Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende werkdag in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Nieuws
 • 04 aug 2018 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Colwin Way PRO woodturner / houtdraaier en leraar op de PROdag!

  Jaja.. een PRO Woodturner die moet dus op onze PROdag op zaterdag 8 september komen en dat komt hij ook :-)
  Colwyn is een behoorlijk grote naam op houtdraai gebied, check zijn youtubes maar eens.

  Even hier klikken en dan kan je wat meer lezen over Colwin..

  Lees verder »
 • 02 apr 2018 Door: Marjan   |   Reacties: 4

  Mafell Golden ticket PRO actie fabrieksbezoek

  Het plan lag er al een tijd om een keer met klanten naar de fabriek van Mafell te gaan. Maar ja, ten eerste was de vraag of het überhaupt kon bij Mafell. Ten tweede hoe gaan we dit aanpakken. Het is minimaal 7 uur rijden, 6 uur met de trein of gaan we met een vliegtuig? Huren we een toeringcar, rijd iedereen zelf? En toen had Sander opeens de volgende Mafell actie bedacht; iedereen die begin dit jaar een Mafell machine kocht mocht mee, maar wel met een eigen bijdrage. Boven een bepaald bedrag mocht je gratis mee, oftewel dan had je een gouden ticket naar Mafell!

  Lees verder »
 • 30 mrt 2018 Door: Sander Schuiten   |   Reacties: 0

  Mirka Leros wat een pracht machine!

  Ze zijn binnen!
  Binnenkort een verhaaltje hierover.

  En nu in de knal actie!

  Lees verder »
 • 16 jan 2018 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Mafell Golden Ticket PRO actie!

  Koop 1 of meerdere machines van Mafell en krijg de unieke kans om geheel verzorgd 2 dagen lang een kijkje te nemen in het hart van Mafell. Je krijgt een uitgebreide training met een aantal Mafell machines in het officiële trainingscentrum én een unieke rondleiding door de enige echte Mafell-fabriek in Oberndorf in Duitsland!

  Lees verder »
 • 15 jan 2018 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 0

  Bridge City Tool Works uit de USA - maar dan voor Europa made in China

  In de Verenigde Staten maken ze ook gereedschap en soms zitten daar heel erg mooie en goeie dingen tussen. Ze maken zelfs ook gereedschap in metrische maten in plaats van in de inch maten, voor de export markt.
  GereedschapPro zoekt regelmatig ook op de markt in de VS naar gereedschap van hoge kwaliteit dat interessant kan zijn voor de klanten van GereedschapPro. Importeren is daarna wel een zaak van geduld en het kost ook een hoop. Dan is de interne markt in Europa heel veel gemakkelijker.
  In de Verenigde Staten zijn de bedrijven die kwalitatief hoogwaardig gereedschap produceren in veel gevallen niet, of minder, op exporteren gericht. Bridge City Tool Works is duidelijk een van die bedrijven. Exporteren kost ze een hoop moeite en geld en daarmee gaat de prijs die ze in het buitenland moeten rekenen fors omhoog. Dat maakt het voor hen minder interessant om te exporteren.

  Lees verder »
 • 18 dec 2017 Door: Sander   |   Reacties: 2

  Exclusief Axminster partnership verworven

  We kunnen met trots melden dat we een Axminster partner geworden zijn. Wat inhoudt dat we bijna het hele Axminster assortiment exclusief in Nederland kunnen/mogen aanbieden. De komende tijd zullen we steeds meer producten hiervan op de site zetten, maar als je iets ziet en denkt dat wil ik hebben en het staat nog niet op de site, laat het ons weten!

  Waarom kiezen voor Britten die uit de EU stappen? Nou Axminster is natuurlijk echt een begrip in de woodworking wereld. Zoals uit dit stukje zal blijken, zijn we uit hetzelfde hout gesneden en hebben ze echt hele mooie degelijke producten die ons assortiment nog completer maken. Jammer natuurlijk van die gekke Imperial inch maten, maar daar gaan jullie niks van merken, wij leveren alles metrisch in millimeters dus.

  Lees verder »
 • 18 dec 2017 Door: Sander   |   Reacties: 1

  Fijne feestdagen allemaal en aangepaste openingstijden

  Nou ja aangepaste openingstijden, nou eigenlijk niet!
  Wij zijn gewoon geopend tussen kerst en oud en nieuw!
  Ook op oudejaarsdag zijn we open voor de laatste nodige hebben dingen om het nieuwe jaar goed in te luiden :-)

  Wij zijn gesloten op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag.
  2 en 3 januari zijn we gesloten i.v.m. inventariseren.

  Donderdag 4 januari zijn we weer open!

  Lees verder »
 • 10 aug 2017 Door: Sander   |   Reacties: 0

  Update winkelverbouwing 2: De massief eikenhouten vloer is af!

  Zo, de laatste vloerplank zit erin en nu kunnen we rondjes rennen :-)
  Deze week nog wat puntjes op de i zetten en een klein ingewikkeld stukje afmaken en dan is de vloer 100% klaar.
   
  Nu nog bedenken wat we met de vloer gaan doen als bescherming. Eiken vind ik het mooist als het er onbehandeld uit ziet. Dus we hebben 2 opties:
  1.    Skylt is een 2 componenten lak die mat is en door het kleine beetje bleek wat erin zit ervoor zorgt dat het eikenhout niet donkerder kleurt na het opbrengen. Het lijkt dus onbehandeld en is onderhoudsvrij!
  2.    Of gaan we voor een olie met wat witte pigment erin die dus ook zorgt voor een onbehandelde look. Nadeel is alleen dat het oliën herhaald moet worden.
   
  En daar ben ik weer in het midden, nu alleen tweeënhalve meter hoger en nog steeds trots en weer een stukje verder!

  Lees verder »
Toolarchief
Om je zo goed mogelijk te helpen maken we gebruik van cookies
To Top