JessEm Clear-Cut Stock Guides werkt nog mooier dan 'featherboards'!!!

JessEm Clear-Cut Stock Guides werkt nog mooier dan 'featherboards'!!!

€ 133,10
€ 110,00 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Ik dacht eerst echt wat moet je hier nu mee? Totdat ik de video bekeek... wauw!
HEBBEN!!!
Je kan met deze dingen zo veilig en eenvoudig werken en het belangrijkst is dat je werkstuk goed tegen de aanslag wordt gedrukt, dus geen zijaanslag meer nodig en nog meer zicht op je werk.

Ze zijn super eenvoudig in te stellen, echt een 'Must Have' voor je frees- of zaagtafel!
Feather boards zijn een geweldig gereedschap om je werkstuk vast te houden en een terugslag te voorkomen. Maar ze hebben wel wat beperkingen. Nu is er een alternatief dat die beperkingen niet heeft. De nieuwe Clear-Cut Stock Guides.

De unieke geleiderollers op de Stock Guide staan onder een hoek van 5 graden, waardoor je werkstuk effectief en constant tegen het geleidingspaneel gedrukt wordt. Je werkstuk wordt strak tegen het paneel aangetrokken en door de grip van de polyurethaan rollers wordt het veilig in positie gehouden.

De Clear-Cut Stock Guides werkt op hetzelfde principe als met een stuk tegen het werkstuk aan duwen. Het wordt onder een kleine hoek langs het paneel geleid, terwijl het doorgedrukt wordt.

Terwijl het werkstuk onder een hoek tegen de aanslag wordt gedrukt, is het van belang dat de rollers niet de verkeerde kant op draaien. Vooral wanneer je een panelen of lambriseringen maakt of andere bewerkingen met stroken. Dit zorgt ervoor dat het werkstuk niet ongewild terugslaat. Om dit en andere terugslag te voorkomen, is elke roller voorzien van een kogellager dat maar 1 kant op kan draaien. Dit zorgt ervoor dat alle rollers de richting van de achterkant op rollen.

De JessEm' Clear-Cut Stock Guides kan je gemakkelijk en snel installeren. Langs het geleidingspaneel kan je ze in elke gewenste positie met een draai van de knop vastmaken. De hoogte kan je bepalen met behulp van de klemknop. Voor het lange termijn frezen, hebben we de klemknoppen zo gemaakt dat er een 0,63 cm (1/4") inbussleutel in past om het nog vaster maken en zeker te weten dat ze niet los komen. Wanneer je ze niet gebruikt, draai je ze eenvoudig aan de kant.

Met de Clear-Cut Stock Guides kan je je concentreren op het doordrukken van je werkstuk, in plaats van dat je ook nog moet letten of je werkstuk wel strak tegen het paneel aan zit. De rollers trekken je werkstuk veilig in positie. Je hebt geen tweede paar feather boards meer nodig. Druk je werkstuk in de rollers en de rollers trekken het tegen je paneel aan, je hoeft alleen nog maar door te voeren.

Hiermee heb je alle controle, zelfs als je hele brede of grote panelen freest. Dit komt doordat beide wielen je werkstuk strak tegen het geleidingspaneel aandrukken. Hiermee krijg je veilige, gladdere en meer nauwkeurige freessneden. Omdat je werkstuk altijd in de juiste positie is.

De Clear-Cut Stock Guides kan bevestigd worden aan een standaard T-Track die gebruikt worden door de meeste commerciële freestafels. Een accessoire voor het bevestigen aan een zelfgemaakte freestafel paneel is beschikbaar. De rollers beschikken over een 7 cm reikwijdte. De maximale dikte van je werkstuk is vanaf het oppervlak van de freestafel tot aan 1,4 cm onder de bevestigde T-Track.

De Clear-Cut Stock Guides zijn met een CNC frees gemaakt van stevig aluminium en geanodiseerd voor het uiterlijk en de duurzaamheid. De assen van de wielen zijn gemaakt van koudgewalst staal en gehard voor duurzaamheid. De knoppen voor het verstellen zijn gemaakt van roestvrij staal om lang mee te kunnen gaan. De wielen zijn ook met een CNC frees gemaakt van slijtvast acetol kunststof, waardoor het ook een lage wrijvingsweerstand heeft. De antislipbanden zijn gegoten uit polyurethaan voor een lange levensduur en superieure grip op je werkstuk.

Leveringsomvang:
- 2 stuks

Technische gegevens:

- Geen
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 04215
EAN code: 842585000064
Type: Geleiderail toebehoren
Gebruik: Geleiden

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


May 23, 2015 00:00

-

Prima setje Ik gebruik deze nu een ruim een week en het bevalt mij prima, dit setje had ik veel eerder aan moeten schaffen