GereedschapPro Agenda

Hier kan je alle toffe demodagen, trainingen, productshows en nog veel meer vinden. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt over 1 van de demodagen, neem contact op en we helpen je graag verder.

Mafell & Wera demodag 

vrijdag 2 december en zaterdag 3 december 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd! 
Maak kennis met Mafell en kom langs. Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Ook Wera is er bij. Vincent van Wera kan je alles laten zien / uitleggen en adviseren over hun super mooie handgereedschappen.

Mafell demodag 

vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd!

Maak kennis met Mafell en kom langs.

Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Goliath, Mafell, Lamello demodag  

zaterdag 11 december 2021 09.30-17.00 

Het is rond! Goliath komt.. dat rijmt, maar even serieus, we hebben de Goliath CNC in de winkel staan en is dan ook al te koop! Een full size CNC op te ruimen in een grote doos.

Heel gaaf, jullie vast wel bekend van youtube: Klik hier 

Daarnaast zijn Mafell, Lamello en Hultafors (in de ochtend) er nog.
 Het wordt een top zaterdag!

Fisch en Mafell demodag 

zaterdag 6 november 2021 09.30-17.00

Een spontane dag met twee prachtige merken!

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 6 november van 9:30 tot 17:00 uur langs in de winkel.

Van beide merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.

Mafell, Hultafors, Wera demodag  

zaterdag 2 oktober 2021 09.30-17.00 

Een leuke dag met diverse merken, voor elk wat wils.

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 2 oktober van 9:30 tot 17 uur langs in de winkel.

Van alle merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.