MicroJig GRR-Ripper basic duwblok

MicroJig GRR-Ripper basic duwblok

€ 89,95
€ 74,34 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Doe je het graag veilig en precies?
Heb je graag controle over wat je doet?
Dan is dit je ding!

Dit is de basis uitvoering, er is ook een luxere verkrijgbaar.

Met het GRR Ripper duwblok bespaar je tijd, geld en vingers!
Ideaal voor wie ook wel eens kleinere latjes en plankjes zaagt of freest!

Het handige duwblok is een slim bedacht duwblok voor zaagtafels, freestafels, lintzagen en meer. Het bestaat uit een handvat op een blok met een beweegbaar middendeel. Onder het blok en het middendeel zit een groen antislip materiaal dat goed houdt, zelfs op gladde houtsoorten.

Zet het middenstuk op de gewenste plek en plaats de GRR-Ripper op je werkstuk. Nu kan je je werkstuk met volle controle over de zaag of frees halen zonder dat je vingers in gevaar komen. En met de zijgeleider naar beneden geschoven kan je ook smalle latjes, smaller dan de GRR-Ripper zagen of frezen.
Zonder controle is er ook geen veiligheid
Alleen met totale controle over je werkstuk kun je veilig precisie sneden afmaken op je tafelzaag. De GRR-Ripper is niet zomaar een simpel duwblok. De GRR-Ripper is een unieke precisie geleider. Het controle systeem is gemaakt om jouw hout door de zaag van je tafelzaag te voeren. Deze manier is veel veiliger en nauwkeuriger dan je ooit met je handen en conventionele duwblokken voor elkaar kan krijgen. Met de GRR-Ripper's heb je controle over 3 richtingen, je druk uitoefenen naar beneden, naar voren en zijdelings voor het behalen van maximale veiligheid en controle. Je kan genieten van verbeterde nauwkeurigheid, minder verspild materiaal en een nieuw soort gemak in het volbrengen van projecten. Dit is allemaal mogelijk met de benodigde veiligheid die veel verder gaat dan de simpele ingekerfde stokken of goedkope alternatieven.

Het beste van alles, de GRR-Ripper's gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat je niet meer met je blote handen hoeft door te voeren. In plaats van zich voor te doen als een zaag beschermer dat aan de achterkant is aangebracht of erboven zweeft, houdt de GRR-Ripper niet alleen stevig je werkstuk vast, maar dient ook als een beweegbare zaag beschermer. Het fungeert als een veilige barricade die je beschermt tegen de draaiende zaagbladen of frezen. Hiermee kan je het gebruik van je materialen maximaliseren en hoef je niet bang te zijn voor je veiligheid. En onthoud, dit veiligheids-tooltje komt ook met de grote bonus dat het beter kan zagen. Zien is geloven. Zie de GRR-Ripper in actie in de video hierboven op deze pagina. We gaan ervan uit dat je kiest voor veiligheid en nauwkeurigheid.

Standaard 0,6 cm
De GRR-Ripper kan standaard al extreem kleine en smalle stukjes vasthouden en doorvoeren tot wel 6mm. Probeer dat maar eens met een duwstok. Het veilig kunnen werken met kleine stukjes op de tafelzaag is nog maar het topje van de ijsberg van wat je allemaal kan doen met de GRR-Ripper.

Vlakbank
Met het superieure anti-slip materiaal, kan de GRR-Ripper veiliger de tafelschaaf voeden. Laten we onszelf nou niks wijsmaken, die schaafmessen zijn erg eng.

De MicroJig GR-100 uitvoering:
De hoog uitgeroepen GRR-Ripper is een van de veiligste manieren om handmatig het hout te voeden door een tafelzaag. De GRR-Ripper is meer dan alleen een apparaat voor de tafelzaag, het excelleert ook met frees werk, bandzagen en vlakbanken. We zijn trots op het introduceren van ons eerste model, de GR-100. De GR-100 is ontworpen voor de dagelijkse werkzaamheden van houtbewerking voor hobbyisten en enthousiasten. Lastige werkstukken en ingewikkelde zaag of freessneden waarvan werd gedacht dat die alleen geschikt waren voor de ervaren mensen, wordt simpel gemaakt door de GR-100. Waar je de GR-100 ook voor gebruikt, zijn innovatieve functies geeft je het vertrouwen voor het maken van kwalitatief werk zonder je veiligheid te riskeren.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Kleur: geel
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: GR-100
EAN code: 815267010002

Review overzicht

6 van 6 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


November 1, 2019 23:15

-

ik ben het met alle bovenstaande review eens. Met twee zaag je heel gemakkelijk ook iets lang en ik zaag vaak wat grover werk en dan werkt het ook prima . dus geen vingers meer vlak bij de zaag of een duimstok om door te duwen

July 5, 2019 10:51

-

Beste aankoop sinds mijn Bosch GTS 10

September 15, 2018 00:00

-

Ik heb toch wel enige tijd getwijfeld om zo veel geld uit te geven voor wat plastic. Daarnaast had ik ook al wat betaalbare alternatieven. Echter dit is wel andere koek. Vooral bij dunne latten is het echt ideaal. Het is zoveel makkelijker en sneller om een nauwkeurige dunne lat te zagen. Omdat ik veel dunne latten zaag van enige lengte heb ik er meteen 2 genomen. Ik zou nu al niet meer zonder willen. Bovenstaande staat los van de veiligheid die absoluut verhoogd wordt. En dat is natuurlijk wel eens anders bij producten die je voor je veiligheid gebruik. Deze wil je gewoon gebruiken omdat je kwaliteit van je werk erop vooruit gaat.

May 14, 2018 00:00

-

Goed controle over het werkstuk en zeer veilig. Kan nu eindelijk zeer kleine latjes zagen. Eigelijk zou iedereen dit moeten hebben bij zijn zaagtafel.

December 29, 2016 00:00

-

eindelijk iets wat zeer goed werkt. Zeker aan te raden om dit artikel aan te schaffen.

January 28, 2016 00:00

-

Erg handig hulpmiddel, vooral bij het zagen van kleine latten / stroken hout. Voelt stevig aan en is eenvoudig in te stellen.