GereedschapPro Agenda

Hier kan je alle toffe demodagen, trainingen, productshows en nog veel meer vinden. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt over 1 van de demodagen, neem contact op en we helpen je graag verder.

Mafell demodag!

Zaterdag 16 december 2023

Bekijk o.a. de demonstratie van de LO 55: WAUW wauw wauw, wat een machine is dit zeg!!! Iedereen kent een bovenfrees wel maar wat heeft Mafell er weer iets bijzonders van gemaakt... niet normaal gewoon!

Beste bovenfrees op de markt
De oude Mafell de LO50, was al de beste bovenfrees op de markt, helaas stopten ze er eerder mee dan er een nieuwe was. Daarna was de populaire OF1010 van Festool de beste en nu is er de LO55 van Mafell, die staat er ver boven.
Typisch Mafell, het komt pas als het klaar is en uniek is, desnoods dan maar jaren geen kleine bovenfrees verkopen. Nou we weten nu dat we niet voor niks hebben gewacht! Revolutionair: super snel freesjes wisselen, zonder gereedschap. Hendel open freesje erin en hendel sluiten, wauw!

Dus kom langs voor de demonstraties door Bjorn van Mafell!

Lamello LIVE!

Zaterdag 9 december 2023 09.30-17.00 Helaas uitgesteld! We komen ZSM. met een nieuwe datum.

Deze dag komt Marcel van Lamello alle ins en outs van de slimme Lamello verbinders en machines demonstreren!

Denk aan de nieuwe S-20 Clamex, de nog snellere P-verbinders met de Zeta P2, maar natuurlijk ook aan de geniale Invis Mx2 verbinders.

Mafell & Yeti Tool demo show

Zaterdag 2 september 2023 09.30-17.00

Mafell Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd! 
Maak kennis met Mafell en kom langs.
Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.
Vanwege veel aanvragen deze zomer is het weer zover: Onze eigen Ewoud demonstreert de Yeti Tool Smartbench, de verplaatsbare en betaalbare grootformaat CNC freesmachine. Deze worden geleverd met een bij Mafell geproduceerde freesmotor aan boord. En je haalt hem eenvoudig uit elkaar als je de plek in je werkplaats voor iets anders nodig hebt.

Yeti Tool & Mafell demo show

Zaterdag 1 juli 2023 09.30-17.00

Onze eigen Ewoud demonstreert de Yeti Tool Smartbench, de verplaatsbare en betaalbare grootformaat CNC freesmachine. Deze worden geleverd met een bij Mafell geproduceerde freesmotor aan boord. En je haalt hem eenvoudig uit elkaar als je de plek in je werkplaats voor iets anders nodig hebt.

Met Bjorn van Mafell leer je de slimmigheden van de prachtige Mafell machines kennen. Denk naast de MT55 invalzaag bijvoorbeeld ook aan de P1cc, de enige decoupeerzaag op de markt die wel recht zaagt! Maar ook de grote mobiele houtbewerkingsmachines zoals de Z5 lintzaag en de ZSX kettingzagen kunnen worden behandeld.

Dus kom lekker kijken en snuffelen in onze winkel.

Prodag 2023!!

vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023 09.30-17.00

Wat is een PROdag? 

Het zijn dé dagen om onze winkel (nog eens) te bezoeken: Vele unieke demonstraties door diverse leveranciers uit binnen-, maar ook buitenland. Er zijn goodies, acties, houtkrullen, rondvliegend zaagsel, hapjes en drankjes, kortom: één en al gezelligheid! Het is bijna een kleine beurs op zich, maar dan leuker :-)

Vrijdag 2 + zaterdag 3 juni PROdag
Eindelijk... het kan..., het mag... en we gaan het doen! Na 3 jaar werd het ook wel weer eens tijd voor een feestje: kom naar de PROdag! Het is 20 jaar geleden dat ik vanuit mijn huis op marktplaats begonnen ben met het verkopen van systainers en gereedschap. Al snel was het geen woonhuis meer maar leek het meer een gereedschapswinkel waar ik in woonde. Daarna openden we een ‘echte’ grote en unieke winkel met leveringen door heel Europa.

Om dit jubileum te vieren dit jaar niet één maar twee PROdagen! BAM!

Zaterdag 4 maart héél véél demo verkoop!

zaterdag 4 maart 2023 09.30-17.00

We halen de bezem er doorheen!
Meer dan 100!!! showroommachines en tools gaan in de opruiming, van zaag tot draaibank, van de merken Armor t/m Yeti. Daarnaast hebben we een berg gebruikte machines van Mafell en Lamello opgekocht.
Ook past Axminster (ja alweer) zijn merknamen aan, de oude machines moeten we dus vervangen voor de nieuwe. Bij sommige was de sticker vervangen gemakkelijker geweest :-).
Verder verkopen we nog teruggestuurde producten zonder (of met beschadigde) verpakking.

Een knaldag, wij hebben er nu al zin in, tot dan!

Mafell & Wera demodag 

vrijdag 2 december en zaterdag 3 december 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd! 
Maak kennis met Mafell en kom langs. Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Ook Wera is er bij. Vincent van Wera kan je alles laten zien / uitleggen en adviseren over hun super mooie handgereedschappen.

Mafell demodag 

vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei 2022 09.30-17.00

Het topmerk voor al het elektrische gereedschap voor hout. Van een decoupeerzaag tot een kettingsteekmachine en van een invalzaag tot mobiele platenzaag. Kwaliteit gegarandeerd!

Maak kennis met Mafell en kom langs.

Ook als je al een Mafell machine hebt, ben je van harte welkom om meer tips en trics te weten te komen en om je vragen te stellen.

Goliath, Mafell, Lamello demodag  

zaterdag 11 december 2021 09.30-17.00 

Het is rond! Goliath komt.. dat rijmt, maar even serieus, we hebben de Goliath CNC in de winkel staan en is dan ook al te koop! Een full size CNC op te ruimen in een grote doos.

Heel gaaf, jullie vast wel bekend van youtube: Klik hier 

Daarnaast zijn Mafell, Lamello en Hultafors (in de ochtend) er nog.
 Het wordt een top zaterdag!

Fisch en Mafell demodag 

zaterdag 6 november 2021 09.30-17.00

Een spontane dag met twee prachtige merken!

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 6 november van 9:30 tot 17:00 uur langs in de winkel.

Van beide merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.

Mafell, Hultafors, Wera demodag  

zaterdag 2 oktober 2021 09.30-17.00 

Een leuke dag met diverse merken, voor elk wat wils.

Heb je interesse? Kom dan zaterdag 2 oktober van 9:30 tot 17 uur langs in de winkel.

Van alle merken is de vertegenwoordiger aanwezig om je kennis te laten maken met de producten en om je vragen erover te beantwoorden.