Bekijk hier ons uitgebreide Mafell assortiment. 

We zijn trots dat wij in Nederland het allereerste Mafell verkooppunt waren. Vandaag de dag bieden we nog steeds het grootste en breedste Mafell assortiment aan en dit groeit nog met de dag. Daarnaast hebben wij in de jaren natuurlijk enorm veel expertise opgebouwd rondom Mafell als merk

Naast de fantastische Mafell producten, kan je natuurlijk ook een topservice verwachten als je Mafell producten aanschaft bij GereedschapPro. Denk hierbij aan; 100 dagen bedenktijd, op werkdagen voor 15u besteld is dezelfde dag verzonden, goede garantieregelingen en nog veel meer. Uiteraard kan je natuurlijk ook gezellig bij ons in de winkel in Haarlem langskomen. Hier kan je alle Mafell producten vasthouden en uiteraard proberen.
Hieronder vind je een overzicht van alle Mafell producten. Gebruik de filters om eventueel sneller te vinden wat je zoekt. en mocht je vragen hebben, laat het ons weten via mail of bel ons. 

Hoe Mafell is ontstaan 

Mafell is ontstaan in 1899 bij de oprichting van de machinefabriek in Fellbach. Rond 1926 ontwikkelde Mafell de allereerste draagbare werkplaatsmachine genaamd; machine type A.

Niet veel later in 1933 verhuisde het bedrijf naar Oberndorf Aistaig waarbij in 1935 ingenieur Rudolf Mey de fabriek overneemt. Vanaf dat moment gaat Mafell zich meer richten op het ontwikkelen van diverse machines en producten. 

In 1980 is daar dan de eerste combi machine; De Erika. Het begin van een nieuw tijdperk. In 1990 is de huidige locatie wederom te klein geworden en daarom verhuist men alles naar Oberndorf - Lindenhof.

Daar ontwikkeld men in 2000 de de Erika 70E en een jaar later is daar ook de introductie van de Mafell DD40.

Het ontwikkelproces gaat daarna bij Mafell op volle toeren en zo is daar in 2006 ook de introductie van de hoog rendement motor Cuprex. In 2009 wordt Mafell onderscheiden als 1 van de meest innovatieve bedrijven in Duitsland. 

De jaren daarna volgen nog vele introducties zoals de afkortzagen, isolatieplaat draadzagen. de duodeuvel, de kantenbandmachine en de invalzaag.

GereedschapPro is trots om Mafell als eerste in Nederland te mogen uitleveren en zijn daarbij natuurlijk vereerd om met zo een merk te mogen werken en aan onze klanten uit te leveren.