Incra Miter Express Universal Mitering Platform

Incra Miter Express Universal Mitering Platform

€ 279,80
€ 231,24 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Als je in je zaagtafel 2 mitertracks heb zitten, of zelfs maar 1 (iets meer werk) dan is dit heel tof. Een van de mooiere sliders op de markt, van Incra dan weet je dat het goed zit. Check het filmpje. Met dit MiterSlider platform want zo kan je het wel noemen zijn je klem en montage mogelijkheden zo goed als eindeloos!
Kenmerken:
- Verdubbelt het afkortbereik van elke verstekmeter tot 24"
- Verwerkt veilig zowel extra grote als extra kleine werkstukken
- Elimineert alle zijdelingse speling tussen de verstekgleuf van de tafelzaag en elke verstekmeter
Dubbel ingebedde T-tracks Zet de meegeleverde INCRA-vasthoudklem en andere verstekaccessoires vast
- Elimineert alle weerstand tussen werkstuk en tafelzaag, vooral voor extra grote werkstukken Uitstekende afkort- en verstekcontrole

Compatibiliteit met Incra Mitre Express (standaard en winkelmid):
Grootte verstekgleuf:
- Het afstelbereik van de verstekbalk is geschikt voor werkelijke sleufbreedtes tussen 0,740" en 0,762" en is ontworpen voor 3/4" brede x 3/8" diepe vierkante versteksleuven, met of zonder een 15/16 "T-sleuf aan de bodem.
- De Shopsmith-versie past alleen op het formaat 0,719" x 5/16" sleuf en is niet compatibel met de Shopsmith 10ER-modellen.
Afstand verstekgleuf: De maximale afstand tussen de verstekgleuven is 14" hart op hart.
Tafelgrootte: voor voldoende ondersteuning heeft de Mitre Express minimaal 11" nodig vanaf de zijkant van het blad naar de linker- of rechterrand van de zaag (slede kan aan beide kanten van het blad worden geïnstalleerd).

Detail focus:
Vergrendel of verwijder elke verstekmeter binnen enkele seconden. De massieve centrale Utility Plate bevat een snelontgrendelingsmechanisme waarmee je elke verstekmeter die een verstekbalk van standaard- of Shopsmith-formaat gebruikt, onmiddellijk op zijn plaats kunt vergrendelen of verwijderen. De snelspanner zorgt ervoor dat uw verstekmeter vrij blijft voor gebruik op andere machines in uw werkplaats.

De Mitre Express is voorzien van verwijderbare T-sleufklemmen aan de voor- en achterzijde voor stabiliteit van de slede aan zowel het begin als het einde van lange afkortingen.

De Incra-vasthoudklem. De Mitre Express bevat ook de nieuwe INCRA Hold Down Clamp. Dit maakt versteksneden op kleine stukken nauwkeuriger en veiliger dan ooit tevoren, terwijl uw vingers veilig uit de buurt van de snijder blijven.

De Mitre Express van Incra biedt elke eigenaar van een verstekmeter het veiligste en meest nauwkeurige horizontale snijplatform dat er is. Verstekgeleider en afrastering worden apart verkocht; gebruik de Mitre Express met elke standaard verstekmaat! Beschikbaar voor traditionele 3/4 "x 3/8" versteksleuven en Shopsmith-machines. Hierboven weergegeven met een optionele Incra Mitre 1000SE gemonteerd en gereed, heeft de Express 2 ingebouwde T-sleufkanalen om de meegeleverde neerhoudklem en buitenboordheksteun vast te zetten. Deze slots zijn ook van onschatbare waarde voor het monteren van uw eigen aangepaste jigs en armaturen.

De voordelen zijn eenvoudig: de Mitre Express verdubbelt de capaciteit van je verstekmeter voor het zagen van grote panelen, het biedt meer vasthoudopties voor meer veiligheid bij het zagen van kleine onderdelen, en het biedt een betere algehele controle omdat het hout door het blad wordt gedragen in plaats van eroverheen te worden geduwd met de zaag.

De Express kan snel aan weerszijden van het zaagblad worden gemonteerd en de panelen zijn op maat gemaakt voor jouw zaag met twee snelle zaagsneden en zonder metingen of uitlijning. Makkelijker kan het niet! Het verschuifbare hoofdpaneel en het vergrendelende drop-off paneel zorgen voor een vlak oppervlak en een perfecte uitscheurcontrole zonder speling aan beide zijden van het blad.

Crosscut-capaciteit
Verdubbelt de afkortcapaciteit van elke verstekgeleider tot 24 inch en houdt zelfs de kleinste werkstukken stevig vast voor veilig en nauwkeurig zagen
De afkortzaagcapaciteit van elke verstekgeleider wordt veilig verdubbeld tot meer dan 60 cm wanneer deze bovenop de Mitre Express wordt gedokt. Voor deze extra grote afkortzaagsnedes is de slipvrije ondersteuning die wordt geboden door het schuifpaneel, samen met de extra houdkracht van de Inclusief vasthoudklem voegt de broodnodige stabiliteit en controle toe Zoals rechts wordt getoond, houdt dezelfde INCRA-vasthoudklem ook uw vingers comfortabel weg van het blad bij het zagen van werkstukken die te klein zijn om veilig met de hand vast te houden.

De Mitre Express bevat ook een Outboard Fence Support die achter uw afrastering wordt vergrendeld in een van de twee T-slots, waardoor nog meer stijfheid wordt geboden voor alle bewerkingen.

Elk merk verstekgeleider!
De unieke grootte van de verstekgleuf van Shopsmith heeft het voorheen moeilijk gemaakt om de verstekgeleider te upgraden, maar met de Shopsmith-versie van de Mitre Express kun je elk merk verstekgeleider op het sledeplatform monteren (optioneel Mitre 1000SE afgebeeld), en het werkt met de Shopsmith meter, ook!

Mitre Express voor Shopsmith
Gemakkelijk te monteren en 2 sneden geven je voortaan geen speling
Het verschuifbare hoofdpaneel en het vergrendelbare steunpaneel worden elk met één simpele snede bijgesneden tijdens de montage voor een perfecte pasvorm op jouw tafelzaag. Het resultaat is een echte Zero-Clearance Tearout Control aan BEIDE zijden van het blad. De Mitre Express kan onmiddellijk van de zaagtafel worden verwijderd wanneer je in de lengte zaagt of andere bewerkingen uitvoert waarvoor geen slee nodig is.
En dankzij INCRA's quick release-functie kan jouw verstekmeter binnen enkele seconden uit de Express worden verwijderd wanneer je jouw meter op een ander gereedschap wilt gebruiken, zoals een freestafel of schuurstation.

T-Gleufklemmen en verstelbare verstekbalk
De Mitre Express heeft een verstekbalk die handig van bovenaf verstelbaar is voor een perfecte pasvorm in de versteksleuven van traditionele 3/4" x 3/8" of Shopsmith-maten.

Leveringsomvang:
- Per stuk


Technische gegevens:


- Gewicht: 5,14 kg (11,01 lbs)
- Verpakking is +/- 65 x 35 x 5 cm.
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: MiterExpress
EAN code: 751922200510
Type: Zaagtafel toebehoren
Gebruik: Geleiden

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews