Inloggen
Winkelmandje

Goed gereedschap, eerlijke verhalen, mooie prijs

Goed gereedschap, eerlijke verhalen, mooie prijs
Geplaatst op 25-2-2012 door Sander

Goed gereedschap, eerlijke verhalen, mooie prijs

Ik koop al jaren met enige regelmaat gereedschap bij Sander, ik ben een erg tevreden klant. Nu Sander op zijn site een pagina met reviews heeft, wil ik aan zijn andere (potentiële) klanten ook wel eens vertellen waarom ik tevreden ben.

Allereerst de prijs:

Laat ik daarover kort zijn. Ik kwam ooit bij Sander terecht omdat ik Festool gereedschap zocht maar de prijs bij de gewone dealer wel erg hoog vond. En daarom raad ik Sander ook aan mijn vrienden aan. Inmiddels zijn er heel wat vrienden van mij voor goed gereedschap tegen een schappelijke prijs bij Sander langs geweest.

Goed gereedschap:

Daar zoek ik naar. Ik ben gek op klussen met hout, van klein houten speelgoed repareren voor de opvang tot kasten en schuurtjes bouwen voor onszelf en vrienden. Fietsen repareren doe ik ook erg graag. Mijn eerste zakgeld dat ik als kind kreeg ging al naar goed gereedschap, gereedschap dat ik nog steeds gebruik. Een meetlint, een Skandia doppenset, een Bahco sleutel, een Beltzer (inmiddels Sandvik) zijkniptang, een schuifmaat - dat soort dingen.

Ik merkte dat ik die voorliefde voor goed gereedschap deel met Sander:

Hij kiest het gereedschap dat hij verkoopt uit zoals ik dat zou doen. Een neus voor kwaliteit. En als je dan toch iets koopt, koop dan meteen de uitgebreide set, dan ben je in een keer gesteld voor meerdere uiteenlopende klussen. Zo denk ik en zo denkt Sander ook. Daarom kom ik nu ook naar Sander voor ander gereedschap. Na 30 jaar toch een nieuwe doppenset, een super pincet, superieure lijmtangen, dat soort dingen. Goed gereedschap is het halve werk.

Maar misschien wel het belangrijkste voor mij is:

Na al die jaren, hoe Sander met zijn handel omgaat. Sander is betrouwbaar, hij komt na wat hij zegt. Soms zou ik wel eens iets beter op de hoogte willen blijven van hoe er mee staat als iets dat ik bestel er niet meteen is, maar ik weet nu dat bij Sander geldt: "geen bericht is goed bericht". Dan moet ik gewoon even geduld hebben. Als het er is, krijg ik het meteen te horen. Ik betaal als afgesproken, hij levert als afgesproken, met bon en garantie.

Broodnuchter prikt Sander door marketing bla bla heen:

Dat vind ik erg vermakelijk en leuk. Duidelijk, zelfstandig en onafhankelijk spreekt hij zich uit over gereedschap, op een manier die ik geloofwaardig vind. Ik vertrouw Sander inmiddels op zijn gereedschap keuzes, ik koop nu ook merken bij hem die ik eerder niet echt kende, puur omdat ik hem op zijn woord en keuze vertrouw. Bijvoorbeeld een Wera Zyklop doppenset en laatst nog een PockeTweez pincet. Ik ben blij met het gereedschap dat Sander aan mij heeft verkocht.

En als er iets mee is, handelt Sander het naar volle tevredenheid af:

Voorbeelden: een mooie Bessey lijmklemmenset (net ff opgezocht Wino, deze heb je in 2006 gekocht!) die helaas toevallig op een maandag morgen door een stagiair was gemoffeld (stel ik me zo voor) en waar na enige tijd de coating vanaf sprong. Teruggestuurd naar Sander en hij heeft - met enige moeite van zijn zijde - een nieuwe set geregeld. Of laatst een verkeerd onderdeel in een Wera set. Prima afgehandeld zonder dat ik er enig omkijken naar had. Sander kan je vertrouwen.

En nou is Sander Mafell dus dealer geworden:

Zijn verhalen werden wel erg enthousiast, ik werd er een beetje achterdochtig van, zo geestdriftig als hij over Mafell werd. Maar goed, na al die jaren geef ik hem het voordeel van de twijfel. Binnenkort ga ik met hem en met een groep andere klanten naar Nurnberg naar een hout beurs om met name Mafell te bekijken. Bij Sander heb ik al me de Mafell decoupeerzaag in mijn handen gestaan. Tsja, erg mooi spul. Lastig, want ik heb eigenlijk al alles wat ik nodig heb. Maar als ik iemand anders echt goed houtbewerkingsgereedschap mag raden, wat regelmatig gebeurt, dan is het waarschijnlijk rood, ook al is mijn gereedschap vooral groen.

En dan als laatste nog dit:

Sander verkoopt ook freessjablonen. Zijn website was ook jaren lang www.freessjabloon.nl. Jammer dat er geen plaatjes en ook geen uitleg van zijn sjablonen op zijn site stonden, anders had ik ze als leek op dat gebied inmiddels ook gekocht. Plaats je wel eens scharnieren in deuren en sponningen? Koop een freessjabloon van Sander. Super handig maar vooral superieur van kwaliteit.

Samengevat:

Zoek je echt goed gereedschap voor een schappelijke prijs, zoek je een betrouwbaar adres om het te kopen, zoek je echt nuchter advies gebaseerd op eigen ervaring (bouw daarom je huis vooral nooit af Sander :-) ), koop dan bij Sander. Gewoon doen!

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220529 13:42:08 PC00False0FalseTrue220102