Woodpeckers BC4-M2 Box Clamp klemmen speciaal voor kasten en laadjes

Woodpeckers BC4-M2 Box Clamp klemmen speciaal voor kasten en laadjes

€ 63,79
€ 52,72 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Zoals mijn vertaler al schreef: Dit product is GAAF!
Ja dat is het zeker, weer zoiets simpels wat zo briljant is, je denkt dan altijd waarom was dat niet eerder op de markt?

Goed het is er. Wij hebben het, dus doe je voordeel ermee.

Eenvoudig draaien en klemmen, altijd haaks en niks beschadigd. Prachtig!
Ow en check de film!
Woodpeckers heeft een ander soort lijmklem de: BC4-M2 Box Clamp. Dit simpele hulpmiddel vervangt het gedoe met de zware en vaak dure lijmklemmen voor het assembleren van keukenkasten, lades en vooral de volledige kasten.

Stel je eens voor dat je al je onderdelen haaks kan maken zonder grote klemmen te gebruiken en voordat je gebruik gaat maken van lijm, schroeven of spijkers. Je weet meteen vanaf het begin of dat wat je bouwt ook zo haaks is als dat jij wilt, of dat er wat bijgewerkt moet worden.

Dat kan je allemaal doen zonder een tweede paar handen nodig te hebben om planken op zijn plaats vast te houden, terwijl jij een lijmklem in positie zet en vastmaakt. Niet alleen dat, maar wanneer jouw werkstuk aan elkaar zit door de Box Clamps, kan je meteen beginnen met vastzetten: Vast schroeven, spijkeren of met het Kreg systeem, het kan allemaal, want alle hoekverbindingen zijn volledig toegankelijk. Niks belemmert het hout.

Woodpeckers Box Clamps zijn gemaakt voor alle 90 graden verbindingen, zoals:
- Kops op elkaar
- Half verzonken
- In het midden half verzonken
- 45 graden tegen elkaar aan
- Vingerverbindingen
- Zwaluwstaarten
- en meer zelfs als het materiaal doorloopt aan 1 kant

Ooit geprobeerd om met een lijmklem een vingerlas of zwaluwstaart te assembleren? Dat werkt niet goed. Het is bijna onmogelijk om zelfs één verbinding haaks te houden met de ongelijke klemmen wat typisch is voor een lijmklem.
Om één hoek goed te krijgen is al moeilijk genoeg, laat staan alle vier!

De klem kan materialen klemmen vanaf 0,64 cm tot 2,54 cm (1/4" tot 1") in dikte. Alle gangbare plaat materialen dus.

De MC4-M2 Box Clamp is gegoten vanuit een speciale combinatie van glasvezelversterkte polycarbonaat. Het is praktisch onverwoestbaar maar zeker geen lichtgewicht; elke klem weegt iets meer dan 230 gram en wordt geleverd met een draaiknop en inbussen voor zowel hand als met een inbus gebruik. Made In USA!

Leveringsomvang:
- 2x Box klem
- 1x Zakje met inbussleuteltje 3/16" en 2 bouten met 1/4" draad x 50 mm

Technische gegevens:

- Minimale en maximale hout opname: van 0,64 cm tot 2,54 cm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: BC4-M2X2-D
EAN code: 705105659305
Type: Lijmklem
Gebruik: Klemmen, Spannen, Verbinden

Review overzicht

4 van 4 beoordelingen

4.25 van 5 sterren


25%

75%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


April 7, 2020 21:27

-

Sinds tijden zonder te vloeken iets(vaatwasser in dit geval) gemonteerd. Mijn vrouw was er helemaal blij mee..

October 20, 2017 00:00

-

Heb 2 setjes aangeschaft en dadelijk er gebruik van gemaakt. Het aanspannen met de draaiknop is veel gemakkelijker dan het aanspannen met het inbussleuteltje, dan is dit niet zo makkelijk. Zeker geen spijt van de aankoop.

March 15, 2017 00:00

-

Het op de juiste dikte stellen is wat gepriegel maar als dat eenmaal zit zijn ze vrij makkelijk om mee te werken, zeker als je "de slag" te pakken hebt. Wel rekening mee houden dat ze de twee platen alleen haaks op zijn plaats houden, niet tegen elkaar klemmen. lange lijmklemmen zijn dus nog wenselijk in veel gevallen. Gooi de bijgeleverde inbussleutel niet weg, dat is een Amerikaanse maat. Grote kans dat je die niet in je koffer of bitset hebt zitten.

November 10, 2016 00:00

-

De afgelopen weken heb ik een aantal kleine meubels in elkaar gezet met behulp van deze klemmen. Op zich ben ik er erg tevreden over, ze trekken het materiaal echt mooi haaks en zelfs wanneer je een pochet hole schroeft verschuiven de delen niet van elkaar. Bovendien zijn ze, ondanks het knullige uiterlijk, bijzonder degelijk. Een nadeel in mijn optiek is de zijdelingse verschuiving van de klemwig, bedoeld om delen van verschillende dikte te kunnen klemmen. Dat is onhandig omdat de wig altijd iets naar links of rechts verschuift en je bij het klemmen de wig met de hand terug moet duwen naar de juiste dikte. Beter was het geweest om een plaatjes mee te leveren met een gewoon rond gat in plaats van een langgerekt gat. Kost niets en je kan kiezen welke je wil gebruiken. Alles bij elkaar zeker geen spijt van de aankoop. Verzending in verpakking waren ook dik in orde!