Mafell DDF40 DuoDeuvel MaxiMAX 230 V in T-Max, waanzinnig!

Mafell DDF40 DuoDeuvel MaxiMAX 230 V in T-Max, waanzinnig!

€ 1.208,79
€ 999,00 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 150 dagen


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Wil je een nieuwe DDF40 met €100 korting? Dan moet je deze nemen. Helemaal nieuw en ongebruikt, maar met bouwjaar 2021. 
 Niet alles past in de Sander zegt dus na hierna ga ik in het grote vak verder... Sander zegt nog meer...

WAANZINNIGE machine, jemig dit is gewoon een compleet ding.
Ik denk dat alleen het snoertje en de boortjes hetzelfde zijn gebleven ten opzichte van de DD40 G maar de rest is vernieuwd.

Kom langs in de winkel voor een demo of geef je op voor de eerstkomende Mafell PROdemo, hier leer je alles over de verbeterde machine!

Lees meer in het grote vak!
Sander zegt nog meer:
De normale DD40 G was al een echt goede, mooie, handige, precieze deuvelboormachine van Mafell en die heeft Mafell nog eens stevig verbeterd! Deze overtreft al onze verwachtingen!

Wil je houtverbindingen maken voor in houten meubels van zowel klein tot groot, of voor lijsten en interieurbouw?
Dit alles kan nu met de DDF40 en dat met standaard ronde deuvels van 3 tot 12 mm!

Denk je erover om een Lamello frees of een Domino frees te kopen? Kijk dan ook eens goed naar de DDF40 en verbaas je met ons over die ongekend brede inzetbaarheid, het gemak en heerlijke precisie. Kom vooral kijken in onze winkel en overtuig jezelf. Dit is 'm deze moet je hebben! En vergeet ook niet de andere filmpjes op de speciale Mafell DDF40 website: https://ddf40.mafell.de/nl/

DDF40 de DuoDeuvel machine van MAFELL
Ronde deuvels zijn perfect om houtverbindingen mee te maken en ze zijn ook nog eens overal en voor een prikkie te koop. Alleen het precies – echt precies – echt echt precies – plaatsen van ronde deuvels, dat is een lastig klusje. Er zijn allerlei mallen te koop om ronde deuvels precies te plaatsen, bij GereedschapPro hebben we er meerdere van klaar liggen in de winkel. Maar echt makkelijk en precies werd het plaatsen van ronde deuvels pas met de Duo Deuvel machine van Mafell.

Die machine is eigenlijk een boor / freesmachine met 2 boren op 32 mm naast elkaar, gecombineerd met hele berg slimme aanslagen. Daarmee kan je in 1 keer 2 standaard ronde deuvelgaten boren van 3 tot 12,2 mm in doorsnede.

Kan het nog beter en nog sneller?
Ja dus. Want nu is er de verder ontwikkelde en nog handigere mega precieze DDF40!

Wat kan deze machine en wat maakt de DDF40 zo bijzonder?
- In 1 beweging 2 gaten boren van 3 tot 12,2 mm, precies 32 mm hart op hart
- Inzetbaar, om te beginnen, precies zoals je gewent bent van een Lamellofrees – intuïtief dus – dankzij de vlakke onderzijde
- Heel precies en snel op exact de juiste hoogte
• Dankzij de heel eenvoudig instelbare hoogteaanslag net zoals de Lamellofrees en de Dominofrees die ook hebben, maar dan net weer even mooier en verder uitgewerkt en daardoor nog beter.
• Door het instelwieltje sneller én preciezer instelbaar, dat vooral!
• Ook onder verstek natuurlijk, met klikstoppen op 22,5°, 45,0° en 67,5°
• Met trefzekere revolveraanslag
- Heel precies en snel op exact de juiste afstand vanaf de rand, of vanaf het naastliggende eerder geboorde gat, met behulp van een van deze aanslagen:
• Met de ingebouwde verende aanslagstiften waar Mafell patent op had (die ook op de eerste generatie Festool Domino freesmachines zaten – maar helaas, dat was een patent van Mafell...
• En die mega handige en precieze verende aanslagstiften zitten ook op de lijstenaanslag LA, waarmee ook in smalle lijsten 2 gaten naast elkaar kunnen worden geboord op minder dan 32 mm naast elkaar
• De eenvoudige, doeltreffende, glasvezelversterkte aanslag pinnetje: ZAP heten die. Met handige bewaaroplossing: gewoon op een stripje klikken
• Met de multi-instelbare zijaanslag SA 320, ook met een verend pinnetje (als je toch het patent in handen hebt...) voor afstanden van 105 tot 320 mm zij uit
• Ook met die super slimme, handige maar vooral mega precieze deuvel-liniaal van Mafell – die is echt uniek voor Mafell. Daar kan je ook super snel en super precies 32 mm gatenreeksen mee maken voor bijvoorbeeld keukenkastjes
- Heel precies en eenvoudig tot de juiste diepte voor beide delen van je werkstuk dankzij de 2-voudige diepteaanslag
- Nauwkeurig en precies aan de rand van werkstukken met de 3-voudig inzetbare aanslag ZA – die ook op de deuvelliniaal aansluit
- Nog eenvoudiger en veiliger wisselen van de deuvelboren dankzij de super makkelijk bereikbare inbusboutjes en de automatische blokkering – voor weer een Le Mans wissel (maar dan nu van boortjes in plaats van een zaagblad)
- De DDF40 ligt lekker en goed in de hand dankzij de doordachte ergonomische vormgeving
- Alle geleidingen en afwerkingen zijn zoals we van Mafell gewend zijn perfect, super nauwkeurig – echt Duitse topkwaliteit – zo goed als je het kan krijgen

Toepassingen:
- Hoekverbindingen haaks of onder verstek, tussen planken en platen, bijvoorbeeld voor een lade of kast(je)
- Verbindingen haaks of onder een hoek midden op een plank of een plaat, bijvoorbeeld voor planken in een kastje of voor middenstijlen
- Lijsten: hoekverbindingen, verlengingen, stijlen
- Sponningen: hoekverbindingen, verlengingen, stijlen
- Verbindingen tussen delen met verschillende dikte, bijvoorbeeld bed-poten en bed-zijkanten
- 32 mm hart op hart gaten voor plankdragers en scharniersystemen, bijvoorbeeld voor keukens
- Van heel klein en fijn met 3 mm deuvels (Zooooooo klein? Voor een poppenhuis?) tot mega degelijk 12 mm deuvels (Stevige jongens, voor het echte werk).
- Hij kan dus 40 mm diep met 2 boren tegelijkertijd

Er zijn vele verbeteringen doorgevoerd waaronder:
Een vast instelling voor 2 standen en boorwisselstand.
De hoogte verstelling is nu nog hoger en je kan hem eenvoudig met een knop verdraaien.
Hij kan extreem plat of laag bij de grond.
Hij past op de prachtige DD40 liniaal!!!
Mega veel ergonomischer dan vroeger, nu is het duidelijk dat je hem aan de achterkant goed en stevig in het hout moet duwen.
Veel meer arreteer mogelijkheden.
Etc., etc...

Leveringsomvang:
- 2 deuvelboren-HM Ø 6 mm; Bestelnr.: 090096
- 2 deuvelboren-HM Ø 8 mm; Bestelnr.: 090097
- 1 VE rondhouten deuvel 6 x 30 mm, 350 stuks
- 1 VE rondhouten deuvel 8 x 30 mm, 200 stuks
- 1 Multifunctionele aanslag ZA
- 1 Aanslagpinnenset ZAG; Bestelnr.: 206125
- 1 Afzuigstuk
- 1 Zijaanslagset SA 320; Bestelnr.: 206490
- 1 Stiftenaanslag LA; Bestelnr.: 206491
- 1 Positie-indicator PAZ
- 1 Zeskantstiftsleutel met handvat
- 1 Lijmfles
- 1 Deuvelsproeier Ø 8 mm
- 2 Antislipmatte; Bestelnr.: 095063
- 1 Netstroomsnoer 4 m
- 1 T-Max 3; Bestelnr.: 95180

Hieronder wat Mafell zegt:
Met het duo-deuvelsysteem DDF 40 wordt heel nauwkeurig zetten van deuvelgaten eenvoudig en efficiënt. U kunt de DDF 40 zeer breed inzetten. Dankzij de ergonomische vormgeving kunt u eenvoudig en op aangename wijze uiterst precieze en absoluut stabiele verbindingen maken. In de werkplaats of op locatie: een betere verbindingskwaliteit kan met een handbediende machine niet bereikt worden.

Buitenhoek, middenwand of gatenreeks: DDF 40 biedt niet enkel de precisie van een stationaire machine maar zorgt met standaard rondhouten deuvels voor een bijzonder ergonomische oplossing. Doordat u met de DDF 40 twee deuvels tegelijkertijd plaatst, bereikt u direct een uiterst grote stabiliteit van de verbinding.

Het duo-deuvelsysteem DDF 40 is gebruiksvriendelijk. Dat blijkt uit de ergonomisch gevormde handgreep en de vlakke grondplaat. De verfijndheid en de ultieme nauwkeurigheid vallen direct op als u de machine ter hand neemt - en natuurlijk in uw dagelijkse gebruik.

Slimme accessoires en toebehoren maken van het duo-deuvelsysteem DDF 40 een comfortabele allrounder. Door de slimme aanslagen van de DDF kunt u precies en snel werken zonder aftekenen en ook zonder de MAFELL deuvelliniaal. Onze video’s tonen welke andere mogelijkheden die de DDF 40 biedt. Gewoon de QR-code scannen en meer ontdekken.

Eenvoudig zoals u dat gewend bent:
DDF40 heeft een vlakke vormgeving met een gladde grondplaat daarmee combineert de DDF een eenvoudige hantering van een lamellenfrees met alle voordelen van de standaard deuvelverbindingen.
Eenvoudig met zijaanslagen:
Het gepatenteerde aanslag systeem met verende aanslagstiften werd speciaal voor de nieuwe zijaanslag SA 320 aangepast. Zo kunnen met een vast interval zonder markeringen gatenparen gemaakt worden met een grotere afstand tot de referentierand.
Eenvoudig universeel:
Boringen in een 32 mm rooster behoren tot de alledaagse routine van een professional. Met het duo-deuvelsysteem DDF40 kunnen ook 32 mm gatenreeksen en beslagboringen gezet worden en daardoor volledige meubels gemonteerd worden.
Eenvoudig draaivast:
De beproefde dubbelegatentechniek voorkomt dat werkstukken na het samenvoegen kunnen verdraaien. Daardoor wordt de uitrichting van de werkstukken overbodig.
Buitenhoek, zo gemakkelijk is het:
De zijdelingse afstand wordt bepaald via de verende aanslagstiften. Voor het boren van de gatenparen wordt het deuvelsysteem DDF 40 horizontaal op werkstuk A gelegd en verticaal op werkstuk B gezet.
Middenwand / -bodem, zo gemakkelijk is het:
Middenwand/-bodem wordt als aanslagrand op de corpuswand vastgeklemd. Met de verende aanslagstift worden de gatenparen precies op de juiste plek geboord:: eerst links, dan rechts – eerst verticaal, dan horizontaal.
Gatenreeks, zo gemakkelijk is het:
Eerst wordt de boorafstand tot de rand bepaald met de verstekaanslag. Daarna de extra aanslag "K" vastzetten, de positie bepalen en boren. Met de aanslag "K" kunnen de opvolgende gaten snel een precies geboord worden.

Technische gegevens:

- Universele motor: 230 V~, 50 Hz
- Opgenomen vermogen (normale belasting): 900 W
- Boordiepte: 0 - 40 mm
- Boorafstand hart op hart: 32 mm
- Verstekbereik: 0° - 90° met klikaanslag op 22,5°, 45,0° en 67,5°
- Minimale deuveldiameter: 3,0 mm
- Maximale deuveldiameter: 12,2 mm
- Schachtdiameter deuvelboren: 8 mm
- Vrijlooptoerental: 8000 1/min
- Buitendiameter afzuigstuk: 29 mm
- Gewicht zonder netkabel: 2,8 kg
- Afmetingen (bxlxh): 145x300x164 mm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 918602
EAN code: 4032689202525
Type: Deuvelmachine
Gebruik: Deuvels, Frezen

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


Accessoires