Woodpeckers Saddle T-Square metrisch 100 mm

Woodpeckers Saddle T-Square metrisch 100 mm

€ 98,18
€ 81,14 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

CNC gefreesd uit een dik stuk massief aluminium, super nauwkeurig en snel om mee te werken. Of je veel ervaring hebt of niet, hier heb je baat bij. Wil je de 10 cm of toch de 15 cm of misschien een hele set mooi opgeborgen in een systainer of hang ze aan de muur. Het maakt niet uit we hebben ze allemaal, misschien zijn ze soms even uitverkocht en ja de levertijd is vaak lang bij Woodpeckers, maar als hij er dan is... wauw. Het gewicht en het ontwerp maken het de moeite waard. Veel plezier ermee!
Of je nu 40 jaar houtbewerkingservaring hebt of 40 uur, die kleine lijnen op linialen en meetlinten kunnen moeilijk te zien zijn en zelfs nog moeilijker om nauwkeurig over te brengen op je werk. Woodpeckers Zadel T-Hoek verbetert jouw lay-outnauwkeurigheid met drie unieke kenmerken: een reeks gaten om je potlood te geleiden, een rand die zich om je werk wikkelt en een laser gegraveerde schaal met hoog contrast. Deze drie geweldige functies zijn verpakt in gereedschappen die gemakkelijk in de zak van je winkelschort of timmermanspijkerbroek vallen, zodat je altijd klaar bent voor nauwkeurig lay-outwerk.

Precisie parallel aftekenen
Het eerste dat mensen opvalt als ze onze Zadel T-Hoeken zien, is de reeks gaten die het midden van de plaat perforeren. De gaten zijn perfect 1/32" uit elkaar geplaatst en hebben precies de juiste maat voor de punt van een vulpotlood. Een lijn parallel aan de rand van jouw werkstuk leggen is net zo eenvoudig als het vinden van het gewenste gat, een potlood er in steken en het laten glijden van het zadel langs de rand.

Markering om een hoekje
In plaats van moeite te doen om een vierkant opnieuw uit te lijnen om een markering van de voorkant naar de rand over te brengen, kunt je dit met de Zadel T-Hoek in één vloeiende beweging doen. De 3/4" diepe referentierand is perfect in lijn met de schaalrand.

Afgeschuinde randen en hoog contrast
Als je de schaal toch nodig hebt, zul je er nooit een vinden die gemakkelijker af te lezen is dan de schaal op de Zadel T-Hoek. De aluminium behuizing is geanodiseerd in ons bekende "Woodpeckers Rood" en de laser gegraveerde schaal is helder wit. Het is veel gemakkelijker te zien dan de meeste andere linialen, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. We hebben ook de randen 30 graden afgeschuind. Dat plaatst de schaal tegen je werk, waardoor parallax-kijkfouten worden geëlimineerd. Liever metrisch? We maken hetzelfde gereedschap met de potloodpunt geleidegaten op een raster van 1 mm en metrische schalen aan de randen.

Ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan
Woodpeckers Zadel T-Hoeken worden gefreesd uit één massief blok aluminium van vliegtuigkwaliteit op onze ultramoderne CNC-freescentra. Elke rand is afgeschuind, waardoor het gereedschap comfortabel is om mee te werken en gemakkelijk vast te houden. Zelfs de kleine potloodgaten hebben afgeschuinde randen om je potloodpunt op zijn plaats te houden. Het rood geanodiseerde oppervlak ziet er niet alleen geweldig uit, het vermindert ook de wrijving met je werk.

Kies je maat of koop de hele set
We maken de Zadel T-Hoeken in 4", 6", 8" en 12" lengtes en metrische equivalenten. Elke maat is afzonderlijk verkrijgbaar, of dekt al jouw lay-outbehoeften met een volledige set. De set bevat alle vier de maten, met naar keuze inch- of metrische schalen en naar keuze een Woodpeckers koffer, een Systainer of onze gloednieuwe aan de muur te monteren Zadel T-Rack-it. Beide koffers bevatten een op maat gemaakte schuimvoering om jouw Zadel-T's veilig te houden wanneer je ze niet gebruikt.

Dit voormalige OneTIME Tool-ontwerp voegt zich bij onze permanente productlijn. Zoals alle producten van Woodpeckers worden de Saddle T-Squares nauwkeurig bewerkt en zorgvuldig geïnspecteerd in onze fabriek in Strongsville, Ohio.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Let op: De getoonde afbeeldingen hebben een inch-schaalverdeling en kunnen afwijken van het werkelijke product.

Technische gegevens:

- Kleur: rood
- Lengte: 100 mm
- Materiaal: aluminium
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: SDLT10019
EAN code: 810018200954
Type: Afteken- markeerhulp, Liniaal, Winkelhaak
Gebruik: Opmeten
Materiaal: Aluminium

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews