Oneida-Air Doe-het-zelf antistatische Dust Deputy Cycloon (DIY) zwart

Oneida-Air Doe-het-zelf antistatische Dust Deputy Cycloon (DIY) zwart

€ 99,00
€ 81,82 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Deze mooie zwarte cycloon is antistatisch dus nog minder achterblijvend vuil en geen statische schokken.
Met deze goedkope doe-het-zelf kit kan je heel veel geld besparen. Maak zelf je eigen stofzuig kit en monteer het tussen je stofzuiger.

Bekijk de PDF!

Voordeel van een cycloon is dat het niet uitmaakt hoe vol de bak is, de zuigkracht even sterk blijft.
De Dust Deputy® DIY SD verhoogt het niveau van professionaliteit in van je werk. Het innovatieve en hightech kunststof heeft de metalen statische reductietape niet meer nodig. Hierdoor blijft er veel minder vuil (zaagsel, kleine stofdeeltjes) aan de cycloon en toebehoren vastkleven. Ook vermindert het de kans op statische schokken.

Hij is ontworpen voor zowel professioneel gebruik als voor ZZP'ers en doe-het-zelvers. De Dust Deputy® DIY SD heeft ontelbare monteer- en installatiemogelijkheden.Daarnaast is het gemakkelijk te gebruiken op elke mogelijke configuratie.

Zowel de inlaat en uitlaat zijn conisch waardoor je eenvoudig een 50 mm slang kan monteren (verloopsetjes zijn verkrijgbaar). Verander je stofzuiger vandaag nog met het gepatenteerde cycloon ontwerp.

Oneida’s gepatenteerde Dust Deputy® zal je stofzuiger transformeren. 99% van het stof verlaat de via onderkant van de cyloon in de opvangbak, voordat het in je stofzuiger komt. Dit resulteert in veel minder verstoppingen en meer zuigkracht. De levensduur van je stofzuiger en je filters zullen hierdoor aanzienlijk verlengd worden, wat je veel geld bespaart.

Do It Yourself (DIY) oftewel Doe Het Zelf (DHZ):

Met deze doe-het-zelf versie, zijn jouw gedachten de enige limitering aan hoe je jouw Dust Deputy® gaat monteren. Hij kan gebruikt worden op elke formaat of vorm opvangbak. Zolang die maar luchtdicht en sterk is.
Deze doe-het-zelf versie bestaat alleen uit de cycloon. Hulpmaterialen en slangen zijn niet inbegrepen.

De Dust Deputy® DIY SD kan je op meerdere manieren installeren met je stofzuiger. In serie bevestigen is vooral handig bij hele fijne stoffen. In parallel opstelling verhoogt het de deeltjes efficiëntie, maar verhoogt ook de luchtdoorvoer. Ook kan je meerdere stofzuigers naast elkaar zetten voor meer zuigkracht. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarschuwing:
Als je een doe-het-zelf Cyclone-Only versie koopt, moet de opvangbak sterk genoeg zijn om de luchtdruk aan te kunnen (een systainer is niet goed genoeg). Wij adviseren dat de bak op zijn minst een 9 mm wanddikte moet hebben, anders kan de bak bij het gebruik imploderen. Hoe groter je stofbak, des te sterker moet die zijn.

Voorkom dat je slang loskomt:
De in- en uitlaat van de Dust Deputy® lopen taps toe om te passen op verschillende slangdiameters. Als jouw zuigmond niet goed genoeg blijft zitten, kan je het volgende doen:
- Gebruik een slangklem
- Wikkel de inlaat en uitlaat van de Dust Deputy® met een laag isolatietape of ducttape om de passing te verbeteren
- Maak het vast met een schroef

Leveringsomvang:
- 1x Zwarte antistatische Dust Deputy Cycloon

Technische gegevens:

- Aansluiting: 51 mm / 2 inch
- Luchtstroom: maximaal 50 CFM
- Materiaal: SD polyethyleen
- Kleur: zwart
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: AXD001004SD
EAN code: 852811006012
Type: Afzuig toebehoren

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


August 5, 2016 00:00

-

Ik snap niet dat er mensen zijn die stofafzuiging doen bij 85 dB. van dure apparaten. De oude tweedehandsstofzuiger die ik op deze cycloon heb gezet is fluister stil en krachtig genoeg om stof bij mijn werkstuk weg te zuigen. Dus waarom zo'n duur ding kopen als je deze dust deputy op elke stofzuiger kan aansluiten. Zelfs het opruimen van krullen pakt hij netjes op. Geen stofje in mijn oude stofzuiger (zonder stofzak en filters. Perfect!!!