Graspego for Workbenches and Clamping Tables 19 mm

Graspego for Workbenches and Clamping Tables 19 mm

€ 83,95 € 52,50
€ 43,39 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Dit is echt heel erg tof! Het komt regelmatig voor dat ik iets niet lekker in de klemmen kan zetten omdat er een rare vorm of hoek of ding aan zit.Of gewoon omdat het schuin moet. De Graspego blokken en opzetstukken zijn fantastisch om erbij te pakken en maken het in bijna alle gevallen veel makkelijker om je werkstukken vast te zetten en aan te klemmen. Must Have!
Op zoek naar manieren om uw klemmethoden veel effectiever te maken?
Heeft u moeite om een werkstuk met de vereiste stabiliteit te houden?
Meer controle en hogere precisie nodig bij het sluiten van stangklemmen?

- Geen beperkingen meer waar te vast grijpen!
- De R50 kan objecten van elke vorm vasthouden
- Krijg een ongelooflijk (!) hoge stabiliteit terwijl je minder hoeft te vertrouwen op de klemdruk

Van standaard of eenvoudige objecten tot zeer vreemde vormen en complexe hoeken - het implementeren van de perfecte grip wordt een heel eenvoudige taak.
Het gebruik van het Graspego R50-gereedschap creëert volledig nieuwe mogelijkheden om vanuit verschillende richtingen te klemmen die voorheen onmogelijk waren met traditionele klemmen.
Als gevolg hiervan maakt de R50 het mogelijk om vooraf met veel efficiëntie de totale installatie van de klemmen tijdens het project te plannen - elk grijppunt dat je voor de taak hebt bedacht, is nu mogelijk.
Je kunt nieuwe manieren ontdekken om de workflow te verbeteren - de R50 bespaart je altijd kostbare tijd en moeite en zorgt ervoor dat je klemgereedschap beter presteert.

Hoe kan de R50 helpen het werkstuk te beschermen?
De unieke techniek van de R50 biedt een uitstekend vermogen om de klemdruk geleidelijk en zorgvuldig af te stellen op het exacte minimum dat nodig is om een werkstuk te bevestigen, waardoor schade aan de interne structuur of het buitenoppervlak wordt voorkomen.
Verbeter je precisie tijdens delicaat werk, vooral met objecten die kwetsbaar zijn onder hoge klemdruk, of op elke plek van het werkstuk waar al een interne druk op het werkstuk wordt uitgeoefend.

GRASPEGO biedt professionele en particuliere gebruikers een verscheidenheid aan innovatieve en effectieve mogelijkheden voor het vasthouden van elk mogelijk object. Deze gepatenteerde productlijn is een nieuwe methode met een superieure stabiliteit om het onmogelijke vast te kunnen klemmen.

GRASPEGO-gereedschappen verminderen de werklast die gewoonlijk wordt gebruikt tijdens handwerk, onderhoud en renovaties, onder meer voor: lijmen, schilderen, snijden, boren, afwerken en meer.

GRASPEGO produceert en verkoopt producten van hoge kwaliteit die meer efficiëntie mogelijk maken en die eenvoudig te gebruiken zijn - gereedschappen die het werkstuk tijdens het vasthouden / verwerken beschermen en de ergonomie en de veiligheid van de werkruimte verbeteren.

Leveringsomvang:
- Per set

Technische gegevens:


- Kleur: blauw
- Kleur pal 19 mm: zwart
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: WB-FT60-19mm
EAN code: 7290017916040
Gebruik: Klemmen

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews