Incra Originele Metrische Jig + 1 uur durende instructie DVD metrisch

Incra Originele Metrische Jig + 1 uur durende instructie DVD metrisch

€ 103,31
€ 85,38 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 165 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

YES, eindelijk verkrijgbaar in metrisch!

Wat een mooi en simpel hulpstukje als je niet te veel geld uit wil geven dan is dit je onmisbare freestool!
De Original Metrische INCRA Jig heeft twee bewegende delen. De vergrendelknop en het bovendeel uit 1 stuk. De Jig is te verstellen met 1,0 mm stappen, met dezelfde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van LS Positioners.

Het stijve, glasvezel versterkt kunststof lichaam bestaat uit 2 helften, de bovenste en onderste helft, en biedt in totaal 200 mm verstel mogelijkheid. De helften met honderden tanden passen op elkaar met een nauwkeurige 1,0 mm spatiëring. Wanneer de klem knop vastgezet wordt, grijpen de tanden in één, waardoor de delen centreren op perfecte veelvouden van 1,0 mm. 5 tot 10 keer preciezer dan werken op het oog.

Door het toevoegen van een aanslag en een paar eenvoudige bevestigingen (zoals het INCRA Jig Fence System), kunnen 10 mm rechte en 12,7 mm schuine zwaluwstaarten gefreest worden op gelijke afstanden of variabel verdeeld. Het 12,7 mm zwaluwstaart sjabloon kan ook half-blind worden gemaakt. Voor nog meer variatie kunnen de 11 rechte en 29 schuine zwaluwstaart sjablonen uit de INCRA Master Reference Guide worden aangepast aan de Original INCRA Jig (apart te verkrijgen).

De INCRA Jigs zijn niet alleen voor het maken van zwaluwstaarten. De vaste aanslagen van de Jig zorgen eenvoudig voor repetitieve handelingen zoals groeven en ribbels. Zo wordt het een bliksemsnel en precies werktuig. Het toevoegen van een aanslag met een grotere frees opening maakt het eenvoudig om materiaal te verwijderen in gecontroleerde stappen bij het doen van alledaagse rand vormende activiteiten.

De GRATIS een uur durende instructie DVD behandelt de basis opstellingen en een aantal typische frees tafel toepassingen. De DVD illustreert ook het proces van het maken van basis zwaluwstaarten, en omvat ook enkele van de vele variaties die gemaakt kunnen worden met de twee bijgeleverde sjablonen.

Leveringsomvang:
- 1x Jig bestaande uit 2 delen
- 1x Aandraaiknop
- 4x Zaagtand strips
- 2x Sets bevestigingsmiddelen
- 1x Gebruikers handleiding in het Engels
- 1x DVD
- 2x sjablonen voor zwaluwstaarten (recht en schuin)

Technische gegevens:

- Stappen: 1 mm
- Bereik: 200 mm
- Materiaal: glasvezel versterkt kunststof
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: M-IJ32
EAN code: 751922010003
Type: Freesmal
Gebruik: Geleiden

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


February 19, 2018 00:00

-

Mooi product en een super concept, Jammer genoeg voor verbetering vatbaar. bij mijn eerste project kwam de verstelknop vast te zitten en is er een deel van de kunststof sleuf weg gebroken. Dit was echter makelijk te verhelpen door een bredere glij moer toe te passen als de mee geleverde slotbout.