MicroJig FITFINDER 1/2 Gauge

MicroJig FITFINDER 1/2 Gauge

€ 52,50
€ 43,39 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 365 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Hoe verzin je het! Henry (oprichter MicroJig) is zo'n slimme man en ook echt supervriendelijk en benaderbaar, eigenlijk allemaal leuke mensen daar, maar goed ik dwaal af. Henry verzint dit soort dingen allemaal, je zal het maar nodig hebben dan is dit zo'n top uitvinding! Helaas door de hoge dollar en verzendkosten niet de prijs waarvoor ik hem zou willen aanbieden, maar beter te koop dan...
Vind binnen enkele seconden het midden van de voorraad zonder meten, zonder wiskunde en zonder proefsneden.
De FITFINDER 1/2 Gauge is verrassend eenvoudig. Het heeft twee delen die afhankelijk van elkaar bewegen - de ene registreert zich van het materiaal zelf en de andere geeft automatisch precies de helft van de dikte van het materiaal aan.

De FITFINDER 1/2 Gauge maakt snel werk van een eens vervelend, tijdrovend proces. Het vindt automatisch het midden van elk vormmateriaal, tot 3" dik, door het materiaal zelf te registreren. De afmetingen worden vervolgens vastgelegd en overgebracht naar gereedschappen om de aanslagpositie en zaagdiepte in te stellen met ongelooflijke nauwkeurigheid: geen meten, geen wiskunde, geen proefsneden.

Plaats eenvoudig het werkstuk onder deel 2 en laat deze vervolgens zakken zodat de bodem op het materiaal rust. De onderkant van deel 3 past zich automatisch aan tot precies de helft van de dikte van het werkstuk. Klaar en klaar.

De magnetische basis plakt op gietijzeren en stalen oppervlakken, zodat je probleemloze aanpassingen kunt maken en nauwkeurige resultaten kunt behalen. De onderdelen van de FITFINDER bewegen co-afhankelijk met een constante verhouding van 1:2.

De FITFINDER vergrendelt de meting en draagt ??vervolgens de afmetingen over aan de gereedschappen. Gebruik het op de tafelzaag om de bladhoogte in te stellen. In combinatie met de MATCHFIT Dado Stop kun je foutloze half-snedes maken zonder giswerk.

Net als bij lapnaden, vangt de FITFINDER gemakkelijk de volledige dikte van het materiaal op. Breng de meting vastgelegd in deel 2 over op bladen en frezen om in één keer perfecte hoofdstelverbindingen te maken.

Gebruik het om de lintzaagafrastering te positioneren voor het opnieuw zagen van materiaal zonder te meten, te markeren of op het oog te doen.

Edge-banding-freesbits waren van oudsher lastig om in te draaien. Omdat twee afzonderlijke bits voor twee verschillende delen moeten worden ingesteld, kan het vervelend en frustrerend zijn om de hoogte op het exacte midden in te stellen. De FITFINDER doet dit feilloos.

Werkt met vierkante, rechthoekige, ronde en elke vreemd gevormde werkstukken met een dite tot 3".

Lokaliseer snel en nauwkeurig het dode punt van het materiaal om op de draaibank te monteren voor veiligere, efficiëntere draaiprojecten.

Wat vroeger veel tijd kostte, met een verscheidenheid aan meters, vallen en opstaan, doet de FITFINDER 1/2-meter in seconden.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Materiaaldikte tot: 3"
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: FN12
Type: Instellingsmeter, Zaagtafel toebehoren
Gebruik: Geleiden, Opmeten

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews