Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Nieuws
 • 10 aug 2017 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Update winkelverbouwing 2: De massief eikenhouten vloer is af!

  Zo, de laatste vloerplank zit erin en nu kunnen we rondjes rennen :-)
  Deze week nog wat puntjes op de i zetten en een klein ingewikkeld stukje afmaken en dan is de vloer 100% klaar.
   
  Nu nog bedenken wat we met de vloer gaan doen als bescherming. Eiken vind ik het mooist als het er onbehandeld uit ziet. Dus we hebben 2 opties:
  1.    Skylt is een 2 componenten lak die mat is en door het kleine beetje bleek wat erin zit ervoor zorgt dat het eikenhout niet donkerder kleurt na het opbrengen. Het lijkt dus onbehandeld en is onderhoudsvrij!
  2.    Of gaan we voor een olie met wat witte pigment erin die dus ook zorgt voor een onbehandelde look. Nadeel is alleen dat het oliën herhaald moet worden.
   
  En daar ben ik weer in het midden, nu alleen tweeënhalve meter hoger en nog steeds trots en weer een stukje verder!

  Lees verder »
 • 11 jul 2017 Door: Sander   |   Reacties: 3

  Update winkelverbouwing: Het eikenhouten gebinten frame is af!

  Zo, vandaag de laatste eikenhouten nagel geslagen in het gebinten frame, een kleine mijlpaal! Ook is de eikenhouten vloer een dag eerder binnen gekomen, dus morgen kunnen we direct verder.

  Het schiet lekker op zo zonder al die pakketjes te maken, hoewel het vreemd voelt. Je wilt gewoon de bestellingen dezelfde dag versturen, maar goed.. we hadden het over eikenhouten balken. In dit stukje een kleine foto impressie van de laatste paar dagen dat we dicht waren.

  Daar sta ik dan in het midden, trots op wat we bereikt hebben en wat wordt het mooi!

  Lees verder »
 • 04 jul 2017 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Winkelverbouwing en een week gesloten van zondag 9 t/m zondag 16 juli

  Zoals bij velen wel bekend of al wel gezien hebben, zijn en gaan wij de winkel flink aan het uitbreiden, wat ook echt nodig is. Op dit moment doen wij dit al weken in de avonduren en soms overdag.
  Om een grotere slag te slaan gaan we een week dicht van zondag 9 t/m zondag 16 juli.

  Lees verder »
 • 20 mei 2017 Door: Sander   |   Reacties: 0

  12.000 facebook likes dank jullie wel!

  Twaalfduizend like, jemig dank jullie wel.
  Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het delen en liken van onze facebook pagina, zonder jullie was dit mogelijk geweest.

  Maar we stoppen natuurlijk niet, ik ze zeg op naar de 100.000!
  Dus bedankt, maar blijft delen en liken zodat iedereen op de hoogte is van onze leuke spulletjes!

  Lees verder »
 • 27 apr 2017 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Stabila fabrieksbezoek en product training in Duitsland

  We zijn op stap met onze leverancier van Stabila en Bessey en daar gaan we ook bij op bezoek, leuk! Erg leerzaam dit soort uitjes, we doen ze allemaal alleen stellen we het vaak uit, dus nu gewoon doen, hoewel het nooit goed uitkomt.

  Natuurlijk zijn dit leuke tripjes, lekker eten even weg, maar het gaat ons vooral om meer inside kennis op te doen. Je hoort en ziet zoveel dingen die je niet uit een boekje kan halen en daarvoor investeren wij hier veel tijd in. Dus met Ewoud, Bas en ik 3 dagen naar Duitsland voor een nadere inspectie van deze merken.

  Lees verder »
 • 25 apr 2017 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Mafell Complete: 3 jaar MAFELL-Complete kostenbescherming-garantie

  Mafell heeft sinds kort nieuwe garantie voorwaarden. Dit betekent dat we niet meer 5 jaar garantie van Mafell geven, maar het is nu voor iedereen 3 jaar, maar dan ook op alles!

  Deze garantie omvat alle slijtdelen. Daartoe behoren ook de accupacks, kogellagers, dichtingsringen, schakelaren en koolborstels. (Uitgesloten zijn zaagbladen, freesmessen en andere verbruiksmiddelen)

  Lees verder »
 • 09 feb 2017 Door: Sander   |   Reacties: 2

  Mijn bezoek aan de Bouwbeurs 2017

  Een enerverend dagje mag ik wel zeggen, 12 uurtjes met de bouwbeurs in de weer geweest en net nog een uur of 6 met dit verslag. Op het eerste gezicht niet mega veel opvallend nieuws, maar als je goed kijkt vind je toch hele leuke nieuwe dingen!

  Veel merken en weinig tijd ook al was ik voor half 10 aanwezig. Ik heb dus langs een aantal merken die we niet leveren dus ook snel overgeslagen, meer tijd voor de belangrijkere dingen en nieuwtjes! Als je binnenkomt aan de linkerkant is Bosch niet te missen. Ze staan er mooi bij. Hitachi was een beetje verstopt, weinig machines terwijl ze een mooi groot programma hebben. Carat en Senco stonden er groots met een mooie stand. Verder een groot aantal kleding stands en wat bouw gerelateerde dingen die ik totaal niet thuis vind horen in de gereedschapshal nummer 12. We komen voor gereedschap en nieuwe gereedschapdingen, niets anders.

  Lamello en Mirka miste ik, ze stonden er niet of ik kon ze niet deze hal vinden, jammer. Misschien omdat het niet echt bouw gerelateerd is, maar dit is toch een van de grootste beurzen dit jaar. Lamello staat sowieso in Den Bosch bij HoutPro+ 2017, mmm… een PRO beurs, misschien moeten wij er een keer gaan staan…

  Waar we wel geweest zijn kan je in dit artikel verder lezen.

  Lees verder »
 • 15 dec 2016 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Even bijkomen... dus de eerste week van januari gesloten!

  Wat een ongelofelijk jaar is het geweest zeg! En ja dat we hebben we met zijn allen toch maar even geflikt! Nu terug kijkend op een erg succesvol jaar na de winkel opening, kan ik alleen maar trots zijn op wat we neergezet hebben. Dit terwijl veel mensen en merken dat niet zo'n goed plan vonden. Maar... een handje vol mensen, mijn eigenwijze ik en klanten gelukkig wel.

  Lees verder »
Toolarchief
To Top