Space Plug Normaal Oranje, 250 stuks bulk verpakking

Space Plug Normaal Oranje, 250 stuks bulk verpakking

€ 139,50
€ 115,29 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Groot verpakking van de probleem oplosser, hierin zitten 250 stuks van de normale oranje Space-Plugs. Er zijn ook nog grotere of kleinere verpakkingen beschikbaar.
Space-Plug 250 Regular voor openingen van 30-50 mm: de bekroonde bevestiging
• Ontworpen door een voormalige keukenmonteur die nu wereldwijd meer dan 3,5 miljoen stuks heeft verkocht. Specifiek ontwikkeld voor het monteren van keukenonderkasten, maar ze zijn ook handig voor het vastzetten van vele soorten gemonteerde en vrijstaande meubels en ze hebben daarnaast talloze adhoc-reddingsacties verijdeld!
• Eenvoudige montage van het te bevestigen object zonder gedoe - Met SPACE-PLUG kun je het gevreesde L-Bracket gedoe overslaan, geen tijd meer verspillen aan het zoeken naar onhandige componenten en gefrustreerd raken bij het werken in krappe ruimtes.
• SPACE-PLUG In tegenstelling tot traditionele methoden is de SPACE-PLUG: snel, eenvoudig, nauwkeurig, instelbaar, flexibel, professioneel en toegankelijk.
• 100% Nauwkeurig - SPACE-PLUG past snel en eenvoudig met slechts 1 gemakkelijk toegankelijke schroef. Hij wordt gemonteerd terwijl het object op zijn plaats staat, dus als hij eenmaal op zijn plaats staat, hoeft deze bijna nooit verplaatst te worden. De zijwaartse afstelling maakt een eenvoudige montage op ongelijke of scheve wanden mogelijk en betekent dat er geen lastige shims of packers nodig zijn. Horizontale flexibiliteit maakt uitlijning met muurstijlen mogelijk of het vermijden van leidingen/kabels enz. Zorgt voor een nette professionele afwerking. Gemakkelijk toegankelijk, zelfs nadat de installatie is voltooid.
• Ideaal voor de professionele keukeninstallateur en de doe-het-zelver - SPACE-PLUGS kunnen worden gebruikt om vele soorten meubels te bevestigen en zijn robuust en stevig genoeg voor vele andere toepassingen. Ideaal voor veel (niet álle) soorten gemonteerde of vrijstaande meubelen: boekenkasten, ladekasten, kledingkasten, hoge badkamerkasten, kantoormeubels, kinderkamermeubels enz. Voor vele andere doeleinden zoals achter toiletreservoirs, inpakbuizen, stelpoten, binnen in geïsoleerde muren om fittingen te behouden of waar je ook maar wilt!

Vind direct en keer op keer weer de juiste plek
SPACE-PLUG is een professionele maar ongelooflijk eenvoudige oplossing voor het monteren van keukenonderkasten. Het is de enige "Designed for Purpose"-bevestiging op de markt speciaal voor installateurs. SPACE-PLUG is sneller, netter en volledig efficiënter dan alle traditionele methoden.

Slechts één bevestiging per eenheid is gebruikelijk en maakt het installeren van scheve L-beugels of het werken via lastige poorten volledig overbodig. Dankzij de verstelbaarheid hoef je je niet druk te maken over shims of plastic packers.

Kan naar behoefte overal op een doeloppervlak worden gemonteerd, zodat het kan worden uitgelijnd met muurstijlen of leidingen, kabels enz.

Omdat SPACE-PLUG is gemonteerd met het te plaatsen object op zijn plek, is hij 100% nauwkeurig en is het niet meer nodig om het object te verplaatsen voordat deze wordt bevestigd. SPACE-PLUG is ook toegankelijk na installatie. SPACE-PLUG maakt eenvoudige verwijdering van units na montage mogelijk.

Maar het is niet beperkt tot het beoogde doel.

Het gebruik van SPACE-PLUG en andere ad-hoc toepassingen worden al snel duidelijk, achter wc-reservoirs, stelpoten, boksen in afstandhouders enz.
SPACE-PLUG is een professionele en toch ongelooflijk eenvoudige oplossing voor het monteren van keukenonderkasten, boekenkasten, ladekasten, vitrinekasten en vele andere soorten inbouwmeubels.
Stop nu een setje in je gereedschapskist en ontdek hoe snel, eenvoudig, sterk en handig ze zijn. Wil je verder dan 50 mm overbruggen? Simpel... voeg gewoon twee SPACE-PLUG's achter elkaar toe.

Leveringsomvang:
- 250 stuks Regular

Technische gegevens:

- Kleur: oranje (origineel)
- Geschikt voor openingen: 30-50 mm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: SPREG250
EAN code: 616204333525
Type: Plug
Eigenschappen: Verstelbaar

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews