MicroJig GRR-Ripper advanced duwblok

MicroJig GRR-Ripper advanced duwblok

€ 99,99
€ 82,64 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Doe je het graag veilig en precies?
Heb je graag controle over wat je doet?
Dan is dit je ding!

Eigenlijk een must have... voor wie van zijn vingers houdt.

Met het GRR Ripper duwblok bespaar je tijd, geld en vingers!
Ideaal voor wie ook wel eens kleinere latjes en plankjes zaagt of freest!
Het handige duwblok is een slim bedacht duwblok voor zaagtafels, freestafels, lintzagen en meer. Het bestaat uit een handvat op een blok met een beweegbaar middendeel. Onder het blok en het middendeel zit een groen antislip materiaal dat goed houdt, zelfs op gladde houtsoorten.

Zet het middenstuk op de gewenste plek en plaats de GRR Ripper op je werkstuk. Nu kan je je werkstuk met volle controle over de zaag of frees halen zonder dat je vingers in gevaar komen. En met de zijgeleider naar beneden geschoven kan je ook smalle latjes, smaller dan de GRR Ripper zagen of frezen.

Deze Advanced kit bevat:
Een verstelbare zijgeleider en biedt meer mogelijkheden op je werkstuk en heeft ook een groter rubberen oppervlakte aan de onderkant van de Gripper.
Tevens verhoogt het de stabiliteit en het geïntegreerde staartstuk biedt meer steun voor het achterhout.

Zonder controle is er ook geen veiligheid
Alleen met totale controle over je werkstuk kun je veilig precisie sneden afmaken op je tafelzaag. De GRR-Ripper is niet zomaar een simpel duwblok. De GRR-Ripper is een unieke precisie geleider. Het controle systeem is gemaakt om jouw hout door de zaag van je tafelzaag te voeren. Deze manier is veel veiliger en nauwkeuriger dan je ooit met je handen en conventionele duwblokken voor elkaar kan krijgen. Met de GRR-Ripper's heb je controle over 3 richtingen, je druk uitoefenen naar beneden, naar voren en zijdelings voor het behalen van maximale veiligheid en controle. Je kan genieten van verbeterde nauwkeurigheid, minder verspild materiaal en een nieuw soort gemak in het volbrengen van projecten. Dit is allemaal mogelijk met de benodigde veiligheid die veel verder gaat dan de simpele ingekerfde stokken of goedkope alternatieven.

Het beste van alles, de GRR-Ripper's gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat je niet meer met je blote handen hoeft door te voeren. In plaats van zich voor te doen als een zaag beschermer dat aan de achterkant is aangebracht of erboven zweeft, houdt de GRR-Ripper niet alleen stevig je werkstuk vast, maar dient ook als een beweegbare zaag beschermer. Het fungeert als een veilige barricade die je beschermt tegen de draaiende zaagbladen of frezen. Hiermee kan je het gebruik van je materialen maximaliseren en hoef je niet bang te zijn voor je veiligheid. En onthoud, dit veiligheids-tooltje komt ook met de grote bonus dat het beter kan zagen. Zien is geloven. Zie de GRR-Ripper in actie in de video hierboven op deze pagina. We gaan ervan uit dat je kiest voor veiligheid en nauwkeurigheid.

Standaard 0,6 cm
De GRR-Ripper kan standaard al extreem kleine en smalle stukjes vasthouden en doorvoeren tot wel 6mm. Probeer dat maar eens met een duwstok. Het veilig kunnen werken met kleine stukjes op de tafelzaag is nog maar het topje van de ijsberg van wat je allemaal kan doen met de GRR-Ripper.

Vlakbank
Met het superieure anti-slip materiaal, kan de GRR-Ripper veiliger de tafelschaaf voeden. Laten we onszelf nou niks wijsmaken, die schaafmessen zijn erg eng.

De MicroJig GR-200 uitvoering:
Geniet van het ultieme werk gezelschap. Dit geavanceerde model van de GRR-Ripper maakt gebruik van alle innovatieve functies van de GR-100, maar heeft nog twee extra accessoires dat de controle en uitbreidbaarheid van het GRR-Ripper systeem verbetert. De GR-200 is gemaakt om aan de behoeften van de professionele houtbewerker te voldoen of extreme hobbyist. Met een verbetering aan de veelzijdige functies, de GR-200 verricht werkzaamheden, die voorheen riskant en tijdrovend waren, nu met gemak en snelheid. Of je nu scheermes-dunne fineer strips maakt, miniaturen bouwt, of voortreffelijke meubels, je zal veel tijd, materialen en vingers besparen met de GRR-Ripper.

De GR-200 bevat deze extra accessoires:

De Adjustable Spacer
Dit toebehoren voegt een versterkt grip oppervlak toe voor de grotere werkstukken. Ook voegt het 2,54 cm (1") aan verspaan ruimte toe aan de GRR-Ripper. Daarnaast fungeert het ook als extra balans ondersteuning voor de kleine werkstukjes en het zagen van rechte lijnen. Goede toevoeging voor het werken met de freestafel.

De Stabilizing Plate
De Stabilizing Plate voegt een extra dimensie toe aan de controle van de GRR-Ripper. Het is vooral handig wanneer je kleine en smalle stukjes zaagt. Ook perfect voor de lastigere sneden, zoals herzagen, schuin afronden, patronen frezen en veel meer.
De Stabilizing Plate fungeert als tweede geleidingspaneel dat meegaat met de GRR-Ripper langs de linkerkant van het werkstuk. Het houdt de afgesneden stukken in de originele positie tijdens het hele zaag- of freesproces.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Kleur: geel
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: GR-200
EAN code: 815267010019
Gebruik: Geleiden

Review overzicht

8 van 8 beoordelingen

4.88 van 5 sterren


88%

13%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


April 29, 2018 00:00

-

Uitstekend pushblock wat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Een echte aanrader.

March 5, 2018 00:00

-

Ik heb enige tijd geleden al rechtstreeks in de USA een Ripper besteld. Erg handig voor kleine werkstukken. Voor grotere stukken heb je er echt twee nodig. Deze 2e daarom bij deze webshop gekocht. Niet goedkoop, maar zijn geld waard. Ik vind het jammer dat MicroJIG geen metrische versie levert. Voor afmetingen in inches werkt het apparaat handiger. Dus afmetingen zoals 100mm en niet bijvoorbeeld "nep" metrisch zoals 37 mm (1,5 inch). Webshop en product zijn aanrader.

November 6, 2017 00:00

-

Al jaren tot grote tevredenheid een GRR Ripper advanced in gebruik. Door de sleufgaten en bevestigingsschroeven is het handvat al vrij schuin zetten. Omdat ik hem vaak moest ombouwen een zelfde GRR Ripper erbij gekocht. Meteen er een Bridge Handle Kit erbij besteld in de hoop dat ik het handvat nog schuiner zou kunnen plaatsen. Ik merkte echter geen verschil. Met of zonder Bridge Handle Kit; de handvaten staan even schuin. Ik heb de Bridge Handle Kit weer verwijderd omdat ik het gevoel kreeg dat ik minder controle kreeg over de Grr Ripper.

June 11, 2016 00:00

-

Heel handige tool en zo ben je ook weg met je handen van het zaagblad. Het hout heb je ook beter onder controle. Een aanrader voor de DIY.

May 10, 2015 00:00

-

Na een ongelukje met de freesmachine waarbij ik gehakt gemaakt had van het vlees van een halve vingertop durfde ik niet meer te frezen. Met de grr-ripper ben ik na een maand angsthazen weer terug volop aan de slag met mijn fluiten. Gewèldig. Dank je wel. Groetjes, Gabriëlle Appels

November 21, 2014 00:00

-

Zeer goed doordacht stuk gereedschap, wel een kist voor bouwen, er zijn diverse op en/of afschroefbare mogelijkheden, die veilig zagen echt mogelijk maken. Wel de accessoires goed opruimen!

November 10, 2013 00:00

-

De Ripper maakt het zagen op een zaagtafel een heel stuk veiliger. Je vingers blijven ver van het zaagblad verwijderd en het werkstuk is heel nauwkeurig te sturen. Wel vrij duur, maar het voldoet uitstekend.

October 30, 2013 00:00

-

Een paar weken ervaring met de Gr ripper. Maakt de belofte helemaal waar! Kleine latjes worden volledig en zeer precies meegenomen. Met het 1/8 inch leg kun je tot 3mm precies en veilig zagen. precies en veilig!