Grote fysieke winkel in Haarlem, ruime voorraad, eerlijk advies door deskundig personeel en op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende werkdag in huis! Lees hier meer!
Gereedschappro Tool Test
 • 27 okt 2018 Door: Karel uit Belgie   |   Reacties: 0

  Geweldige Piher steunen!

  Goedemorgen Sander,

  Ik heb deze steunen enkele jaren geleden gekocht bij u en ze hebben me al zoveel leed verholpen dat ik dit niet in 1 mail kan schrijven.
  Nu net dacht ik dit is wel de moment om te delen hoe nuttig die wel zijn zelfs bij het tegelen van tegels van 90x45. Zie de foto's.

  Dikke merci om dit als eerste aan te bieden en me zo erg hard te helpen.
  Hopelijk tot snel voor wat leuk afwerk materiaal.

  Met vriendelijke groet uit het zuidelijke België.

  Karel

  Lees verder »
 • 17 okt 2018 Door: Mattijs uit Scharwoude   |   Reacties: 0

  De ultime opzet van 2 Mafell boormachines in een Tanos lade systainer

  En dan heb je 2 prachtige Mafell machines en twee leuke systainers met deksels, aan elkaar geschakeld mee in je bus naar een klus, moet je daar weer alles afstapelen om ze er uit te halen. Kleine ergernissen die elke dag voor komen roepen om een oplossing, en die is er ook.

  Men neme een Tanos sortainer groot en een festool sys cart als basis, daarop nog een festool sortainer met 3 laden en tot slot een festool sys-5. Ik geef toe, een beetje afgekeken van Bart Ullings van Ullings Schrijnwerk, maar beter goed gejat dan slecht bedacht. Met de bovenste twee kisten ben ik nog bezig, maar op verzoek van Sander laat ik jullie alvast de onderste indeling zien.

  Lees verder »
 • 09 jul 2018 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 0

  Hippe potloden – die ook nog eens handig blijken te zijn, mini review

  Ik ben zo vaak mijn potlood kwijt, zo vaak. Op de een of andere manier ben ik zo geconcentreerd bezig met het hout in mijn handen dat mijn hersenen gewoon geen ruimte maken voor het onthouden van de plek waar ik mijn potlood laat. Dus moet ik ervoor zorgen dat ik mijn potlood altijd op dezelfde plek stop. In een vast zak op mijn werkbroek bijvoorbeeld. Maar dat vind ik blijkbaar onbewust net iets te veel moeite of net te onhandig – en dus leg ik mijn potlood…. euh waar legde ik hem ook al weer neer? Shit - weer weg.

  Lees verder »
 • 21 jun 2018 Door: Jurriaan van hetmooistehout.nl   |   Reacties: 0

  Starmix stofzuiger klasse H met een Oneida Systainer cycloon

  Op de houtdraaibank wordt niet alleen gedraaid, maar ook geschuurd, vaak door een steunschijf met klitteband in de boormachine tegen een draaiend werkstuk te houden.

  Daarbij komt veel stof vrij, dat zich lastig laat afvangen.

  Totnutoe had ik als maatregelen een 2.2 kW afzuiger met een 160 mm pijp vlak op het werkstuk, een overdruk volgelaatsmasker met P3 filter en een vrijhangende filterunit in de ruimte voor zwevend fijnstof.

  En toch zet zich een laagje stof af op bijvoorbeeld de bovenkant van TL-behuizingen.
  Er moest dus nog iets bijkomen!

  Lees verder »
 • 11 mei 2018 Door: Hans uit Otterlo   |   Reacties: 0

  Incra Miter op afwijkend Hammer miterslot gebouwd

  Ik heb onlangs de gok gewaagd en bij jullie een Incra Miter besteld, wetende dat deze niet op mijn Hammer N4400 lintzaag past. De lintzaag heeft een sleuf van 15mm bij 6mm.

  Lees verder »
 • 17 jan 2018 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 0

  Review Kaizenfoam voor de lasinverter

  Voor af en toe eens een klein lasklusje heb ik een lasinverter gekocht, een klein handzaam lasapparaat om met elektrodes te lassen. En die wil ik goed opbergen en handig mee kunnen nemen. Een Kaizenfoam klusje!

  Lees verder »
 • 23 dec 2017 Door: Wino uit Delft   |   Reacties: 0

  Service met de S van Snel deel 1 en deel 2

  Het kan iedereen gebeuren...

  Stel je hebt een gereedschapswinkel waar mensen lekker kunnen neuzen tussen het gereedschap en je verkoopt ook via internet. Een klant bestelt een Metabo haakse slijper op 18V accu’s (W 18 LTX 125 Quick - fijn ding! Met 2 stuks 7.0 Ah LiHD accu’s) en die stuur je meteen op.

  De volgende dag (sneller service!) heeft de klant de slijper in huis - maar ai, er blijkt ergens (maar waar) een essentieel onderdeeltje uit de metaloc systainer te zijn verdwenen... in de winkel? In t magazijn? Raadsel.

  Lees verder »
 • 10 nov 2017 Door: Bas uit Santpoort   |   Reacties: 0

  Review Kaizenfoam

  Ik wilde mijn doppenset in een systainer opbergen, zodat alles een beetje universeel is en overzichtelijk. Omdat er voor deze set geen standaard inlay beschikbaar is, had ik een goed excuus om met kaizenfoam aan de slag te gaan. Zo kun je je systainer helemaal naar eigen wens inrichten.

  Lees verder »
Toolarchief
Om je zo goed mogelijk te helpen maken we gebruik van cookies
To Top