M-PowerTools CRB7 Edge Guide Fence Kit voor op de MK3 Router Jig

M-PowerTools CRB7 Edge Guide Fence Kit voor op de MK3 Router Jig

€ 20,49
€ 16,93 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Mooie rand aanslag voor op de MK3 kit. Mooi betaalbaar accessoire die je er natuurlijk gewoon bij bestelt.
LET OP: Dit is alleen de zij-aanslag, je hebt - om deze te kunnen gebruiken - de CRB7 Combination Routerbase nodig

Deze uitbreiding van de CRB7 is overbodig als je de CRB7 Mortise, Hinge & Lock (MHL) kit erbij koopt, daar zit deze al in. Check die ook want hij is completer.


CRB7 Parallel Side Fence Kit
Dit is een accessoire voor bij de CRB7 MK3 Router Base.Met deze aanvulling van de nieuwe parallelle randgeleiding, komt de CRB7 op een totaal van 8 hoofdfuncties. Het opzetten is simpeler dan traditionele randgeleiders. De CRB7 Fence Kit heeft een beter dieptebereik, waardoor je groeven en frezen verder van de rand af kan maken tot 190 mm (7-1/2"). De randgeleider kan op 3 verschillende plekken op de basisplaat van de CRB7 geplaatst worden voor een bredere variëteit aan taken. Met de bevestigingspunten aan de voorzijde van de Fence Kit, kan een loos nep stuk hout geplaatst worden om de Fence Kit te beschermen tijdens het frezen.

Functies:
- Verbeterde controle bij het maken van groeven met een frees:
Een van de meest algemene accessoires bij een standaard houtbewerkingsfrees is de parallelle randgeleider. Het gebruikelijke ontwerp is groot, onhandig, tijdrovend om te installeren en heeft een teleurstellend klein bereik. Veel frees gebruikers nemen liever niet de tijd om de randgeleider te installeren en gebruiken in plaats daarvan de klemgeleider. Echter de CRB7 Fence Kit bespaart veel tijd wanneer je meerdere platen freest met dezelfde afstand of groef-afmetingen.

- Micro Adjust het profiel van de rand
Er zijn 2 populaire methoden om randen te omlijsten met een frees op decoratieve profielen. De eerste is om een snijder te kopen met een kogellager. De kogellager loopt langs de rand van het bord, die de snijder begeleidt. Het profiel van het omlijsten wordt dan bepaald door het veranderen van de diepte van de snijder en door het veranderen van de grootte van de snijder kogelring. Een nadeel van deze methode is dat het afval dat zich ophoopt tussen de kogellager en de rand van het bord en zo het profiel beïnvloedt. Nog een nadeel is dat de aanpassing van het profiel stapsgewijs is. Dus voor diegenen die een fijne aanpassing willen, is de volgende optie beter. Randprofilering met een CRB7 Fence Kit geeft een betere controle met een groot geleidingspaneel om het contactgebied groter te maken en de stabiliteit te vergroten. De CRB7 Fence Kit heeft 2 bevestigingspunten voor het monteren van een nep begeleidend stuk. Dit is ideaal voor het omlijsten van de rand, zodat de snijder terug kan snijden naar het nepstuk. Hiermee behoudt je het maximale contactgebied aan beide zijden van de snijder. Daarnaast laat je maar een klein stukje van het profiel van de snijder zien aan de rand van het werkstuk.

Toepassingen:
- Het frezen van een parallelle groef of kanaal:
Traditionele frezen zijn groot, onhandig, tijdrovend om te installeren en heeft een teleurstellend klein bereik. Daarentegen is de CRB7 adembenemend simpel, snel in te passen en een veel groter bereik. Ga verder van de rand af van 0 tot 190 mm (0 - 7-1/2"). De nieuwe CRB7 Fence Kit profiteert ook van de nauwkeurigheid van de CRB7 Micro Adjuster, die de afstand tussen de snijder en de rand van het bord controleert.

- Het omlijsten van de rand met de CRB7 Fence Kit
Of je nou een bestaande architectonische omlijsting kopieert op een bord of de puntjes op de i zet op een meubelstuk, randomlijsting is essentieel in de meeste houtbewerkingsprojecten. De CRB7 met een randgeleider is de simpelste manier om snel en gemakkelijk randomlijstingen te herhalen. De CRB7 Micro Adjuster kan precies controleren hoeveel de snijder in aanraking komt met het bord. Zo houdt je de freesroute soepel en verminder je de kans op brandplekken en variaties tijdens het omlijsten

Kenmerken:
- Gemaakt in stevig gegoten nylon met een indicator voor het bepalen van de positie van de frees. De geleideplaat kan in slechts enkele seconden gepast en geïnstalleerd worden om zo diepe groeven en profielranden te kunnen maken.

- 3 verschillende montage locaties
Afhankelijk van de taak die nodig is, kan de CRB7 Fence Kit vastgezet worden in 3 posities ten opzichte van de CRB7 Basisplaat. Dit kan je doen door gebruik te maken van de 2 koperen schroefdraad inzetstukken in Fence Kit staaf.

- Bevestigingspunten voor een (zelf gemaakte en te plaatsen) beschermingsstuk
2 andere schroefgaten aan de voorkant van de rand waar een extra beschermstuk vastgeschroefd kan worden. Dit stuk voorkomt schade aan de Fence Kit zelf door de achterkant van de freessnijder wanneer je randen aan het omlijsten bent.

Tips:
Om het proces van het grote bereik te verbeteren, kan je de CRB7 5 cm (2") knopgreep plaatsen. Hiermee komt de knop bijna direct over de rand van het bord. Daardoor loopt de route van de frees soepeler en heb je minder kans op trillingen tussen de frees en de Fence Kit.

Leveringsomvang:
- 1x Zwarte nylon geleideblok
- 2x Bevestigingsschroeven voor aan CRB7 basisplaat
- 2x Bevestigingsschroeven voor een extra (zelf te maken) beschermingsaanslag

Technische gegevens:


- Geen
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 20001
EAN code: 815521000381

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews