Mafell Afkort-zaagsysteem KSS 60 cc 230 V in transportkoffer

Mafell Afkort-zaagsysteem KSS 60 cc 230 V in transportkoffer

€ 1.190,64
€ 984,00 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Het mooie KSS systeem van Mafell. Het bestaat al sinds 1989... ongelofelijk toch?
En nog steeds kennen mensen het niet!?!?

Nu een prachtige aanvulling tussen de grote broer de KSS 80 en de kleine KSS 400.

Het is omdenken, ipv je balk of af te korten materiaal naar je afkortzaag te slepen, vasthouden en recht leggen. Neem je gewoon de zaag mee naar je materiaal. Even omhoog houden, aanslaan en tsjop, strak afgekort!
De afkort-zaagsysteem KSS 60 cc, wat een ding!
De krachtige maar lichte afkort-zaagsysteem van Mafell, met een zaagdiepte tot 60 mm vanaf de geleideliniaal, zetten de toon in de interieurbouw.

PENDELKAP
De pendelkap kan met een enkele vingerbeweging eenvoudig ingetrokken worden. Daarmee gaat het aanzetten van een afkort- of invalzaagsnede eenvoudig, veilig en comfortabel.

ZWENKSYSTEEM
Het unieke zwenksysteem zorgt ervoor dat zelfs bij een verstekhoek van 45° vanaf een geleideliniaal nog tot 47 mm diep gezaagd
kan worden.

FLIPPKEIL
Het geveerd opgehangen Flippkeil spouwmes hoeft voor invalzaagsneden niet verwijderd te worden en zorgt daardoor voor zeker en veilig werken.

TOEPASSING ZONDER LINIAAL
Samen of alleen: bij de nieuwe afkort-zaagsysteem kan de zaagmachine ook zonder geleideliniaal gebruikt worden. Los van de liniaal biedt de KSS 60 cc alle functionaliteiten en voordelen die ook de nieuwe K 65 cc biedt.

ZAAGDIEPTEINSTELLING
De zaagdiepte laat zich snel en zeker instellen. Na het losmaken van de arretering kan de zaagdiepte met behulp van een schaalverdeling precies ingesteld worden.

TERUG NAAR AF
Na iedere zaagsnede wordt de KSS 60 cc automatisch in de beginpositie teruggetrokken met behulp van draad uit polyethyleen. Klaar voor de volgende snede!

HERHALINGSAANSLAG VOOR DE ZAAGDIEPTE
Voor het herhalen van zaagsneden tussen de 2 en de 61 mm diep kan de zaagsnedediepte vooraf ingesteld en gefixeerd worden.

AFKORTLINIAAL-ONTKOPPELING
Met een snelsluiting kan de machine van de afkortliniaal ontkoppeld worden. Daarmee wordt de zaag ook als losse handcirkelzaag inzetbaar, met alle toepassingsmogelijkheden die de K 65 cc te bieden heeft.


Algemeen over de nieuwe zagen:
Licht, sterk, diep: de nieuwe MAFELL afkort-zaagsysteem, tot 67 mm zaagdiepte.
MAFELL biedt U een nieuwe generatie extreem krachtige maar tegelijk lichte handcirkelzagen aan. In vorm gelijk aan de bekende 55 mm invalzaag, maar nu met een zaagsnedediepte tot 67 mm. Uniek in zijn klasse door het motorvermogen tot 1.800 Watt.

EENVOUDIGWEG BIJDETIJDS: TOT 67 MM ZAAGDIEPTE
Overtuigende zaagsneden in uiteenlopende materialen. De zaagmachine is licht in gewicht en is daardoor eenvoudig en veilig te hanteren.

EENVOUDIGWEG OPTIMAAL: DE SPAANGELEIDING
De spaangeleiding is ontworpen en geoptimaliseerd voor het zagen van houtvezelplaten. Ook bij invalsneden in de vezelrichting biedt de uitstekende spaangeleiding wezenlijke voordelen.

Van massiefhout tot isolatiemateriaal: alles met één machine!
De nieuwe zagen van MAFELL overtuigen niet alleen door hun zaagsnedediepte en hun toonaangevende bedieningswijze, maar ook door het grote aantal toepassingsmogelijkheden. Of het nu om afkort-, inval-, of schulpzaagsneden tot 67mm gaat, deze nieuwe machines zorgen juist bij massiefhout en bij houtvezelisolatiemateriaal voor een perfect resultaat.

Afkorten: Zo eenvoudig is het:
Bij de afkortliniaalzaag zijn de handcirkelzaag en de geleideliniaal stevig met elkaar verbonden. Samen zijn ze het zaagsysteem. Een vaste en een instelbare aanslag onder de liniaal zorgen ervoor dat onder een vooraf ingestelde hoek van -60° tot +60° gezaagd kan worden. De zaag wordt dan eenvoudig met beide aanslagnokken tegen het werkstuk aangedrukt. Zagen en klaar!
De liniaal wordt na de zaagsnede automatisch in de beginpositie teruggetrokken.

VERSTEKZAAGSNEDEN
Dankzij de grote schaalverdeling voor de verstekhoek en de precieze dubbele vastklemming kunnen uiterst nauwkeurig versteksneden gemaakt worden. Zoals bijvoorbeeld voor een gevelbekleding.

INVALSNEDEN
Het geveerd opgehangen Flippkeil spouwmes hoeft voor invalzaagsneden niet verwijderd te worden en zorgt daardoor voor zeker en veilig werken.

SCHULPEN
Met de MAFELL geleidelinialen of met de inbegrepen parallelgeleiding met millimeter schaalverdeling kunnen bijvoorbeeld terrasdelen exact ingepast worden.

Leveringsomvang:
- 1 Zaagblad-HM185 x 1,4/2,4 x 20 mm, Z32, WZ
- 1 Parallelaanslag
- 1 Afkort-liniaal 400
- 1 Zeskant schroevendraaier 5 mm
- 1 Aansluitkabel 4 m
- 1 Transportkoffer

Technische gegevens:


- Opgenomen vermogen: 1.800 W
- Toerental (onbelast): 2.700-4.700 1/min
- Zaagdiepte bij 0°
- met liniaal: 0-61 mm
- zonder liniaal: 0-67 mm
- Zaagdiepte bij 45°
- met liniaal: 0-47 mm
- zonder liniaal: 0-53 mm
- Zaaglengte: 408 mm
- Verstekbereik: 0-45 °
- Zaaghoekbereik -60° tot + 60°
- Spanning: 230 V
- Gewicht: 6,1 kg
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 91B102
EAN code: 4032689207735
Type: Afkortzaag, CAS Compatibel
Gebruik: Afkorten, Balken zagen, Dikke isolatie zagen, Gips/Fermacell zagen, Invallen, Kepen, Kleine platen/panelen, Platen zagen, Sleuven
Eigenschappen: Diepte t/m 60 mm

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews