Mafell Deal02 Invalzaag MT55 cc MidiMAX + Liniaal F 160 in Mafell T-Max 4 ACTIE

Mafell Deal02 Invalzaag MT55 cc MidiMAX + Liniaal F 160 in Mafell T-Max 4 ACTIE

€ 845,79 € 603,79
€ 499,00 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 7 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Misschien een geeltje (25,-) duurder dan zo'n groene platenzaag, maar deze kan veel meer, dus wel deuren, balken schulpen, geleiderails goed koppelen en splintervrij zagen (voorritsfunctie).
Zie de uitgebreide klantenreviews!
Het idee om een nieuwe invalzaag te ontwikkelen is niet nieuw. Het is wel nieuw om de invalzaag opnieuw compleet te doordenken en alle onderdelen opnieuw te ontwerpen, zodat een unieke machine ontstaat. Het resultaat: de Mafell invalzaag is uiterst precies, eenvoudig hanteerbaar - en dankzij de nieuwste accu technologie nog mobieler.

Krachtpatser voor elke klus: de MT 55 is nu in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Als MT 55 18M bl met de nieuwste accutechnologie - voor optimale mobiliteit. Of als MT 55 cc met de bewezen CUprex hoge prestatie motor voor maximale power.

De invalzaag MT 55 cc: vermogensreserve voor elke toepassing
Gebalde power en hoge doortrekkracht: de CUprex hogeprestatiemotor zet de standaard in de markt voor koppel en prestaties. Digitale elektronische regeltechniek zorgt voor die optimale prestaties, ook bij de zwaarste inzet.

Zaagsneden tot 57 mm
Bij een zaagbladinstelling van 0° zijn zaagsneden tot 57 mm(*) mogelijk. Door het kantelsysteem wordt bij het zagen met een gekanteld zaagblad de zaagdiepte nauwelijks verminderd. Bij 45° kan daardoor bijvoorbeeld tot 40,5 mm diep gezaagd worden.

(*) zonder geleideliniaal

Meer flexibiliteit
Op de geleidelinialen van de F serie komen de kwaliteiten van de MT 55 bijzonder goed tot hun recht. Maar de MT 55 kan ook probleemloos op geleidelinialen van andere merken ingezet worden.

Met of zonder geleideliniaal
De zaagdiepte kan tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld worden. Door de zaagdiepte-aanwijzer eenvoudig om te draaien wordt de zaagdiepte nauwkeurig aangegeven, zowel met als zonder geleideliniaal.

De MT 55 is een uiterst precies multi-talent: een meester in inval-, scheidings-, afkort- en verstekzagen zonder rafels. De MT 55 zaagt spaanplaat, multiplex, meubelplaat, triplex, OSB, gipsplaat, zachtboard, cementvezelplaat en gelamineerde platen net zo precies als massief hout, plexiglas, aluminiumplaat, aluminiumprofielen, laminaat en vloerplaat.

-1° Ondersnijding
Voor onzichtbare naden tussen platen
Zo eenvoudig is het:
1. Een enkele knop aan de voorkant losdraaien. 0° aanslag opzij drukken en de MT 55 op -1° instellen.
2. Met deze instelling beide platen vanaf de onderzijde op maat zagen
3. Resultaat: rafelvrije zaagsneden die aan de zichtzijde optimaal op elkaar aansluiten

Voorritsen
Voor rafelvrije zaagsneden aan beide kanten van het werkstuk, bijvoorbeeld bij het inkorten van deuren.
Zo eenvoudig is het:
1. Voorritsaanslag indrukken. De zaagdiepte wordt daarmee tot 2,5 mm beperkt en het zaagblad wordt een heel klein beetje zijwaarts verzet ten opzichte van de zaaglijn.
2. De MT 55 op de geleideliniaal zetten en de voorrits zaagsnede maken.
3. De voorrits-aanslag terug klikken.
4. Werkstuk doorzagen.

Invalsnede met positieaanwijzer
Uitsparingen zagen voor kookplaten, spoelbakken, ventilatieroosters, Fermacell en vele andere toepassingen
Zo eenvoudig is het:
1. Zaagdiepte instellen op de positieaanwijzer en werkstuk vanaf de zichtzijde inzagen
2. De rode ruiters op de positieaanwijzer markeren precies de plekken waar het zaagblad aan de bovenzijde van het materiaal in- en uittreedt.

Verstekzagen met hoekaanslag
Voor haakse afkortsneden, bijvoorbeeld bij plinten en lijsten
Zo eenvoudig is het:
1. De gewenste hoek instellen met behulp van de gradenschaal
2. De hoekaanslag met het verbindingsstuk aan de geleideliniaal vastzetten
3. Geleideliniaal met hoekaanslag tegen de rand aan op het werkstuk aanleggen
4. Het werkstuk onder precies de ingestelde hoek afzagen

Zaagbladwissel

Voor de snelste zaagbladwissel ter wereld: eenvoudigweg ontgrendelingsknop indrukken en hendel omhoog trekken. De behuizing om de zaag klapt open en het zaagblad wordt gelijk gearreteerd.
U kunt dan direct het zaagblad losdraaien en verwisselen.

Afzuiging
De MT 55 cc is compatibel met alle gangbare stofzuigers met een 35 mm aansluiting. Bovendien zorgt de gesloten zaagbladbehuizing en de beschermingsschuif bij het begin van de zaagsnede voor minimale stoffigheid

Fijn instelling
Voor het messcherp instellen van de zaagdiepte, bijvoorbeeld bijna geslepen zaagbladen of bij het zagen van Fermacel.

Spaanbescherming
Bij de inzet van de MT 55 cc op de geleideliniaal kan de beschermingsschuif naar beneden worden gedrukt, waardoor de zaagsnede ook daar is afgesloten.

Zaagdiepteschaal
De zaagdiepte kan op de millimeter nauwkeurig in worden gesteld. Met of zonder geleideliniaal: door de zaagdiepte aanwijzer om te draaien wordt bij elke inzet de zaagdiepte nauwkeurig aangegeven.

Geleideliniaal
De liniaalgeleiding is in de magnesium persgiet grondplaat van de MT55 geïntegreerd. Dankzij een tweede geleidegleuf in de bodemplaat en instelbare geleidingsbekken kan de MT 55 ook op geleidelinialen van andere merken worden ingezet.

Eenknopsvergrendeling
Voor verstekzagen kan de zaagmachine met een halve slag van een enkele knop klem vastgezet worden - op twee plekken tegelijkertijd.

Leveringsomvang:
- MT 55 cc
- 1x Zaagblad-HM 162 x 1,2/1,8 x 20 mm, Z 48, WZ; Bestelnr.: 092584
- 1x Zeskantstiftsleutel 5 mm; Bestelnr.: 093034
- 1x Aansluitsnoer 4 m; Bestelnr.: 087323
- 1x Geleideliniaal F 160; Bestelnr.: 204365
- 1x Mafell T-Max systainer IV; Bestelnr.: 095204

Technische gegevens:

- Nominaal vermogen: 1.400 W
- Nominaal leeglooptoerental: 3.600 - 6.250 1/min
- Zaagdiepte: 0 - 57 mm
- Zaagdiepte bij 45°: 0 - 40,5 mm
- Verstekbereik: -1° - 48°
- Nominale spanning: 230 V
- Gewicht: 4,5 kg
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: DEAL02
EAN code: 4032689172552
Eigenschappen: Diepte t/m 57 mm

Review overzicht

14 van 14 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


January 30, 2022 06:51

-

Na lang wikken en wegen besloten om mijn eerste invalzaag te kopen en gelijk deze te nemen op basis van alle goede reviews online. En ik kan zeggen: geen minuut spijt van. De afgelopen weken in gebruik: 18 mm multiplex en spaanplaat geen enkele moeite en met dit nog nieuwe blad volledig splintervrij. Afgelopen weekend 40 mm meranti multiplex deurplaat inkorten, en dan merk je pas het vermogen. Als je de zaag rustig zijn werk laat doen loopt deze ook hier heel mooi door, bij te hard duwen hoor je de motor teruglopen (elektronisch beveiligd). Voorritsfunctie werkt ook erg goed. Hier gaan we vele jaren plezier van hebben. Levering door Gereedschappro zoals we gewend zijn, top ????!

January 10, 2022 03:39

-

Als hobbyist zijn duure machines niet altijd te verantwoorden (vooral niet tov mijn vrouw??) ik koos daarom vaak voor de goedkopere, of 2e hands varianten. Veelal kom ik daar, met wat extra aandacht en tijd prima mee weg. Echter is een zaag vaak 1 van de eerste machines die je gebruikt als je iets gaat maken. Je zaagt je materiaal op maat. Vaak ging het daar dan al mis, net iets te breed of te smal, niet recht of niet de juiste hoek. Natuurlijk, voor alles is een oplossing, maar dat levert vaak veel frustratie op. En als je dan al meteen niet goed begint...... Dat is nu afgelopen, heb na lang wikken en wegen de mt55cc aangeschaft en wat een verademing. Het gemak waarmee je precies en nauwkeurig kunt werken met deze zaag is fantastisch, mijn projecten beginnen nu goed en alles verloopt nu beter, nauwkeuriger en gewoon met veel meer plezier. Met andere woorden, het is het geld dubbel en dwars waard. Voor mij, als hobbyist, is dit een zaag voor het leven!

December 29, 2021 18:24

-

Ik heb niet snel een glimlach op mijn gezicht als ik nieuwe machines probeer, maar bij deze wel! Uit de kist, aan de stroom en afzuiging en gewoon meteen goed. Prachtige afwerking, duidelijk afleesbare maatgeving en heel intuïtief. Voor mij een machine voor het leven! Sander zegt: Ja echt he, me too!

June 29, 2021 18:43

-

Grote verbetering tegenover mijn budget invalzaag die ik had, een geleideliniaal en de eenhandsklemmen bijgekocht en kan nu hele platen zagen. Heerlijk te horen dat deze geen enkele moeite heeft om platen door te zagen in tegenstelling tot mijn oude zaag. Sinds ik deze in huis heb al heel wat zaagwerk verricht ermee, altijd mooie sneden, met de stofzuiger erop heel wat minder last van stof, de stofafzuiging is heel goed. Spaart mij veel werk met opkuis als ik stop. Een plezier om mee te werken, ook de geleidelinialen aan elkaar verbinden is een plezier, geen gesukkel meer met inbusjes. Kortom heel tevreden dat ik de aankoop gedaan heb.

February 25, 2021 22:30

-

Eindelijk wat ik zocht. Daaaag festooool. Welkom mafell

October 2, 2020 18:20

-

Top machine en super service van gereedschappro. Ik had per ongeluk de verkeerde mt55 gekozen, de gewone in plaats van de actie. Na contact met de winkel meteen geregeld. Heel fijn

April 19, 2020 19:22

-

Geweldige zaag, sterk, handig, met perfecte linealen. Aanrader!

September 18, 2019 11:49

-

Mijn groene zaag is er eindelijk mee opgehouden. Nou gebruikte ik deze zaag ook al geruime tijd in het buitenland dus was het al snel duidelijk dat de mafell ook in Nederland gewoon in de bus moest. Ik kon het precies halen om 5 uur in Haarlem te zijn. Nou zat het verkeer niet mee. Maar werd er keurig op me gewacht. Top service weer..

November 20, 2018 00:00

-

Gekozen voor de Mafell in plaats van de TS 55 voor net dat ene kleine beetje meer. Uiteraard is De TS55 een uitstekende machine maar zo nu en dan wil je het beste. De MT55 ligt uitstekend op de rail en de splinterstrip in het rood zorgt voor een gemakkelijke afleesbaarheid, zeker in vergelijking met de doorzichtige strip van de Festool die ik eerlijk gezegd nooit heb begrepen. De rail is smal, gemakkelijk koppelbaar en heel fijn; de geribbelde slangen blijven niet hangen achter de rail. Plus punten geleidersysteem +Hoekhulpstuk +Goed te koppelen +Stabiel en stroef De zaag Zoals eerder vermeld maken de details de MT 55 cc tot een prettige zaag. De zeer gemakkelijke zaagblad wissel. De afzuiging die in positie blijft, de voorritsfunctie. En een doordachte functie, de aanwijzer van de hoekinstelling beweegt mee wanneer je de hoek instelt. Al met al een zeer prettige zaag en in de huidige aanbieding prijstechnisch ook interessant. Service van GereedschapPro Zeer goed. Het team maakt werk van vragen, naleveringen, en waarborgt kwaliteit. Klein foutje bij de levering, kan gebeuren. Situatie werd goed opgelost.

October 10, 2017 00:00

-

ik had al een Festool en toch een mafell mt55 gekocht wat een verschil werkt veel prettiger me Festool is momenteel werkeloos

Accessoires

Gerelateerde artikelen