M-PowerTools Profile Scriber aftekenhulp en afstands teken hulp

M-PowerTools Profile Scriber aftekenhulp en afstands teken hulp

€ 34,49
€ 28,50 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Overtrekken en natekenen dan is dit het overtreksysteem om te hebben.
Ik ging in ons huis een vensterbank plaatsen, allemaal heel strak gemaakt totdat ik in het vensterschoof, wat blijkt is het kozijn 1,5cm krom naar buiten.
Hoe fix je dat, nou door met deze profile scriper de lijn van het kozijn over te nemen op de vensterbank.
Daarna het netjes af te zagen zodat het past.
Maak keer op keer weer de perfecte stuikverbinding met dit kraspentekensysteem

De 'Perfect Butt' Profile Scriber van M.Power is een simpele en elegante oplossing voor het eeuwenoude probleem van nauwkeurig kopiëren van het profiel en aftekenen ervan. Gekromd of recht, het geeft je een perfect profiel en een perfecte stuikverbinding, elke keer. Nu beschikbaar met 5 verschillende wielgroottes en daarmee kan onze Profile Scriber omgaan met bijna elke denkbare soort contour. Het is ook de snelste nauwkeurige contour kraspentekensysteem in de wereld, die de traditionele aftekenklusjes met precisie, snelheid en gemak klaart.

Gereedschapsfuncties:
- Teken passende keuken aanrechtbladen, planken, werkoppervlakken, tegels, laminaat, linoleum en vloerbedekking gemakkelijk af zonder gaten ertussen
- Goed te gebruiken om details in de juiste verhouding te brengen tijdens het ontwerp, met 5 verschillende opgeschaalde modellen
- Perfect om sjablonen uit te snijden
- Teken parallelle lijnen rond elke vorm, ellips, ronde of geometrische vorm.
- Ideaal voor het vormen van gelamineerd gebogen hout
- Snel en gemakkelijk te gebruiken
- Teken enkele oppervlakken af
- Teken moeilijke gebieden af
- 5 verschillende wielgroottes voor heel veel verschillende situaties
- Naaf-as teken punt zorgt voor een parallelle lijn op het doelmateriaal
- Blijft stabiel tijdens het tekenen; dus minder kans op fouten
- Aaneengesloten tekencontact met jouw werkstuk door het geveerde potlood
- Kwaliteit gegarandeerd door een massief koperen bevestigingsas

Onregelmatig profielkoppeling voor installaties
De duidelijkste toepassing voor de Perfect Butt is het maken van afgetekende contourvormen voor een goede pasvorm tijdens een installatie. Hoe vaak heb je geprobeerd om een aanrechtblad, vloerbedekking, planken of enig ander materiaal te installeren dat moest passen bij het bestaande oppervlak? Zoals bij een muur en dat je er dan achter komt dat het bol, hol, golvend of anderszins onregelmatig en niet haaks is.
Proberen de contouren met een passer of potlood met houten blok te kopiëren op een duur werkstuk, is een riskante zaak. Het is gewoon niet nauwkeurig genoeg. In het beste geval duurt het uren om het te fine-tunen na de eerste markering. Het is gewoon te moeilijk om een vorm te volgen en constant handmatig de hoek van het houten blok te veranderen om het loodrecht te houden vanaf het referentiestuk. Je hebt veel vaardigheid en geluk nodig om ook maar een beetje in de buurt te komen. Wat ons betreft, zou geluk niet een factor moeten zijn wanneer je je werk goed wil doen. De Perfect Butt markeert automatisch een lijn op gelijke afstand door de stabiele compensatieschijf met potlood, zolang je de ronde schijf in contact houdt met het referentieoppervlak. Zelfs wanneer je op een reliëf-oppervlak markeert, kan je nauwkeurig snijden wat je markeert. Je eerste poging zal meteen goed zijn. Wanneer je bezig bent met dure aanrechtbladen, is het het beste als je eerste poging ook meteen geslaagd is.

De 'Perfect Butt' Profile Scriber Set
Dus, wat krijg je allemaal? Veel!
De Perfect Butt heeft 4 verwisselbare traceerwielen die bevestigd kunnen worden aan de as-assemblage en een nieuw klein 5e wiel 18 mm (11/16"), voor het kleinere en nauwere werk van kopiëren van profielen. En waar is het? Het is dichterbij dan je denkt. Schroef de borgkap los, haal de veer en het potlood eruit, keer het potlood om en plaats terug. De potloodpunt is nu gecentreerd in een precies geboord gat door een 18 mm diameter afsluitkap.

Met deze wielen kun je met de Prolfile Scriber door de verscheidenheid aan mogelijkheden de beste oplossing krijgen. Met het kleine wiel kan je in nauwe en kleine situaties werken, waarbij je met het grootste wiel de breedst mogelijke tussenruimte kan aftekenen.

De diameters van de 5 wielen zijn: 18 mm, 29 mm, 50 mm, 70 mm en 90 mm. Als je andere afmetingen nodig hebt, dan kan je ze snijden zoals je wilt.

De as-assemblage is van stevig koper en heeft een gekartelde afwerking voor extra grip en controle. Het heeft een standaard verend tekenpotlood, dat vrijwel overal verkrijgbaar is. Bij de basis van de assemblage zit een vrij-draaibare naaf met een O-ring-verzegeling waaraan de wielen zijn bevestigd om te traceren. Dit innovatieve, hoge kwaliteitsgereedschap is ontworpen, geproduceerd en gecontroleerd in Engeland en heeft een levenslange garantie.

De Profile Scriber is een unieke en nieuwe oplossing om sneller en nauwkeuriger mallen af te tekenen en is geschikt van de beginner tot de expert. Het biedt veel gebruiksgemak en precisie, waardoor het betaalbaar en plezieriger werken wordt.

Andere contouren? Tuurlijk!
De andere contouren kunnen net zo gemakkelijk afgetekend worden met de Perfect Butt. Hier een tip: Heb je ooit geprobeerd om gebogen hout te lamineren? Zo ja, dan weet je dat het niet zo makkelijk is als dat het lijkt. Je moet rekening houden met de tolerantie van de dikte van het materiaal dat gebogen wordt. Dit betekent dat je het eerste oppervlak moet buigen. Dit kant met een simpele, complexe of een geometrische kromming. Dit maakt het dan ook kwetsbaar geeft dezelfde problemen bij het volgen van een muur naar een passend aanrechtblad. Met de Perfect Butt is het aftekenen van elk oppervlak dat geschikt is om gebogen hout te lamineren, een kwestie van het oppervlak volgen met de schijf en direct markeren op het materiaal. Waarna je direct kan snijden met je bandzaag en de kromming kan stroomlijnen.

Technische gegevens:


Traceerwielen diameter:
- 18 mm (11/16")
- 29 mm (1 1/8")
- 50 mm (2")
- 70 mm (2 3/4")
- 90 mm (3 1/2")
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 20043
EAN code: 815521000053

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


November 25, 2015 00:00

-

Mooi ding, helemaal nu ik een schip met stalen spanten die alle kanten opgaan aan het intimmeren ben. Prima kwaliteit, met uitzondering van het enigzins zielige stukje meegeleverd potlood. Nou, daarvoor hebben we een Hema. M-power Tools heeft zowiezo betaalbare en praktijkgerichte stukjes gereedschap die me prima bevallen.