Inloggen
Winkelmandje

Review Kaizenfoam voor de lasinverter

Review Kaizenfoam voor de lasinverter
Geplaatst op 17-1-2018 door Sander

De Metabo Metaloc systainer

Voor de lasinverter en de spulletjes die ik bij het lassen nodig heb, heb ik een Metaloc Systainer uitgekozen, want die heeft een echt stevige metalen sluiting en een handig extra handvat.

Lasinverter goed opgeborgen voor mobiel gebruik

De omtrek van de lasinverter en van de tangen heb ik met stift op het foam getekend en daarna heb ik met een mes het foam ingesneden tot een paar laagjes boven de onderkant. Daarna heb ik de foam uit de gaten gepeld - dat gaat erg snel en redelijk precies. Daarna de foam in de Metaloc leggen en klaar!

De foto’s zeggen verder genoeg denk ik. Goed spul dat Kaizenfoam.

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220529 14:02:12 PC00False0FalseTrue220102