GereedschapPro Agenda

Hier kan je alle toffe demodagen, trainingen, productshows en nog veel meer vinden. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt over 1 van de demodagen, neem contact op en we helpen je graag verder.

Zaterdag 4 maart héél véél demo verkoop!

zaterdag 4 maart 2023 09.30-17.00

We halen de bezem er doorheen!
Meer dan 100!!! showroommachines en tools gaan in de opruiming, van zaag tot draaibank, van de merken Armor t/m Yeti. Daarnaast hebben we een berg gebruikte machines van Mafell en Lamello opgekocht.
Ook past Axminster (ja alweer) zijn merknamen aan, de oude machines moeten we dus vervangen voor de nieuwe. Bij sommige was de sticker vervangen gemakkelijker geweest :-).
Verder verkopen we nog teruggestuurde producten zonder (of met beschadigde) verpakking.

Een knaldag, wij hebben er nu al zin in, tot dan!

Prodag!

vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023 09.30-17.00

Wat is een PROdag? 

Het zijn dé dagen om onze winkel (nog eens) te bezoeken: Vele unieke demonstraties door diverse leveranciers uit binnen-, maar ook buitenland. Er zijn goodies, acties, houtkrullen, rondvliegend zaagsel, hapjes en drankjes, kortom: één en al gezelligheid! Het is bijna een kleine beurs op zich, maar dan leuker :-)

Vrijdag 2 + zaterdag 3 juni PROdag
Eindelijk... het kan..., het mag... en we gaan het doen! Na 3 jaar werd het ook wel weer eens tijd voor een feestje: kom naar de PROdag! Het is 20 jaar geleden dat ik vanuit mijn huis op marktplaats begonnen ben met het verkopen van systainers en gereedschap. Al snel was het geen woonhuis meer maar leek het meer een gereedschapswinkel waar ik in woonde. Daarna openden we een ‘echte’ grote en unieke winkel met leveringen door heel Europa.

Om dit jubileum te vieren dit jaar niet één maar twee PROdagen! BAM!

Mafell & Wera demodag 

vrijdag 2 december en zaterdag 3 december 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd! 
Maak kennis met Mafell en kom langs. Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Ook Wera is er bij. Vincent van Wera kan je alles laten zien / uitleggen en adviseren over hun super mooie handgereedschappen.

Mafell demodag 

vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd!

Maak kennis met Mafell en kom langs.

Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Goliath, Mafell, Lamello demodag  

zaterdag 11 december 2021 09.30-17.00 

Het is rond! Goliath komt.. dat rijmt, maar even serieus, we hebben de Goliath CNC in de winkel staan en is dan ook al te koop! Een full size CNC op te ruimen in een grote doos.

Heel gaaf, jullie vast wel bekend van youtube: Klik hier 

Daarnaast zijn Mafell, Lamello en Hultafors (in de ochtend) er nog.
 Het wordt een top zaterdag!

Fisch en Mafell demodag 

zaterdag 6 november 2021 09.30-17.00

Een spontane dag met twee prachtige merken!

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 6 november van 9:30 tot 17:00 uur langs in de winkel.

Van beide merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.

Mafell, Hultafors, Wera demodag  

zaterdag 2 oktober 2021 09.30-17.00 

Een leuke dag met diverse merken, voor elk wat wils.

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 2 oktober van 9:30 tot 17 uur langs in de winkel.

Van alle merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.