JessEm Featherboard paralign veerklemplaat (duopack)

JessEm Featherboard paralign veerklemplaat (duopack)

€ 56,49
€ 46,69 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 70 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Heel kort en krachtig: Handig, simpel, veilig!
Een veerklemplaat monteer je op je freestafel of zaagtafel tegenover je parallelle geleider om je werkstuk aan die kant verend te geleiden. Of boven op je werkstuk om het op de tafel te drukken bij het frezen of zagen.

In deJessEm Paralign veerklemplaat duopack zitten 2 veerklemplaten. Die kan je op meerdere manieren samen inzetten: naast elkaar, een naast een boven, allebei boven of beide platen op elkaar.

Leveringsomvang:
- Set van 2 stuks

Technische gegevens:


- Kleur: rood met zwart
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 04016
EAN code: 838618000507

Review overzicht

2 van 2 beoordelingen

4.5 van 5 sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


July 29, 2020 22:27

-

Ik heb deze set net binnen en heb hem uitgeprobeerd op mij Incra freestafel en DeWalt tafelzaag DWE 79492. Het werkt perfect. De kans op terugslag is bijna niet meer aanwezig. De instelmogelijkheden zijn ook groot maar ook nodig. Want het werkt in beide tools eigenlijk alleen maar voor werkstukken van beperkte omvang. Dat ligt niet aan de featherboards maar aan de T-slot/Miter slots in de tools. Met de Incra freestafel kun je maximaal een dikte van 20mm aan, de maximale breedte zal niet veel meer dan 15 cm zijn. Ditto voor de DeWalt maar daarbij kun je alleen de breedte gebruiken. Zelf vind ik dit geen groot probleem omdat ik de featherboards vooral voor kleinere werkstukken zal gebruiken. De grotere hebben genoeg body om stabiel door te voeren. De standaard methode voor het instellen werkt bij mij niet. De korte ' veer' aan het einde zou de perfecte instelling moeten aangeven. Als ik de featherboard daarop instel, duw ik mijn freestafel naar achteren zo strak staat het ingesteld. Op zich weer geen probleem, even wat ruimer instellen en het werkt perfect. Tzt een malletje maken voor de perfecte instelling. Samengevat: heel tevreden maar kijk naar je machines en besef dat die beperkingen stellen aan alle featherboards qua breedte en hoogte.

December 17, 2015 00:00

-

Allereerst wil ik even zeggen dat ik heel blij ben dat ik deze nu eindelijk in Nederland kan kopen via deze website. Ik heb in 2010 een freestafel voor mijzelf gebouwd, en als je om dit soort gereedschap vroeg bij een machine handel dan wisten ze niet waar je het over had. Ik heb er toen 1 set van gekocht toen ik in Canada was, en eigenlijk had ik er 2 moeten hebben, zodat je kunt werken zoals in de video op deze web site. Maar waar men het niet over heeft is de veiligheid. Met deze featherboards kan een werkstuk nooit teruggeslagen worden tijdens het frezen. Het werkstuk kan alleen maar 1 kant op en niet terug, Heel prettig en veilig voor je vingers wanneer je met een 1 duims frees aan het werk gaat. Het hele ding is wel van kunststof maar wel heel stevig. Het zal nooit spontaan afbreken, en de kunststof moeren zijn ook gebouwd op duurzaamheid, doordat er stalen inserts in zijn geperst blijft de schroefdraad altijd heel. Deze featherboards zijn eenvoudig muurvast te zetten op de rail van je freestafel. je kunt ze ook stapelen en blijven dan volledig instelbaar zodat je ook met 2 duims hout gelijktijdig druk tegen je achteraanslag kan geven. ik denk dat er geen betere zijn dan deze JessEm.