Walrus Oil Snijplankolie 3,785 l / Cutting Board Oil 128oz

Walrus Oil Snijplankolie 3,785 l / Cutting Board Oil 128oz

€ 96,79 € 89,33
€ 73,83 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

De olie waar het allemaal mee begonnen is!
Veilig om etenswaren op te bereiden, perfect dus voor snijplanken.
Het belemmert bacteriëngroei, trekt diep in het hout, geeft het hout een glanzende beschermlaag en haalt de kleur van het hout naar boven.
Dit is de grootste verpakking, er zijn nog 2 kleinere.
Geen synthetische stoffen - geen gifstoffen - geen schade aan walrussen
Producten die werken zonder al het afval, handgemaakt met alleen eenvoudige en voedselveilige ingrediënten.

Eindelijk een snijplankolie voor zwaar gebruik die niet meerdere lagen nodig heeft! 100% voedselveilig en ook vrij van gifstoffen en synthetische stoffen. Het geeft je snijplank een zijdezachte afwerking, rijke kleuren en een beetje glans.
De perfecte verhouding van ingrediënten houdt de natuurlijke houttinten vast en stoot water en voedseldeeltjes af tijdens gebruik. En het duurt slechts enkele seconden om aan te brengen.

- Halfglans afwerking
- Voor nieuwe of restauratieprojecten
- Niet geparfumeerd

Projectideeën:
• Snijplanken
• Slagersbloktellers
• Charcuterieplanken
• Houten babyspeelgoed
• Kommen, lepels en messen

Productdetails
Het allereerste product dat we ooit hebben uitgebracht, was onze Cutting Board Oil-formule, oorspronkelijk gewoon "Walrus Oil" genoemd, omdat het destijds ons enige product was. De delicate verhouding van ingrediënten maakt het uitstekend geschikt voor productiehoutbewerking, omdat er slechts één laag afwerking nodig is om een ??glanzend uiterlijk te krijgen en tegelijkertijd waterbescherming te bieden.
Onze mix van kokosolie en pure minerale olie heeft de perfecte viscositeit om diep in het hout te trekken en niet te gemakkelijk uit te wassen wanneer een snijplank dagelijks wordt gebruikt en schoongemaakt. De bijenwas biedt waterafstotende eigenschappen en geeft het oppervlak ook een meer gladde en kleurrijke afwerking.
De toegevoegde vitamine E helpt het hout te beschermen tegen bacteriegroei terwijl het hout in contact komt met voedsel. Onze snijplankolie is ook volledig consistent en wordt niet ranzig. Onze afwerking bevat geen kleurstoffen en brengt alleen de natuurlijke houtkleuren van het hout naar voren en sluit ze in.

Voor nieuw-hout-projecten
Wanneer je onze Cutting Board Oil voor nieuwe houtprojecten gebruikt, moet je schuren met korrel 320 tot 600. Om te voorkomen dat de nerven omhoog gaan, zullen sommige houtbewerkers voor het afdichten de zand-nat-zand-methode toepassen, wat betekent dat ze de plank zullen schuren, nat maken, laat het drogen en schuur dan nog een laatste keer voordat je een afwerking aanbrengt.

Een snijplank onderhouden of herstellen?
Onderhoud en restauratie van snijplanken is relatief eenvoudig. Maak de snijplank eerst schoon met een lichte zeep en lauw water en laat daarna ruimschoots drogen. Als er diepe messneden zijn of als er schimmel zichtbaar is, is het nodig om de plank te schuren met een elektrische vlakschuurmachine of schaafmachine. Breng na het schuren van alle oppervlakken een laag van onze Cutting Board Oil aan en laat deze 12 tot 24 uur drogen. Veeg overtollige olie weg na de uithardingstijd.

Veilig voor oppervlakken die in contact komen met voedsel
Elk product van Walrus Oil is 100% voedselveilig. Alle ingrediënten worden door de FDA als GRAS (algemeen beschouwd als veilig) beschouwd voor oppervlakken die in contact komen met voedsel. Onze snijplankolie kan worden gebruikt op het aanrecht van de slager in de keuken, snijplanken, houten keukengerei en zelfs babyspeelgoed.

Snijplankolie gebruiken met producten van een ander merk
Onze snijplankolie kan worden gebruikt in combinatie met de meeste andere op olie gebaseerde afwerkingen of epoxy en harsen, zoals bij het maken van een "rivierbord" of bij het gebruik van stukken hout met scheuren en gaten gevuld met epoxy.

Leveringsomvang:
- Can: 3,75 l (128 oz)

Technische gegevens:

- Bevat o.a.: kokosnootolie, natuurlijke bijenwas, pure mineraalolie en vitamine E
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: WO-CBO128
EAN code: 8720589954038
Type: Onderhoudsproduct
Gebruik: Smeren

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews