MicroJig ZEROPLAY Guide Bar Miter System (2 miter sliders en 2 stops dubbelpak)

MicroJig ZEROPLAY Guide Bar Miter System (2 miter sliders en 2 stops dubbelpak)

€ 47,50
€ 39,26 Excl. btw
 • iDEAL
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • Bancontact
 • Credit card
 • Banktransfer
 • PayPal

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Makkelijk zelf Miterslot mallen maken, dit is de Miterstrip to have!

Simpel, betaalbaar en super eenvoudig!
De ZeroPlay Guide Bar is een miter slider dat uit twee opgestapelde halve strips bestaat, met tegengestelde wiggen die parallel gelijkmatig kunnen uitbreiden aan elke standaard breedte van een miter slot. Hierdoor krijg je een perfecte pasvorm en soepele beweging. Past zelfs met de lastige ShopSmith™ of de General's miter slots.

One-Touch-Calibration
De ZeroPlay Guide Bar is een unieke, worstel-vrije, miter strip systeem dat is ontworpen om het kalibreren gemakkelijker dan ooit te maken. Door de soepele glij-beweging maakt het kalibreren zo simpel als met één aanraking en ook om op zijn plek vast te zetten. Doe dit door de uiteinden van de guide bar in te drukken in een standaard (1,91cm x 0,95cm (3/4" x 3/8")) miter slot, of een Shopsmith miter slot en bevestig de breedte door het vastmaken van de drie schroeven met een meegeleverde inbussleutel. De ZeroPlay gebruikt lange parallelle glij-oppervlakten, dus geen schroeven die een ring aandrukken, om jou de soepelste operationele miter strip ervaring te geven die op de markt verkrijgbaar is.

ZeroPlay mallen, perfect haaks
Geef jouw mal het ZeroPlay effect! De ZeroPlay Guide Bar System is ontworpen voor houtbewerkers die absolute nauwkeurigheid eisen wanneer ze hun glijbak gebruiken of mallen in een standaard miter slot. Het is niet bedoeld voor een miter gauge, het is gemaakt voor zelfgebouwde mallen. We leveren zelfs sommige van onze favoriete mal plannen met het systeem. Creëer een freestafel met een verbinding naar het geleidingspaneel of pak je voordeel van een schuine uitsnijdende mal. Waarvoor het gebruik ook is, de ZeroPlay Guide Bar werkt naadloos samen met eigen gemaakte mallen en zorgt ervoor dat jij kan presteren met een hoge nauwkeurigheid en precisie.

Top-Down installatie, snel gemaakt
De ZeroPlay Guide Bar maakt gebruik van de top-down installatie methode. Hiermee kan je de miterstrip veilig vastzetten vanaf de bovenkant van je mal. Dit neemt de worsteling weg van het op en neer duwen van de mal om hem uit te lijnen. Bij de conventionele miter sliders is het nodig dat je de strip van het ene slot eruit trekt en weer indrukt op het andere slot om het vast te kunnen maken. Je mag dan van geluk spreken als de mal zo goed als recht is. De ZeroPlay Guide Bar System haalt dit inefficiënte proces weg. Als de mal eenmaal op zijn plek staat en recht op het geleidingspaneel, kan je met de ZeroPlay Guide Bar vasthouden en vastzetten op de plek waar het staat. Het resultaat is een perfect rechte mal uitgelijnd met een nauwkeurige en soepele glijdende ZeroPlay Guide Bar, waarmee je uitstekende resultaten krijgt.

Maak kleinere mallen
Het gladde en duurzame frame van de ZeroPlay Guide Bar zorgt ervoor dat je kleinere en meer draagbare mallen kunt maken. Traditionele miter strips zijn groot, zwaar en lastig. Daarmee krijg je ook grote en lastige mallen. Dit is ook waarom MicroJig de ZeroPlay Guide Bar heeft ontworpen. Het heeft een maximale lengte van 24,13 cm (9-1/2") voor maximale stabiliteit, waarbij de gebruiker kleine en nauwkeurige mallen kan maken dat gemakkelijk in het gebruik zijn. Maak kleinere en efficiëntere mallen.

ZeroPlay Miter Stops
Breng het nauwkeurigheids-level naar een hoger niveau met de ZeroPlay Stops. Deze ZeroPlay Stops zijn ontworpen om in je miter slot te dienen als anker voor je mal, of om de afstand van je ZeroPlay Guide Bar te limiteren. Deze ZeroPlay Stops zorgen ervoor dat je niet verder in het miter slot weg kan glijden waardoor je je project verzwakt. Simpel gezegd, plaats de ZeroPlay Stops naar jouw gewenste positie langs het miter slot en trek de nylon schroeven aan. Nu is je ZeroPlay Stops klaar om je te helpen bij het maken van consistente en precieze sneden. Daarnaast zijn ze goed te gebruiken bij de zelfgemaakte klemmen langs het miter slot.

Aan de slag
Met onze One-Touch-Calibration en de Top-Down installatie, zal je nooit de worstelingen kennen van het uitlijnen en installeren vanaf de voorkant en daarna dan de achterkant. Lucky you!

Leveringsomvang:
- 2 ZeroPlay Guide Bars (geleidestrips)
- 2 ZeroPlay Stops
- 2 BONUS zaagmal tekeningen
- Montagemateriaal

Technische gegevens:

- Afmeting strip (lxbxh): 24,13x1,91x0,95 cm

Lees meer

Specificaties

Artikelcode: ZP9-B2S2
EAN code: 815267010293
Gebruik: Geleiden

Downloads

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews