JessEm Clear-Cut Stock TS Guides voor tafelzaag of freestafel

JessEm Clear-Cut Stock TS Guides voor tafelzaag of freestafel

€ 332,75
€ 275,00 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 70 dagen


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

De nieuwste uitvinding van Jessem.
Ik dacht eerst echt wat moet je hier nu mee?
Totdat ik de video bekeek.. wauw!
Hebben!!!

Je kan met deze dingen zo veilig en eenvoudig werken en het belangrijkst is dat je werkstuk goed tegen de aanslag wordt gedrukt, dus geen zijaanslag meer nodig en nog meer zicht op je werk.

Ze zijn super eenvoudig in te stellen, echt een 'Must Have' voor je frees- of zaagtafel!
Clear-Cut TS Geleiderollers voor jouw freestafel.
Superieure rolgeleiders voor het superieur werken!


Met de Clear-Cut TS Stock Guide hoef je niet te worstelen om brede platen of grote panelen vast te houden tijdens het doorduwen op de zaag - en freestafel. De rollers trekken je werkstuk strak op zijn plaats tegen het paneel. Je zult veiliger, gemakkelijker en preciezer frezen terwijl je werkstuk altijd op z'n plek blijft.

Niets kan je meer veiligheid en precisie bieden terwijl je je werkstuk vasthoudt. Je voorkomt hiermee terugslag. En dit zonder beperkingen!
De unieke geleiderollers op de Stock Guide staan onder een hoek van 5 graden, waardoor je werkstuk effectief en constant tegen het geleidingspaneel gedrukt wordt. Om terugslag te voorkomen is elke roller voorzien van een kogellager die maar 1 kant op kan draaien.
Je werkstuk wordt strak tegen het paneel aangetrokken en door de grip van de polyurethaan rollers wordt het veilig in positie gehouden.

De Clear-Cut TS Stock Guides kan bevestigd worden aan een standaard T-Track die gebruikt worden voor de meeste commerciële freestafels. Ook werken ze net zo goed op een werkbank of boortafel met een 1/4" T-Track op de geleider.

De Clear-Cut TS Stock Guides zijn met een CNC frees gemaakt van stevig aluminium en geanodiseerd voor het uiterlijk en duurzaamheid. De assen van de wielen zijn gemaakt van koudgewalst staal en gehard voor duurzaamheid. De knoppen voor het verstellen zijn gemaakt van roestvrij staal om lang mee te kunnen gaan. De wielen zijn wederom gemaakt van slijtvast acetol kunststof, waardoor het ook een lage wrijvingsweerstand heeft. De antislipbanden zijn gegoten uit polyurethaan voor een lange levensduur en superieure grip op je werkstuk.

De JessEm' Clear-Cut TS Stock Guides kan je gemakkelijk en snel installeren. Langs het geleidingspaneel kan je ze in elke gewenste positie met een draai aan de twee knoppen vastmaken. De hoogte kan je bepalen met behulp van de klemknop. Wanneer je ze niet gebruikt, draai je ze eenvoudig aan de kant.

Leveringsomvang:
- 2x Stock Guides
- 1x Montage rails (30")
- 1x T-25 Torx Schroevendraaier
- Installatie materiaal

Technische gegevens:

- Geen
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 04301
EAN code: 842585000019

Review overzicht

2 van 2 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


August 15, 2020 18:00

-

Super handige set en eigenlijk onmisbaar voor de cabinet Saw die ik gebruik. Eenvoudig in te stellen en echt van super kwaliteit. Het verhoogd de veiligheid en de kwaliteit van je zaagsnede.

August 23, 2018 00:00

-

I am very happy with the stock guides. No need to worry about keeping the stock to the fence anymore, the guides do it for you very precisely. Pretty fine tool ! Worth the money. I would like to add that JessEm has a top customers' service : I had a spring pressure issue on one of the guides. I sent an email and got instant support. Three days later, I received a new guide free of charge. Thanks Justin !