Viking Arm VikingArm zwart indrukwekkende universele montagehulp/installatietool 1 stuks, MUST HAVE!

Viking Arm VikingArm zwart indrukwekkende universele montagehulp/installatietool 1 stuks, MUST HAVE!

€ 223,09 € 179,95
€ 148,72 Excl. btw

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


Bel of mail voor echt advies
Betaal zoals jij wilt, ook achteraf
Gratis verzending vanaf € 100,-
100 dagen bedenktijd
Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Mijn eerste gedachte was: Wat een geld, wie koopt dat? Maar na filmpjes gekeken te hebben en het product beter bestudeerd te hebben dacht ik: Wie wil dit nou niet?
Dit is typisch zo'n stukje gereedschap waarbij je denkt: waarom had ik dit niet eerder gekocht. En hij is zo multi inzetbaar: Tillen, duwen, klemmen, verplaatsen, stellen... bedenk het maar... ik vind hem waanzinnig! Ik neem er 2 voor mezelf :-)
LET OP: Er worden op Facebook, instagram en andere social media fakes aangeboden, Amazon biedt ook nepperts aan met echte foto's. Ze gebruiken allemaal de originele teksten en foto's, de foto van het namaakproduct staat vaak helemaal aan het einde. Dat is ook het product wat je krijgt en dat is echt troep. Trap er niet in en lees dit stukje op de site van Viking Arm. https://www.vikingarm.com/2021/04/20/beware-of-scammers/

Viking Arm
• Nieuw innovatief handgereedschap
• Heffen, persen, vastdraaien, nivelleren, ondersteunen, zekeren, spreiden
• Capaciteit: tot 150 kg / 330 lb(*)
• Gecontroleerde precisie
• Ontworpen en geassembleerd in Noorwegen

(*) Hij kan echt tot 150 kg dragen, maar zet het gewicht wel op beide metalen van het hefgedeelte, per stuk kunnen ze 75 kg dragen.

Voordelen in één oogopslag
• Indrukwekkende capaciteit voor een compact handgereedschap
• Inspireert creativiteit in verschillende toepassingen
• Universele tool vervangt meerdere "traditionele" tools
• Bespaart tijd en geld
• Een “tweepersoonsklus” uitgevoerd door één persoon
• Voldoet aan de vereisten voor “sociale afstandelijkheid”
• Tool voor professionals. Nog steeds betaalbaar voor de doe-het-zelver
• Zeer gewaardeerd door klanten
• Duurzaam en moeilijk te kopiëren

Kwaliteit
• Ontworpen en gebouwd voor professionals
• Absoluut geen compromissen op het gebied van kwaliteit
• Stevige en duurzame constructie
• Componenten van de hoogste kwaliteit
• Gehard roestvrij staal / aluminium
• Voortdurende ontwikkeling en verbetering

Universeel gereedschap
Kozijnen, balken, ramen, deuren, meubels, kasten, apparaten, HVAC, sanitair, tegels, wandpanelen en meer!

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:


- Kleur: zwart
- Capaciteit: tot 150 kg / 330 lb = 75 kg per draagtand !
- Laag gewicht: 1,4 kg / 3,0 lb
- Compact formaat (mm): 383 x 219 x 87
- Werkbereik, heffen (mm): 6 -> 215
- Werkbereik, klem (mm): 360 -> 150
- Standaard(*) basis (mm): 5 x 105 x 87

(*) Optionele basis 1 (mm): 3 x 77 x 62
(*) Optionele 'badass'-basis 2 (mm): 6 x 105 x 87 koolstofstaal (vanaf Q2 2021)
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 0008
EAN code: 7090050560008

Schrijf een review

9 van 9 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


May 31, 2021 13:36

-

De prijs rechtvaardigt niet de prijs. Ik vind ze echt overpriced Gr. John

June 19, 2021 22:01

-

Twee stuks een beetje op de gekocht, vanaf dag 1 a godsend, zo simpel, zo super, onvoorwaardelijk 5 sterren.

March 29, 2021 14:52

-

Tikkie terug Viking! Ik heb de Viking Arm net binnen, 2 stuks. Wat valt me op? - Heel netjes afgewerkt, zeker de voet, dus kleine kans op krassen - Heel stevig, sterk uitgevoerd, lekker robuust - De handles zijn massief! - Ook de stang is heel mooi afgewerkt - Omhoogkrikken gaat super smooth - Ook laten zakken, dat gaat ook met stapjes super smooth, met de linker duim-knop - Voor snel laten zakken gebruik je de rechter duim-knop Vooral dat je in kleine stapjes iets gecontroleerd kunnen laten zakken en omhoogbrengen, dat vind ik mooi - omhoogkrikken dat lukte me vaak wel met iets als een breekijzer, maar in kleine stapjes op en neer, dat was altijd lastig. Niet meer! Overall indruk: mooi afgewerkt, heel soliede, betrouwbaar, super handig.

July 6, 2021 21:11

-

Ik had al via China zo een arm gekocht voor de prijs van 6.99 euro / per stuk..Je kon er zelfs van 2 euro krijgen maar dat vertrouwde ik niet zo...Nou ,wie er dus aan twijfelt ; ook die van 6.99 euro is pure rotzooi..letterlijk 1 maal gebruikt en hij mag al naar het containerpark...Trouwens 1 ervan kwam al uit zijn haak ,dus helemaal krom toe....Dan toch maar hier bij Gereedschappen Pro er eentje gekocht en wat een zaligheid is dat..hij is dan ook drie keer zwaarder en de onderdelen zijn in elkaar gevezen terwijl die van China gesoldeerd zijn ( dus zelfs niet gelast ).. Al mijn ergernissen vanwege die China misbaksel aankoop zijn nu helemaal vergeten....zalig stukje techniek om mee te werken...Dat tweede exemplaar koop ik vroeg of laat ook nog wel eens. Bespaar je dus de ergernis en ga direct voor deze stoere Viking. "Van de Vikingen verlos ons Heer"..Nou toch niet van deze Noorman hoor...

March 28, 2021 15:15

-

Er zijn van die momenten tijdens het klussen dat ik echt even extra handjes nodig heb. Gelukkig zijn die er ook wel meestal, maar niet altijd. Maar wanneer het dan even langer duurt dan die "heel even maar" ... dat is niet altijd handig. Het gaat dan meestal om iets op zijn plek houden of om iets op te tillen. Als ik even geen extra handjes heb of denk dat het niet "heel even maar" gaat duren, dan probeer ik het op te lossen met een breekijzer (Hultafors koevoet 209 SB), een deurlift (Delma production) en/of met spanbanden. Voor vloeren heb ik van de Bessey band-spanners (SVH400/SVH760) - dat is daarvoor handig. Maar wat ik dan mis is het stil op positie houden en het "een klein tikkie hoger/lager en dan niet meer bewegen". Toen kwam Sander met de Viking Arm. Ik ga het proberen. Kijkend naar al die YouTube filmpjes - en dat zijn er een hele hoop - geloof ik dat dit een uitkomst gaat zijn voor mij - maar... eerst zelf zien en gebruiken en dan pas geloven. 2 besteld, morgen zijn ze er. Wordt vervolgd.

July 29, 2021 18:08

-

dit werkt ! gisteren binnen, en vandaag kozijnen mee gezet. gewoon makkelijk werken.

July 3, 2021 09:53

-

Thanks Viking Arm! Je laat me dingen doen waar ik normaal twee, soms zelf drie paar extra handen voor nodig heb. Uitgerekend in uitgespaarde manuren inmiddels onbetaalbaar. Je inzetbaarheid is ook groter dan gedacht, mooi gecontroleerd iets tillen, spreidden, persen, verzetten of juist op positie houden, hoe vaak komt dat voor? Nou, best vaak dus.

August 11, 2021 17:55

-

prachtig product heb ze (2stuks) van de week goed kunnen testen met het stellen van kamerhoge (3,2 meter) kasten ronduit super

June 16, 2021 15:22

-

vikinng arm ontvangen en in gebruik genomen. Wat een top apparaat! Traploos en met gemak tillen en afstellen. en geen gedoe met vullertjes en ander soortige wigjes etc. Mooie kwaliteit, robuust!