Onze winkel in Haarlem


GereedschapPro heeft een grote fysieke winkel in Haarlem vol met mooi en uniek gereedschap! Menig klant noemt het wel een echte ‘snoepwinkel’ maar dan voor de gereedschap enthousiastelingen! En daar zijn we trots op!

GereedschapPro is begonnen als een webshop vanuit huis. Met de systainers in de gang, de Mafell Erika’s in de badkamer en een zeecontainer in de tuin, uiteindelijk paste dat niet meer. De eerste winkel hebben we 2015 feestelijk geopend en in begin 2020 zijn we verhuisd naar een 3x zo groot pand! Een echte winkel waar je op je gemak kan rondlopen, je kan laten adviseren, vragen stellen en het gereedschap proberen. Bijna alles wat je in de webshop ziet, is ook in onze winkel te bewonderen en vaak ook meer!

Een eigenwijs assortiment!

Je vindt bij ons een prachtig assortiment van gereedschap, van handig tot ‘must have’, kwalitatief altijd goed, maar soms ook een wat lagere kwaliteit als de toepassing maar uniek is. Ook klanten weten ons te vinden voor specifieke wensen. Wij gaan net voor dat beetje extra, zowel in onze winkel als in de webshop. Zie jij iets nieuws wat een mooie toevoeging is aan ons assortiment? Laat het ons weten!

Gereedschapidioten!

Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait! En we willen deze kennis en ervaring graag delen met jou. Kom gerust langs en neem een kijkje in de winkel en laat je verrassen door al het moois! De winkel is makkelijk te bereiken en je kan er gratis parkeren.

Je kan onze winkel vinden op de Eysinkweg 71 in Haarlem. Koffie staat klaar :)  Mocht je online lekker willen rondkijken, gebruik dan de zoekbalk bovenin om jouw favoriete producten te vinden.

Zijn er vragen over producten, een bestelling of over de website, neem contact met ons op.Vul het formulier op deze pagina in, stuur een e-mail naar info@gereedschappro.nl of bel 023-76 023 76. Wij staan je graag te woord.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *