Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende werkdag in huis! Lees hier meer!
Categorieën
Merken
Levertijd: een week
Artikelnummer
104779
EAN nummer

Prijs ex. btw
163,22
Prijs incl. btw
197,50
Eerlijk en deskundig advies
Ruime voorraad
Bezorging binnen 24 uur*
Persoonlijke service

Kijk ons filmpje!

Algemene informatie over de UJK Parf Mk II Guide System (PGS) - maak zelf perfecte 20 mm gatenrijen in je werkblad duurzamere versie

Dit is de wederom nieuwe en verbeterde SET!
Nu standaard met de 6 kant boorbit, een vernieuwde glijlager opname en twee "low profile dogs".

Normaal boorde je met je boor door de gaatjes in de rail, als je heel veel gaten maakt kunnen deze iets uitslijten en wordt de boel langzaam onnauwkeurig, let wel we hebben het over tienden.. maar ook tienden van een mm worden na een meter milimeters. Deze verbeterde versie nummer II werkt met boorbussen in de gaatjes, met deze ParfGuide kan je echt serie gaten boren zonder verlies van nauwkeurigheid!

Je heb geen CNC frees nodig!
Maak zelf je eigen 20 mm Festool MFT / Walko gatenrij!
Gewoon met een boor, niks ingewikkelds en echt MEGA nauwkeurig!
Dus geen dure kant en klare gaten platen kopen of laten CNC'en maar gewoon lekker zelf doen!

TIP:
Ga je veel gaten achter elkaar doen, gebruik afzuiging en een beetje smeer olie!

Product informatie


LET OP: Er worden twee "low profile dogs" meegeleverd voor het boren van de gaten. Het aanschaffen van de Veritas benchdogs is niet per se nodig, maar voor tijdens het gebruik van je MFT of werkblad kunnen deze wel handig zijn! De Parf Super Dog of een set Veritas Benchdogs hebben de juiste maat om te gebruiken in combinatie met het Parf Guide Systeem.

Dit Parf Guide System zorgt voor een zeer nauwkeurige, maar toch snelle en eenvoudige methode voor het maken van een raster van 20 mm gaten in een werkbanktafel of op het blad van voor een MFT-tafel.
Met een nauwkeurig gatenpatroon en een set benchdogs ben je in staat om perfecte 90° en 45° zaagsnedes te maken met een geleiderail en invalzaag.
Het PGS biedt een eenvoudige en efficiënte manier om net zoveel individueel aangepaste formaten werkbladen van gaten rijen te voorzien of draagbare werkbladen te maken - handig op locatie als je veel op maat moet zagen.

Kenmerken:
-
Gebaseerd op de stelling van Pythagoras voor een onfeilbare nauwkeurigheid (A²+B²=C²) (in de verhouding A=6, B=8, C=10, zodat het raakpunt van A en B altijd een perfecte 90° hoek is)
- Keer op keer snel en gemakkelijk accurate resultaten
- Maak elke gewenste maat werkblad wanneer je dat nodig hebt
- Compleet gefabriceerd in the U.K. voor UJK

Dieper ingaand op het systeem:
Ontworpen door Peter Parfitt, het UJK Parf Guide System (PGS) is een gezamenlijke ontwikkeling met Axminster Tools & Machinery. Productie van het systeem gebeurt volledig in Axminster, Devon onder de merknaam UJK Technology.
De Parf Guide System (PGS) is een zeer nauwkeurige methode om een patroon van 20 mm gaten te maken in een werkbanktafel of in het werkvlak van een invalzaag werkblad.
Met behulp van de PGS is deze taak snel en gemakkelijk uit te voeren met keer op keer "spot-on" resultaten.
Met een nauwkeurig patroon van 20 mm gaten en een set bankhaken (benchdogs), zul je in staat zijn om de perfecte 90° rechte of 45° hoeken te zagen met een geleiderail en een invalzaag.
Het PGS levert een onfeilbare methode om een zaag werkblad op locatie te maken in minder dan 30 minuten, en dat maakt dit een waardevolle tool. Gebaseerd op de stelling van Pythagoras, het PGS gebruikt twee Parf stokken met een 3 mm boorgeleider en 3 mm boortje om een reeks van nauwkeurig geplaatste gaten te maken met de rijen perfect loodrecht.

Leveringsomvang:
- 2x Parf stick (1 meter lange stalen metrische liniaal, met een reeks van 3 mm gaten in het midden van 96 mm)
- 1x 3 mm boormal
- 1x 3 mm boor
- 3x 3 mm geleidepennen
- 1x Geleideblok
- 1x Speciale 20 mm TC boor met de nieuwe 6 kant aansluiting
Technische gegevens:
Geen

Product specificaties Parf Mk II Guide System (PGS) - maak zelf perfecte 20 mm gatenrijen in je werkblad duurzamere versie

Specificaties Omschrijving
eigenschappen Diameter 16-20 mm
gebruik Hout boren
topmenu Nieuw
type Forstnerboor
Om je zo goed mogelijk te helpen maken we gebruik van cookies
To Top