UJK Parf Guide System - maak zelf perfecte gatenrijen in je werkblad PGS SUPER ACTIE

UJK Parf Guide System - maak zelf perfecte gatenrijen in je werkblad PGS SUPER ACTIE

€ 189,97
€ 157,00 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 60 dagen


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Standaard met de 6 kant boorbit, een glijlager opname en twee "low profile dogs".

Geen CNC frees nodig!
Maak zelf je eigen Festool MFT / Walko gatenrij!
Gewoon met een boor, niks ingewikkelds en echt MEGA nauwkeurig!
Dus geen dure kant en klare gaten platen kopen of laten CNC'en maar gewoon lekker zelf doen!

TIP:
Ga je veel gaten achter elkaar doen, gebruik afzuiging en een beetje smeerolie!
LET OP: Er worden twee "low profile dogs" meegeleverd voor het boren van de gaten. Het aanschaffen van de Veritas benchdogs is niet per se nodig, maar voor tijdens hetgebruik van je MFT of werkblad kunnen deze wel handig zijn! De Parf Super Dog of een set Veritas Benchdogs hebben de juiste maat om te gebruiken in combinatie met het Parf Guide Systeem.

Dit Parf Guide System zorgt voor een zeer nauwkeurige, maar toch snelle en eenvoudige methode voor het maken van een raster van 20 mm gaten in een werkbanktafel of op het blad van voor een MFT-tafel.
Met een nauwkeurig gatenpatroon en een set benchdogs ben je in staat om perfecte 90° en 45° zaagsnedes te maken met een geleiderail en invalzaag.
Het PGS biedt een eenvoudige en efficiënte manier om net zoveel individueel aangepaste formaten werkbladen van gaten rijen te voorzien of draagbare werkbladen te maken - handig op locatie als je veel op maat moet zagen.

Kenmerken:
- Gebaseerd op de stelling van Pythagoras voor een onfeilbare nauwkeurigheid (A²+B²=C²) (in de verhouding A=6, B=8, C=10, zodat het raakpunt van A en B altijd een perfecte 90° hoek is)
- Keer op keer snel en gemakkelijk accurate resultaten
- Maak elke gewenste maat werkblad wanneer je dat nodig hebt
- Compleet gefabriceerd in the U.K. voor UJK

Dieper ingaand op het systeem:
Ontworpen door Peter Parfitt, het UJK Parf Guide System (PGS) is een gezamenlijke ontwikkeling met Axminster Tools & Machinery. Productie van het systeem gebeurt volledig in Axminster, Devon onder de merknaam UJK Technology.
De Parf Guide System (PGS) is een zeer nauwkeurige methode om een patroon van 20 mm gaten te maken in een werkbanktafel of in het werkvlak van een invalzaag werkblad.
Met behulp van de PGS is deze taak snel en gemakkelijk uit te voeren met keer op keer "spot-on" resultaten.
Met een nauwkeurig patroon van 20 mm gaten en een set bankhaken (benchdogs), zul je in staat zijn om de perfecte 90° rechte of 45° hoeken te zagen met een geleiderail en een invalzaag.
Het PGS levert een onfeilbare methode om een zaag werkblad op locatie te maken in minder dan 30 minuten, en dat maakt dit een waardevolle tool.Gebaseerd op de stelling van Pythagoras, het PGS gebruikt twee Parf stokken met een 3 mm boorgeleider en 3 mm boortje om een reeks van nauwkeurig geplaatste gaten te maken met de rijen perfect loodrecht.

Leveringsomvang:
- 2x Parf stick (1 meter lange stalen metrische liniaal, met een reeks van 3 mm gaten in het midden van 96 mm)
- 1x 3 mm boormal
- 1x 3 mm boor
- 3x 3 mm geleidepennen
- 1x Geleideblok
- 1x Speciale 20 mm TC boor met de nieuwe 6 kant aansluiting
- 2x Low profile dogs

Technische gegevens:


- Geen
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 102278
EAN code: 5052511065899
Eigenschappen: Diameter 16-20 mm

Review overzicht

6 van 6 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


December 31, 2019 19:13

-

heb ze besteld - zeer ontgoocheld bij de ontvangst en unboxing... de 2 linialen ontbreken ! Allez hup, nog eens 2 weken wachten tot ze hopelijk nageleverd worden...

December 19, 2019 15:33

-

Now THAT is a good speaker ! clear, loud, good video, well edited. So after watching this inspiring video I am convinced to buy this item right now. But I remain with one question --- sometimes I hear/read about 19 mm holes, and elsewhere 20 mm holes....Why? Are there 2 standards on the market or in the business of woodworking? Sander zegt: 19mm is most of the time for scandinavion wordwoking tables and USA stuff. But here in Europe :-) we use 20mm, that's easier.

November 3, 2018 00:00

-

Even wat boorwerk bij het maken van de grondplaat: maar wat een nauwkeurigheid! Die compenseert ruimschoots alle moeite! En vanaf nu win je tijd! Bijv.: met 2 zaagsnedes de 4 balkjes (4x4 cm) van een kader in een onberispelijk verstek van 45° zagen (met een goede invalzaag met geleider weliswaar). Wat een gedoe voordien en wat een verademing nu: snel en toch zeer (!) goed!

September 5, 2018 00:00

-

Het Parf Guide System werkt fantastisch. Het is vrij makkelijk om uiterst nauwkeurig gaten te boren in de juiste hoeken. De geleidingen voor het boren werken zeer nauwkeurig en dit zorgt dat je ook een mooi recht gat boort. Het enige "kleine" minpuntje vind ik dat de kleine pinnetjes vrij lastig door de liniaal gaan. Dit zal op te duur wel makkelijker gaan maar in het begin ben je nogal aan het draaien om die dingen uit de liniaal te krijgen. Het mag de pret echter niet drukken. Zodra je dit systeem heb zie je volop mogelijkheden waar je nog meer van de gaten kan profiteren.

October 12, 2017 00:00

-

Echt een heel makkelijk systeem. Zeer krachtig door zijn eenvoud! Jammer dat ik het zelf niet had bedacht! Eigenlijk legt dit de basis voor nauwkeurig werken met een gatentafel.

April 20, 2017 00:00

-

Het uitzetten van de gaten verloop super secuur en eenvoudig. Met behulp van de geleiders boor je de gaten mooi haaks in het werkblad. Bij 25 mm dik Mdf moet je aan de onderzijde van de gaten een klein schuin kantje frezen omdat de Festool Snelspanklem er anders niet in past.