Welkom op onze nieuwe website!

Nu zullen sommige wellicht denken: alweer?!?!

Ja en nee. Het is alweer ruim 3 jaar geleden dat de website is vernieuwd. In de online wereld is dat geen schokkend wereldnieuws. Voor ons achteraf wel, alle software van boekhouding tot website van magazijnsoftware tot kassasysteem, alles nieuw! Dat was best een grote klus. GROOT met hoofdletters kan je wel zeggen. Bloed, zweet en tranen, nou ja niet letterlijk, (oké misschien toch wel een beetje), heeft het ons gekost maar hier is hij dan. Onze nieuwe website!

Wat is er voor jou als klant nu veranderd?

In de basis niet zo heel veel. Het assortiment is hetzelfde gebleven, de mensen die je zowel per mail als telefoon te woord staan zijn hetzelfde gebleven. Naast dat de lay-out van de homepage is veranderd, is  er eindelijk ook een beter menu 😉, waardoor je nog makkelijker producten kan vinden.
We hopen vooral dat jou beleving op de website nog fijner is geworden!

Wat er binnenkort nog aankomt of verbeterd wordt

- De zoekfunctie kan echt nog een stuk beter, dus dat gaan we nog verbeteren.
- De blogs worden weer in ere hersteld, de afgelopen paar jaar waren die slecht te lezen, nu nog steeds maar dat gaan we aanpakken. Reageren op blogs willen we ook weer hebben.
- Meerdere vervoerders, jullie hebben veel commentaar op UPS (nu hebben alle vervoerders het zwaar deze dagen) dus komen er als alles lekker draait meerdere vervoerders bij.
- Straks nog meer betaalmogelijkheden, ook gespreid en achteraf betalen.

Had je een account of wil je een account?

Heb je ooit iets bij ons gekocht dan kun je eenvoudig je account activeren door op de website onder INLOGGEN op ‘wachtwoord’ vergeten te klikken je e-mailadres in te vullen. Klik op de link in de e-mail die je dan ontvangt en stel een wachtwoord in.
Eenmaal ingelogd kun je je gegevens controleren en aanvullen. Vergeet niet indien nodig je bedrijfsnaam en BTW nummer in te vullen.
Om veiligheidsredenen kunnen wij je account niet voor je activeren. Wil je geen account dan hoef je niks te doen.

Puntjes op de i zetten

Mis je dingen of zijn er andere vragen of opmerkingen, schroom niet om ons dit te laten weten.
Zoals wellicht bekend, de overgang naar een nieuw softwaresysteem gaat altijd gepaard met wat kinderziektes, bugjes, hobbels etc. Ook voor ons is het even wennen! Daar gaan we de komende tijd hard aan werken.

We hopen dat we jullie nu, en anders heel binnenkort, eindelijk de beste website beleving kunnen geven e
n dat wij eindelijk, na jaren van geprut met de webbouwer, weer kunnen doen waar we goed in zijn: Mooie gereedschappen vinden, onze mening daarover geven en leuke stukjes schrijven!

Alvast bedankt voor jullie begrip voor als het wat anders verloopt dan jullie gewend zijn.

Sander en het PROteam