Retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat je toch niet tevreden bent over het product. Dan kun je het product retourneren. 

Retourvoorwaarden 

Je hebt vanaf de dag van ontvangst 100 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Uiteraard stellen we het op prijs om jouw reden wel te horen. Wellicht kunnen we hier wat mee doen voor een volgende keer of is het makkelijk op te lossen. 

Na berichtgeving aan ons waarin je aangeeft van de koop af te zien, ontvangen we graag binnen 14 dagen het product retour. Binnen 14 dagen na ontvangst van het product betalen wij het aankoopbedrag terug. Daar wachten we echter wel mee tot we het product werkelijk hebben ontvangen. 

Uiteraard mag het product niet gebruikt zijn en moet de originele verpakking in goede staat zijn. Je mag je product dus wel bekijken maar niet gebruiken. Als je het terugstuurt, het product graag goed verpakken om transportschade te voorkomen, dit is op eigen risico. Is de verpakking of het product niet in goede staat, incompleet, gebruikt of vies, dan krijg je 70% van je aankoopbedrag terug. 

Een aantal producten zijn uitgesloten om te mogen retourneren. Het gaat dan om maatwerk producten. Dus producten die speciaal voor jou zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een systainer met de specifieke kleur of opdruk wensen van jou. Ook cadeaubonnen zijn uitgesloten van retourneren. 

Het product mag teruggestuurd worden naar: 
GereedschapPro B.V.
Afd. Retouren 

Eysinkweg 71
2014 SB Haarlem 

De eventueel betaalde verzendkosten worden alleen vergoed als de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als een deel van de bestelling wordt teruggestuurd, dan worden de verzendkosten niet vergoed.
De verzendkosten voor het terugsturen naar GereedschapPro zijn voor eigen rekening. Bewaar je verzendbewijs mocht er iets misgaan met je pakket.