforeerde werkbladen. Om vast te klemmen, zit er een M8x1.25 schroefgat onderaan elke bench dog die met M8 SpeedKnobs™, FESTOOL® M8 knoppen of elke andere M8x1.25 knoppen aangedraaid kunnen worden.
Alle DoubleGroove Dogs worden in de VS gemaakt van 6061-T6 aluminium op hoogwaardige CNC-machines en geanodiseerd voor maximale duurzaamheid. Verkocht in paren.

De DoubleGroove™-familie bevat vier maten: klein (ideaal voor de meeste algemene toepassingen), medium (het product op deze pagina, voor gebruik met de PTR-18 Precision Triangle of dikkere werkoppervlakken), groot (voor gebruik met de MTR-18 Precision System Triangle) en lang (voor gebruik in combinatie met Dog Rail Clips om jouw geleiderail vast te klemmen op het werkblad).

Gemakkelijker te gebruiken:
Dubbele groeven die langs de kop maken DoubleGroove Dogs makkelijker te verwijderen dan andere bench dogs op de markt; geen vastzittende bench dogs meer!

Een perfecte pasvorm:
Met precisie en tegen veeleisende toleranties bewerkt met een diameter van 19,9 mm om de perfecte balans te vinden tussen solide, veilige montage en gemak van invoeging / verwijdering.

Ideaal voor op maat gemaakte werkbladen:
Als je jouw eigen werkblad van gaten hebt voorzien op basis van de 20x96 mm standaard en niet zeker weet of de toleranties perfect zijn, zul je de DoubleGroove Dogs waarschijnlijk een betere keuze vinden. De dubbele groeven in de kop maken het makkelijker om de bench dogs te verwijderen die wat 'te strak' in de gaten passen. Door de groef onder de kop kun je de DoubleGroove Dogs makkelijker plaatsen, ook als de randen van je gaten wat ruw of rafelig zijn.

Een goede combinatie:
Deze medium bench dogs werken perfect in combinatie met de PTR-18 Precision Basic Triangle / Precisie Basis Driehoek van TSO Products.

Vast te klemmen:
Elke bench dog bevat een M8x1.25 schroefgat, ideaal voor gebruik met SpeedKnobs om de bench dogs vast te zetten in een 20 mm gaten-werkblad. (Als je al andere knoppen hebt, zullen deze ook werken, maar waarschijnlijk vind je de SpeedKnobs van TSO Products veel sneller en makkelijker om mee te werken.)

Gemaakt in de VS:
Zorgvuldig vervaardigd in kleine hoeveelheden met dezelfde zorg die ze besteden aan hun precisie gereedschap.

Optionele accessoires:
- TSO Products SpeedKnobs™

Leveringsomvang:
- Per paar (excl. SpeedKnobs)

Technische gegevens:

- Hoogte verbreding: 10 mm
- Hoogte onder verbreding: 18 mm
- Totale hoogte: 57,9 mm
- Diameter 19,90 mm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 61-404
EAN code: 859448007122
Type: Werkbank toebehoren
Gebruik: Geleiden

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews