Retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over één, of meerdere, van de door jou bestelde producten. Geen probleem, je kunt dit dan aan ons retourneren. 

Retourvoorwaarden 

 • Vanaf de dag van ontvangst heb je 100 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Uiteraard stellen we het op prijs om jouw reden wel te horen. Wellicht kunnen we hier wat mee doen voor een volgende keer of is het makkelijk op te lossen. 
 • Het product moet in volledige nieuwstaat zijn. Je mag je product dus wel bekijken maar niet gebruiken. Als je het terugstuurt, het product graag goed verpakken om transportschade te voorkomen, dit is op eigen risico. Is de verpakking of het product niet in goede staat, incompleet, gebruikt of vies dan krijg je maximaal 70% van het aankoopbedrag terug.
 • Na berichtgeving aan ons waarin je aangeeft van de koop af te zien, ontvangen we graag binnen 14 dagen het product retour. Binnen 14 dagen na ontvangst van het product betalen wij het aankoopbedrag terug. Daar wachten we echter wel mee tot we het product werkelijk hebben ontvangen. 
Uitzonderingen

 • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een systainer met de specifieke kleur of opdruk wensen van jou. 
 • Cadeaubonnen zijn uitgesloten van retourneren.
 • Op Isotunes gehoorbeschermers zit 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dus binnen deze termijn mag je deze producten, ook al zijn ze gebruikt, retourneren.
 • Bij twijfel is het handig eerst even te mailen naar info@gereedschappro.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Terugbetalingen
 • Je ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na het retourneren of annuleren van je bestelling, je geld terug.
 • Bij het retourneren of annuleren van de volledige bestelling betalen wij het hele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten en andere bijkomende kosten, aan je terug. De verzendkosten voor het terugsturen naar GereedschapPro zijn wel voor eigen rekening.
 • Bij het retourneren van een deel van de bestelling betalen wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product terug.
 • Wij storten het geld op hetzelfde account/bankrekening waarmee je de bestelling hebt gedaan.

Hoe stuur ik het product retour?

Een product wat je retour wil sturen kan je eenvoudig aanmelden via onze retourportal. Als je op onderstaande groene button klikt dan zal de retourportal openen. Volg daarna deze stappen:

 1. Vul je ordernummer in en het email adres wat je gebruikt hebt om de order te plaatsen.
 2. Selecteer vervolgens de producten die je retour wil sturen en de eventuele aantallen.
 3. Geef de retourreden op. Let op: heb je het product beschadigd ontvangen neem dan eerst contact op met ons via email info@gereedschappro.nl. In dat geval graag wat foto's meesturen van de schade.
 4. Klik op "volgende" en kies vervolgens of je het product met een vervoerder naar keuze retour stuurt of dat je gebruik maakt van onze vervoerder (PostNL). 
 5. Indien je kiest voor "eigen verzending"  klik dan op het desbetreffende lichtblauwe icoontje.  Op de volgende pagina kan je de retour bevestigen en daarna is deze aangemeld in ons systeem. Pak je pakket goed in, schrijf ons retouradres erop, (zie onderaan deze pagina), lever deze in bij een Service Punt naar keuze en betaal daar ook het retourlabel. Graag de pakbon, factuur of een briefje met bestelnummer bijvoegen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Het product dat je wil retourneren kan je natuurlijk ook langs brengen in onze winkel, dat scheelt weer verzendkosten. Check hier onze actuele openingstijden.
 6. Indien je kiest om te verzenden via PostNL, klik dan op het desbetreffende PostNL icoontje. Op de volgende pagina kan je de retour bevestigen. Vervolgens kan je het retourlabel aanschaffen (6,95) en na betaling ontvang je deze in de email. (check ook eventueel je spambox). Print het label uit, plak deze op het pakket en lever deze vervolgens in bij een PostNL PickUp Point. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden
 7. Bewaar je verzendbewijs mocht er iets misgaan met je pakket.

Als je kiest voor "eigen verzending schrijf dan onderstaande adres op het pakket:

GereedschapPro B.V.
Afd Retouren
Eysinkweg 71
2014 SB Haarlem

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op via ons telefoonnummer  023 76 023 76 of via info@gereedschappro.nl