TrigJig Speedsquare metrische winkelhaak 180 mm vaste fence / Rafter Square RS180 Fixed

TrigJig Speedsquare metrische winkelhaak 180 mm vaste fence / Rafter Square RS180 Fixed

€ 164,95
€ 136,32 Excl. btw

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 10 dagen


Bel of mail voor echt advies
Betaal zoals jij wilt, ook achteraf
Gratis verzending vanaf € 100,-
100 dagen bedenktijd
Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Trigjig is een klein Engels bedrijf, maar WOW wat een mooie haken en linialen! Er is goed over nagedacht en dat zie je aan de details. Deze vaste compacte RSA180 haak is fantastisch voor houtskeletbouw en dakconstructie. Omdat het een vaste haak is, is hij altijd super nauwkeurig en precies. Natuurlijk ook supergoed te gebruiken voor meubelwerk en algemeen, maar hij is speciaal ontwikkeld voor houtconstructies. Door de compacte maat handiger om mee te nemen en aan een werkgordel te dragen. Uiterste precisie, handige markeer features en o zo mooi gemaakt.
De introductie van de nieuwe RSA180 Fixed Rafter Square, het kleinere broertje van de RSA300.
De RSA180 Fixed Speedsquare is misschien wel de beste in zijn klasse als het gaat om ontwerp, bouwkwaliteit, bruikbaarheid en stijl.

De RSA180 is gemaakt van Europese T6 aluminiumplaat voor duurzaamheid en machinaal bewerkt op een ultramodern CNC verticale bewerkingscentrum voor absolute precisie.

De RSA180 is ontwikkeld voor zware omstandigheden. Deze winkelhaak is op z'n plek op elke locatie en is om elk uur van de dag te gebruiken. Om er zeker van te zijn dat de RSA-reeks winkelhaken bestand is tegen regelmatig gebruik gedurende een periode van jaren, hebben ze er een aantal slimme functies aan gegeven.

Om de precisie van de hoekmarkeringen te garanderen, zijn deze gelijktijdig CNC-gegraveerd tijdens het profileren van de body. Dit garandeert dat de hoekmarkeringen kloppen en - omdat ze diep gegraveerd zijn - kunnen ze er niet afgewreven worden!

De liniaalmeters zijn met een laser gemarkeerd in ondiepe verzonken vakken die voorkomen dat ze in contact komen met werkstukken wanneer ze plat worden gelegd. De witte markeringen zijn duidelijk zichtbaar op het ontspiegelde blauw geanodiseerde oppervlak, waardoor het gemakkelijk is om buiten te lezen.

Het geanodiseerde oppervlak helpt ook corrosie te voorkomen en de standtijd te verlengen.

De fence heeft een handige waterpas die aan de boven- en onderkant is gekalibreerd en van alle vier zijden zichtbaar is.

Over de hele lengte van de winkelhaak zijn peninkepingen aangebracht die betrekking hebben op veel voorkomende houtafmetingen. Deze omvatten ook derden voor het markeren van spanten.

Kenmerken:
• Graadschaal op schuine zijde
• Dakspantlengte per meter horizontale afstand
• 175 mm liniaal
• Berg/dal spant schaal
• Gemeenschappelijke spantschaal
• Schrijf inkepingen en derden

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:


- Kleur: blauw
- Materiaal: 4 mm T6 6082 Europees aluminium
- Lengte: 180 mm
- Gewicht: 274 g
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: TJRSA180F
EAN code: 5060463290467
Gebruik: Meten
Type: Winkelhaak

Schrijf een review

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews