M-PowerTools CRB7 Combination Router Base MK3 prachtige freesvoet uitbreiding!

M-PowerTools CRB7 Combination Router Base MK3 prachtige freesvoet uitbreiding!

€ 107,99
€ 89,25 Excl. btw
  • iDEAL
  • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
  • Credit card
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Giropay
  • PayPal
  • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


  • Bel of mail voor professioneel advies
  • Gratis op te halen in Haarlem
  • 100 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 250,-*
  • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Waanzinnig gaaf freeshulpstuk. Mooi gemaakt en uitbreidbaar met de betaalbare hulpstukken, zie onderaan deze pagina.
Lees de tekst hiernaast maar.
Waarschijnlijk de meest veelzijdige freeshulpstuk ter wereld. De CRB7 brengt met de 7 kernfuncties de router naar een hoger niveau. Snij tapgaten, precisie cirkels, grote cirkels, gelijkmatige inkepingen van lambriseringen en nog veel meer. De enige router jig die je altijd nodig zult hebben.
- Klein cirkelkompas
- Anti-kantel ondersteuning
- Pengaten gaten met micro aanpasbaarheid
- Groot cirkelkompas
- Paneelgroeven gemakkelijk te kopiëren
- Micro aanpasbare geleideklem bij gleuven frezen
- Off-set basisplaat voor gemakkelijk manoeuvreren bij hoeken

Waarom deze CRB7 Combination Router Base MK3?
- Groot cirkelkompas:
De CRB7 heeft een heeft snijbereik van 225 mm. (19") tot 1270 mm. (4ft/50") in diameter. De cirkel diameter kan ook micro aangepast worden zonder de frees te moeten verwijderen of opnieuw te installeren.
- Twee paar geleidestangen:
Met een diameter van 7 mm. (9/32") past het op frezen met een smallere staaf boringen. Ook is er een 8 mm (5/16") in diameter voor de grotere staaf boringen.
- Vergrendelstaven voor de geleidestangen:
Verbeter de efficiëntie van de eerste installatie en bespaar de tijd die nodig is om de geleidestangen te assembleren. Stop de vergrendeling in de gaten van de geleidestang om de assemblage strakker of losser te maken.

Functies:
- Groot cirkelkompas
Snij cirkels tot 122 cm (4ft) in diameter. Door de supersnelle installatie hoeft de frees niet eens van de CRB7 afgehaald te worden. Behoud hetzelfde precisie niveau, aanpasbaarheid en nauwkeurigheid dat de CRB7 altijd al heeft gegeven.

- In kleine stappen aanpasbare pengaten
Een unieke functie waardoor je vanuit het midden en niet-midden kan frezen. Beslis zelf en controleer precies de werkelijke afmetingen van de frees.

- Anti-kantel ondersteuning
Een andere stabilisatie die je in hoogte kan verstellen. Meestal zijn de meeste frezen niet ondersteund waardoor deze kunnen gaan kantelen bij de hoeken. De CRB7 Anti Tilt Leg is een pootje dat de frees ondersteunt, waardoor deze niet meer kantelt. Dit is vooral belangrijk wanneer je werkt met werkstukken met veel hoeken.

- Kleine cirkelkompas
Frees precisie cirkels en gaten die eigenlijk kleiner zijn dan de basis van de frees. Pas de cirkelafmeting in zeer kleine stapjes aan, zonder aan de installatie te komen.
Min. radius: 19 mm (3/4")
Max. radius: 225 mm (8-3/4")
Min. diameter: 38 mm (1-1/2")
Max. diameter: 450 mm (17-1/2")

- Aanpasbare klem geleiding:
Klem de CRB7 tegen de geleider om nauwkeurig parallelle groeven te frezen langs de lengte of breedte van je werkstuk. De Micro Adjuster vermindert de installatietijd voor de klem geleider.

- Basisplaat:
Verhoogt de algehele stabiliteit, waardoor fouten verminderen bij het werken met randen en hoeken. Het contactgedeelte wordt meer dan verdubbeld tussen frees en werkstuk. De CRB7 positioneert de draaiknop die de frees kan begeleiden naar het midden van het paneel. De basisplaat maakt de het freesoppervlak achter de groef weer wat vlakker, waardoor de kans op brandplekken vermindert.

- Aanpasbare groeven kopieerder:
De CRB7 levert een simpel en uitzonderlijk snelle manier om nauwkeurig een gemaakte groef te herhalen. Ideaal om snel grote hoeveelheden te kunnen produceren.

- Edging & Dowel Trim Kit*:
Plaats snel en gemakkelijk de Trim Kit Riser plaat om hardhouten sierlijsten, gestreken melamine, kantanbanden en deuvels stabiel en accuraat en in een freesbeweging te egaliseren. (Accessoire kit vereist)

- Parallel Side Fence Kit(*):
Hiermee kan je parallelle groeven op maar liefst 190 mm (7,1/2") afstand van de rand van een plaat maken. Dit is een groter bereik dan dat je met gewone randgeleider kunt doen. Of maak rand mallen op decoratieve panelen. Deze randgeleider is gemaakt van stevig en transparant perspex met bevestigingspunten voor een nep beschermplank. (Accessoire kit vereist)

Kenmerken:
- Installeer snel en met gemak:
De CRB7 monteren aan je favoriete frees kan niet gemakkelijker. De nieuwe Crank Plates en aanvullende set van geleidestangen maken het mogelijk om de CRB7 op elke frees te plaatsen met de staafboringen. Selecteer de juiste maat geleidestang voor je frees en de aanpasbare Crank Plates zullen de staafhoogte en -breedte tegelijk aanpassen.

- Snel veranderen:
In tegenstelling tot meeste freeshulpjes, kan de CRB7 heel snel geplaatst en verwijderd worden. Geen onhandige schroeven of speciaal passende platen nodig.

- Vergrendel-staven:
Helpen met het strakker of losser maken van de geleidestangen tijdens de eerste installatie en de grote kompas assemblage.

- Geïndexeerde Micro Adjuster
Hiermee kan je precieze controle over de snijpositie van de frees hebben. Gekarteld en geïndexeerd om gemakkelijk te kunnen gebruiken.

- 5 mm bakelieten bal hendel
Ergonomisch design, comfortabel, klaar om voor uren prettig te kunnen gebruiken.

- Tweedelig Anti Tilt Leg (anti-kantel poot):
Ondersteunt en stabiliseert de frees bij het frezen op randen en hoeken. De tweebenige secties verzorgt een combinatie van de positie van de frees en de dikte van het werkstuk.

- Professioneel gemaakt:
Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. De CRB7 is gemaakt volgens de hoogste standaarden. Inclusief hard geanodiseerd, stevig aluminium brug, laser gesneden 5 mm. (3/16") dikke acryl basisplaat, precisie-gedraaid staal en koperen componenten.

- 2 jaar garantie
Onze verlengde garantie is het bewijs van de bouwkwaliteit van de CRB7 MK3 en zorgt ervoor dat onze klanten het zonder zorgen kunnen kopen.

(*) Los als aparte accessoires verkrijgbaar (Edging & Dowel Trim Kit en Parallel Side Fence Kit)

Let op de CRB7 past op bijna elke frees die met geleidestangen kan werken. Sommige frezen passen niet bijvoorbeeld de Triton frezen die hebben namelijk geen gaten waar je geleidestangen doorheen kunt plaatsen. Je kunt dus de gaten in de zool van je frees nameten om te kijken of er geleidestangen van 7 of 8 mm doorheen passen.

Leveringsomvang:
- Per set

Technische gegevens:


- Kleur: zwart
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 20005
EAN code: 5060510650039
Type: Freesmal
Gebruik: Frezen

Review overzicht

4 van 4 beoordelingen

4.75 van 5 sterren


75%

25%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


February 22, 2021 22:09

-

Elu bovenfrees past perfect , reeds enkele cirkels gefreesd werkt prima . ziet/voelt er degelijk uit , andere toepassingen moet ik nog uitproberen momenteel erg tevreden over product mogen we niet vergeten ... SANDER EN ZIJN TOPTEAM weeral bedankt voor de snelle levering en het uitzonderlijk mooi gereedschap gamma

May 11, 2018 00:00

-

Mooie aanvulling voor de frees maschine. Alleen wanneer je een Festool 1400 gebruikt, zoals ik, is de fine adjust NIET te gebruiken daar Festool met één knop aangedraaid wordt op de 2 assen. Maar daarvoor een leuke tegemoetkoming gehad van Gereedschappro.

March 27, 2018 00:00

-

De CBR7 is de perfecte oplossing voor cirkels. Zowel voor kleine cirkels in luidsprekers . Als voor een tafelblad. Of de kopiëer funcntie om meerdere groeven te frezen is uitmuntend. Het is de investering waard.

December 10, 2015 00:00

-

Ik gebruik een Bovenfrees va het merk Elu. De montage was zeer gemakkelijk zonder problemen. Zeer gebruiksvriendelijk. Heb verschillende mogelijkheden toegepast en ja het was prima. Dus, een aanrader!