Woodpeckers ClampZILLA - 2022 4-Way Panel Clamp 45 cm klembereik, 4 stuks

Woodpeckers ClampZILLA - 2022 4-Way Panel Clamp 45 cm klembereik, 4 stuks

€ 814,75
€ 673,35 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 80 dagen


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Het blijft een prachtige en handige compacte uitvoering van Woodpeckers en nu nog meer verbeterd.
Hoe dan ook het is een set voor het leven waar je geen spijt van gaat krijgen!
Prijsgarantie:
De prijzen van de Clampzilla’s zijn aan de stevige kant, dit omdat wij op deze klemmen niet of nauwelijks korting krijgen. Ook door de hoge verzendkosten op deze lange en zware klemmen, grondstofprijsstijgingen en ondanks dat we onze marges hierop hebben laten zakken, blijven ze prijzig, sorry hiervoor.
We zijn bezig met onderhandelen om dit lager te krijgen. Als je ze wilt hebben, bestel ze dan gewoon. Lukt het ons om ze goedkoper te maken, dan krijg je het verschil gewoon terug!

Woodpeckers ClampZILLA 4-Way Panel Clamp plaatst staven aan beide zijden van het materiaal, aan elkaar verbonden door een zelfcentrerende schaarverbinding aan beide uiteinden. ClampZILLA richt de zijdelingse druk op het exacte midden van je paneel (waardoor buigen wordt voorkomen), terwijl verticale druk wordt uitgeoefend om de vlakken correct uitgelijnd te houden. Dat was waar voor twee OneTIME Tool®-releases van ClampZILLA, maar nu hebben we het verbeterd met meer bevestigingspunten op de staven en een nieuw ontwerp van een schaarverbinding dat bijna het dubbele van de verticale klemdruk uitoefent en de speling bij dikker materiaal verbetert. Het is de beste ClampZILLA ooit en het maakt nu deel uit van de permanente productlijn van Woodpeckers.

Naast het platter houden van de panelen, bespaar je met ClampZILLA tijd en geld. Je hebt 2 gewone staafklemmen plus 2 "F" klemmen en een set klembouten nodig om een ClampZILLA 4-weg paneelklem te vervangen. Dat zijn vier schroeven die je moet verstellen, terwijl ClampZILLA tegelijkertijd verticale en horizontale druk uitoefent door slechts één schroef te draaien. Je planken worden goed uitgelijnd als de randen bij elkaar komen. Geen angstige lijmsessies meer waarbij je je zorgen maakt dat de lijm al begint uit te harden voordat je precies de juiste hoeveelheid druk op elke klem krijgt.

Het vernieuwde ontwerp van ClampZILLA werkt met materiaal van 5/8" tot 4". Voor klussen met dunnere platen dan 5/8", kun je een stuk 3/4" materiaal boven en profiteren van ClampZILLA's gecentreerde laterale druk en gelijktijdige verticale druk op materiaal tot 1/4", of zelfs dunner. Eindafstandhouders zijn niet langer nodig bij dikke verlijmingen en de verticale druk is bijna het dubbele van die van het eerdere ontwerp.

ClampZILLA verdiende zijn ongebruikelijke naam toen we het door een aantal marteltesten lieten gaan. Er was een drie meter lange cheaterstang voor nodig en alle kracht van de productontwikkelaar om de klemschroef met Acme-schroefdraad te breken. Vlak voor het falen oefende ClampZILLA meer dan 2947 kg (6500 pond) klemdruk uit. En om eerlijk te zijn oefende het hierna nog steeds zoveel druk uit... de schroef brak bij het handvat.

We hebben ClampZILLA ontworpen voor de lange termijn. De stalen staven en klemkussens zijn gepoedercoat voor een stevige, duurzame afwerking... gedroogde lijm springt er meestal gewoon af. Alle componenten van het klemmechanisme zijn vervaardigd van roestvrij staal, behalve het draaipunt van de klemschroef, dat is van messing. Alle bewerkingen worden gedaan op ultramoderne CNC-apparatuur hier in onze vestiging in Strongsville.

ClampZILLA is nu verkrijgbaar in 3 maten, 45,7 cm (18") capaciteit, 96,5 cm (38") capaciteit en 127 cm (50") capaciteit. De staven van 127 cm zijn vrij zwaar en lang, dus we verkopen ze apart, zodat je de staven in de 18" of 38" klemmen alleen kunt vervangen als je de extra lengte nodig hebt.

Oudere ClampZILLA 4-weg paneelklemmen kunnen worden geüpgraded met de nieuwe schaarverbindingen, bijna een verdubbeling van de verticale klemkracht.
De upgradekit bevat alles wat je nodig hebt om je oude ClampZILLA's om te bouwen.

Als je opslagruimte voor je ClampZILLA's nodig hebt, kun je er maximaal vier in één Woodpeckers Clamp Rack-Its plaatsen (apart verkrijgbaar) en berg ze snel en gemakkelijk op.

Zoals alle Woodpeckers-producten, worden de ClampZILLA 4-Way Panel Clamps nauwkeurig machinaal bewerkt en zorgvuldig geïnspecteerd in onze fabriek in Strongsville, Ohio (net ten zuiden van Cleveland).

Leveringsomvang:
- Per set van 4 stuks

Technische gegevens:


- Materiaal: roestvrij staal
- Capaciteit: 45,7 cm (18")
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: CLPZ-18-4-22
Type: Klem, Werkbank toebehoren
Gebruik: Klemmen

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews