Woodpeckers 3D Multi-Marking Square - Metric / 3D Multi-Markerings-Winkelhaak - metrisch

Woodpeckers 3D Multi-Marking Square - Metric / 3D Multi-Markerings-Winkelhaak - metrisch

€ 99,99
€ 82,64 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 250 dagen


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

LEUK!! Met hoofdletters want misschien gebruik je hem niet elke dag maar echt zo'n hebbu ding die wel van pas komt. De Woodpeckers 3D Multi-Markeer Square is een must-have voor houtbewerkers vanwege zijn unieke ontwerp dat randmarkering van planken vergemakkelijkt met eenvoud en precisie. Bovendien biedt het stabiele ondersteuning bij het instellen van machines, waardoor het veelzijdig en onmisbaar is in elke werkplaats.
Let op! De plaatjes tonen de inch / imperial versie, maar wij leveren de millimeter / metrische versie van deze super handige 3D Marking Square.

Woodpeckers nieuwe 3D Multi-Markeer Square
voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan traditionele houtbewerkings-winkelhaken. Bij het leggen van verbindingen moet je vaak zowel de voorkant als de rand van de plank op dezelfde maat markeren.
De meeste winkelhaken hebben alleen een dunne arm waarmee je een kleine markering kunt maken, maar het uitlijnen en overbrengen van die lijn kan tot onnauwkeurigheid leiden. Met de 3D Multi-Marking Square heb je twee benen over de hele lengte die je kunt gebruiken bij het uitlijnen op de voorkant en de rand van je plank.
En dat is nog niet alles, de geometrie maakt dit gereedschap tot een stabiele assistent bij het instellen van machines. En elk exemplaar is volledig gemaakt in de VS.
Als je het zat bent om beperkt te zijn tot slechts twee dimensies, zal Woodpeckers 3D Multi-Marker Square jouw plannen naar een hoger niveau tillen.

Naast markeren op het oppervlak en de rand van het materiaal, kun je meer doen met de 3D Multi-markeer-winkelhaak. We hebben met precisie stappen gefreesd in de uitsparingen van het blad, waardoor je maatloos kunt markeren voor 1/4", 3/8" en 1/2". De lange poten en brede oppervlakken houden het gereedschap stabiel, zelfs op dunner materiaal waar een traditionele winkelhaak kan gaan schommelen. En de basis is perfect voor het registreren van binnen- en buitenhoeken. Nu kun je met slechts één stuk gereedschap complexe verbindingen maken en de hele assemblage controleren op haaksheid.

Als het project is klaargelegd, werkt de 3D Multi-Markeer Square net zo goed met de machineopstelling. Het gereedschap is 4-1/2" hoog en staat perfect loodrecht op de tafel. De twee poten reiken langs elke lastige tafelinzet, zodat jij je handen vrij hebt om de machine bij te stellen.
We hebben helderwitte schalen gegraveerd om de hoogte van je zaagblad of bit eenvoudig in te stellen. En het dikke blad biedt een stevige referentie ten opzichte van een boor of lintzaagblad bij het afstellen van de tafelhoek. Je krijgt ook exacte 3/4" en 1" instelblokken met de breedte van de poten van het onderstel.

Zowel het blad als de basis zijn met precisie gefreesd uit een massief stuk vliegtuigaluminium. Ze zijn aan elkaar bevestigd met roestvrijstalen schroeven van hoge sterkte. We frezen een groef precies in het midden van de lange arm van de basis die twee doelen dient. Het houdt het blad loodrecht op de basis en geeft je gelijke arme zodat je snel perfect gecentreerde pen- en gatverbindingen kunt maken. We maken elk 3D Multi-Markeer Square volgens onze strenge productietoleranties, waardoor dit een layout- en instelgereedschap is waarop je kunt vertrouwen.

Zoals al het Woodpeckers-gereedschap wordt elk 3D Multi-Marking Square nauwkeurig bewerkt en zorgvuldig gecontroleerd in onze winkel in Strongsville, Ohio (net ten zuiden van Cleveland).

Let op: de afbeeldingen tonen de inch-versie en niet de metrische versie.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Kleur: rood
- Materiaal: vliegtuigaluminium
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 3D-MMS-M
Type: Winkelhaak
Gebruik: Opmeten

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews