Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende werkdag in huis! Lees hier meer!

GereedschapPro staat in februari op de bouwbeurs in Utrecht

18 dec 2018 Door: Sander   |   Reacties:1
Van maandag 4 t/m vrijdag 8 februari is de bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht en wij zijn er voor de eerste keer als deelnemer bij! Super spannend en super tof!

Uiteraard hebben wij vrijkaarten beschikbaar.

Waarom gaan we naar de bouwbeurs?

Ten eerste is het een van de grootste gereedschap beurzen van de Benelux. Vroeger gingen we hier zelf als bezoeker al heen. Altijd op zoek naar nieuwe dingen, demo's bekijken en kennis op doen. Dat krijg je als je van gereedschap houdt.
Nu gaan we er zelf staan, gewoon omdat het ons leuk lijkt en uiteraard willen we GereedschapPro meer naamsbekendheid geven.

Wat laten we zien?

We kunnen niet de hele winkel meenemen en laten zien dus moeten we keuzes maken en dat is niet makkelijk met zoveel unieke spullen. We komen met een gevarieerde mix van bekende en minder bekende merken. Daarnaast komen we met een paar echte primeurs, komt het zien, komt het zien!

Zo komt de leverancier van de Pantorouter speciaal vanuit Japan naar Nederland om deze machine op de beurs te demonstreren en uit te leggen.
Een Armor Tools specialist komt over vanuit Amerika om hun assortiment unieke klemmen te tonen. Veel klemmen die ze leveren zijn speciaal voor de populaire 20 mm gaten, bekend van de Festool MFT, Walko en UJK.
Beide merken staan nog niet eens bij ons op de site, maar wordt druk aan gewerkt!

Ook komen Axminster, Lamello, Centipede en andere prachtige merken, die we nog niet bekend maken, op onze stand te staan en geven ze allemaal demo's!

Gratis toegangskaart

Voor wie ons wil bezoeken op de bouwbeurs zijn er gratis toegangskaarten beschikbaar.
Meld je aan via deze link en klaar is kees.

Ben je particulier en moet je bedrijfsgegevens invullen, gebruik dan gewoon onze gegevens:
GereedschapPro met KVK nummer: 61580082

Aanpassing openingstijden winkel

Om de bouwbeurs goed te laten verlopen, hebben we alle GereedschapPro Crew op de bouwbeurs stand nodig. Daarom is de winkel tijdens deze week gesloten.

Uiteraard worden de online bestellingen wel zoals normaal verwerkt.

Reacties

Chris Mooihamer 12-01-2019

Bouwbeurs

So cool!! Hoorde ook dat er een expert langs komt op het gebied van Martinez hamers en Occidental toolbelts ???? Ich bin dabei!
Om je zo goed mogelijk te helpen maken we gebruik van cookies
To Top