Stickbit Makita, RVS Bithouder voor Accu-schroevendraaiers van Makita

Stickbit Makita, RVS Bithouder voor Accu-schroevendraaiers van Makita

€ 24,95 € 19,95
€ 16,49 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

StickBit, dus wat is het? ... jep een bithouder van RVS, erg cool.
Geen plastic, maar degelijk spul.
Kom hem proberen in de winkel.
Nu nog voor de DeWalt, Makita, Festool en Milwaukee, maar binnenkort ook voor Metabo!
De Stickbit is een magnetische bithouder die je op de bekende Japanse blauwe accu-schroefmachines van alle voltages kunt bevestigen. De bithouder wordt met een RVS M4 bout bevestigd op de plek waar normaal de draaghaak zit en kan voor zowel links- als rechtshandigen gemonteerd worden. De Stickbit wordt geleverd zonder bits.

Over de Stickbit
De Stickbit is een echt Nederlands product, in eigen beheer ontworpen en gemaakt door Hans Burgers van JJB Personal Assistance.

In 2017 begon Hans als parttime timmerman in de bouw. Al gauw mistte hij een handige bithouder die het wisselen van de vele bitjes makkelijker zou maken. Oorspronkelijk opgeleid als industrieel ontwerper en altijd bezig producten beter of handiger te maken dook hij zijn werkplaats in en maakte daar het prototype voor wat later de Stickbit zou worden. Hijzelf en zijn directe collega's testten de bithouder gedurende twee jaar en merkten al gauw dat het een onmisbaar stuk gereedschap is. In 2019 werd de eerste kleine serie geproduceerd.

De roestvrijstalen houder van de Stickbit wordt in Nederland gemaakt door Jeldi Metaal B.V. in Valkenswaard. De standaardmagneten betrekken we nu nog uit Duitsland bij Supermagnete. We zoeken nog naar een Nederlandse leverancier. Verder gebruiken we geen plastics in ons product of onze verpakkingen en proberen we alles zo duurzaam mogelijk te verkopen. We zijn er trots op dat we dit product in Nederland kunnen produceren.

Voor wie?
De Stickbit is speciaal ontwikkeld voor de professionele veelschroever die vaak bitjes moet wisselen. Denk bijvoorbeeld aan timmerlieden die vaak op locatie met verschillende maten schroeven werken en dito bitjes. Maar ook decorbouwers, automonteurs en installateurs gebruiken intussen deze slimme bithouder. De Stickbit is vooral ook makkelijk wanneer je op een ladder of andere lastige plekken staat te werken. Tevens kun je op de houder een handvol schroeven kwijt die je dan makkelijk kunt pakken. Het probleem van zwervende bitjes in broekzakken behoort dan ook tot het verleden.

Momenteel is de Stickbit nog niet voor alle accu boormachines en slagschroevendraaiers beschikbaar. We werken hard aan een versie voor andere merken. Zo zijn we bezig met een testversie voor Metabo.

Leveringsomvang:
- 1x RVS Bithouder (excl. bits) voor Makita
- 1x Schroefmagneet
- 1x RVS M4 bout 14 mm
- 1x Handleiding

Technische gegevens:

- Materiaal: RVS
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: Stickbit-Makita
EAN code: 8719326832715
Type: Bithouder, Bithouderset
Materiaal: RVS

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews