Inloggen
Winkelmandje

GereedschapPro website update: filters, layout en andere kleine verbeteringen

Geplaatst op 6-11-2012 door Sander

Updates

Afgelopen alleen maar site updates gedaan, hoop werk verzet en ik vind zelf een hele verbetering. Ik zal het hieronder uitleggen, vaste bezoekers hebben het vast gezien al is het subtiel maar nieuwe mensen vast niet.

1. Ik heb zoveel accessoires op mijn site staan dat het niet handig was om alles in 1 map te gooien, ja je kon filteren maar het overweldigend aanbod aan filters was het lastig. Onder accessoires nu 7 duidelijk subcategorieën aangemaakt waardoor er meer onderscheid komt. Elke subcategorie met zijn eigen kleinere filter aanbod. Tevens ook de filters verduidelijkt en erin geschoond.

2. Ik vind steeds leuke merken die ik erbij neem en daardoor werd de lijst te lang. De website bouwer kwam met een oplossing, standaard toont de site nu de top. Andere merken kunt u zelf zichtbaar maken door op All te klikken of een alfabet keuze te maken.

3. Zoals al gezegd, veel filters opgeruimd en vele verbeteringen aangebracht. Ik hoop dat het hierdoor overzichtelijker wordt en jullie het makkelijker kunnen vind. Ik zal de komende dagen nog wat filters verbeteren.

4. Facebook, Like en WIN! Klik hier om naar deze actie te gaan.

Mochten jullie op of aanmerkingen hebben, graag! Geef het even door.

Meer producten!

Zoals de vaste klanten wel gemerkt hebben en zoals in de nieuwsbrief stond: We hebben er 3 merken bij!
Qblades: Multimachines zaagjes
Mirka: HET schuurpapier
Led Lenser: DE beste led lampjes

Buiten dit zijn eindelijk de Freessjablonen op de site gekomen, ze staan nog niet live, ik moet eerst even foto's maken, einde van de week denk ik. Ik zal het op facebook zetten.
Mijn eigen merk bySander kopierringen en hoekmepper staan erop.
Mirka Abranet Proefpak schuurpapier staan erop. Mensen die weinig schuurpapier verbruiken of het een keer willen proberen, kleine pakjes van 10 stuks met een beschermzool.
Natuurlijk nog de NWS tangen. Super mooie en betaalbare tangen. Vol met technische slimmigheden, check het zelf!

Verder nog een hele boel kleine technische verbeteringen, die niet echt opvallen maar wel essentieel zijn. Ik hoop dat het jullie bevalt!

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220525 22:31:53 PC00False0FalseTrue220102