MicroJig GRR-Rip Block duwblok met slimme wegklap haken

MicroJig GRR-Rip Block duwblok met slimme wegklap haken

€ 38,95
€ 32,19 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 365 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Benut de ultieme grip van het enige duwblok met slimme haken, zodat je werkstuk geen kant op kan. Dit geeft vertrouwen en is veiliger.
De MicroJig GRR-RIP BLOCK's revolutionaire zwaartekracht haken vallen naar beneden in positie als je ze nodig hebt en verdwijnen vanzelf mochten ze niet van toepassing zijn.

Waarom heb je dit nodig?
- Extreme grip!
- Super veelzijdig!
- Enorm veilig!
De volgende evolutie in houtbewerking is hier! De veelzijdige GRR-Rip Block Smart Hook Pushblock. Met het groene GRR-Rip anti-slip materiaal en de slimme Gravity haak techniek, zorgt de GRR Rip Block voor meer veiligheid, terwijl je beloond wordt met volledig vertrouwen en controle over je werkstuk. De verspaankant technologie van GRR-Rip Block vergroot de veiligheid en stabiliteit wanneer je werkt met bovenfrezen, bandzagen, freestafels en tafelzagen.

Gravity haak haken
Geen enkel ander drukblok bevat de slimme Gravity haak haken die automatisch naar beneden vallen als het einde van je werkstuk is bereikt. De revolutionaire Gravity Heels van GRR-Rip Block pakt het uiteinde van het bord of trekt zich automatisch terug naar boven. Je kunt ze gemakkelijk vastmaken in de normale positie wanneer je ze niet nodig hebt.

Slimme veelzijdigheid
Gebruik de 90 graden aanslag voor fineerhout of het herzagen op bandzagen. Je kunt ook het GRR-Rip Block gebruiken om profielen met een ronde kant of andere soorten profielen tegen een geleidingspaneel van freestafels te drukken. De Gravity haken zijn dan nog steeds verbonden, terwijl de GRR-Rip Block in een verticale positie staat met superieure controle.

Bescherming en controle
Je heb nu betere controle op je werkstuk om vrij te kunnen frezen, terwijl je handen uit de buurt zijn. Het groene antislipmateriaal van GRR-Rip Block geeft je geweldige beheersing over je werk.

De slimme keuze voor veiligheid
Wanneer je afhankelijk bent van de integriteit en prestatie van je beschermingsgereedschap om je handen te beschermen van de zaagbladen en freesjes, moet je geen risico's nemen. Hier past dan het gezegde: "voorkomen is beter dan genezen." Met het krachtige en betrouwbare anti-slip materiaal samen met de vindingrijkheid van de slimme Gravity haken, geeft de GRR-Rip Block je veel meer benodigde bescherming, controle en vertrouwen.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Kleur: geel met groen
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: GB-1
EAN code: 815267010439
Gebruik: Geleiden, Schaven

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


January 5, 2017 00:00

-

Hallo Ook ik heb eerst eens eentje besteld om te kijken wat het voor een product is. maar binnen een paar seconden had ik al gezien dat ik er meteen twee had moeten bestellen. de grip is super en ze zijn super makkelijk in gebruik door de uitklapbare steuntjes. je denk 60 euro voor twee duwblokjes? maar een genot met werken en natuurlijk geen geld voor het behoud van je vingers. gr Kenneth