Woodpeckers Clamp Rack-It System - 32" Base + 3 Large Arm set + 2 Small Arm set

Woodpeckers Clamp Rack-It System - 32" Base + 3 Large Arm set + 2 Small Arm set

€ 524,56 € 302,51
€ 250,01 Excl. btw
 • iDEAL
 • in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Woodpeckers maakt opeens ook hele mooie lijmklem ophangrekken! Ze worden gemaakt van plaatstaalmateriaal maar best dik, moet ook wel want hang maar 10 grote lijmklemmen op, dat is best een gewicht.
Dit is de meest uitgebreide set zodat je meteen veel kan ophangen en nog ruimte over hebt voor in de toekomst. In het kader: je hebt nooit te veel lijmklemmen, leveren we de uitbreidingen uiteraard ook!
Woodpeckers Clamp Rack-It System – 81,3 cm (32") Basisplaat + 3 sets grote armen + 2 sets kleine armen (CRIS-32)
Elke houtbewerker heeft hetzelfde advies gehoord (of gegeven): "Je kunt nooit teveel klemmen hebben." Maar wat moet je met al die klemmen als je ze eenmaal in je werkplaats hebt? Je hebt ze toegankelijk, georganiseerd en dicht bij elkaar nodig in een zo krap mogelijke ruimte. Hier is precies het systeem dat je nodig hebt om dat te bereiken, ongeacht je klemmaat, stijl of hoeveel je er hebt.

Het nieuwe Clamp Rack-It-systeem van Woodpeckers heeft een modulaire aanpak voor het organiseren van je klemmen. Armen van twee maten kunnen met bouten aan de steunplaten worden bevestigd op een grote verscheidenheid aan afstanden. Zoek gewoon de tussenruimte die het meest overeenkomt met de maat van uw klemstang, gebruik grote armen voor zware klemmen (zoals parallelle bek en 7,6 cm (3/4") buisklemmen) en kleine armen voor lichtere klemmen (bijvoorbeeld F-stijl en snelklemmen), schroef alles vast en begin met ophangen.

Een foto toont 43 klemmen opgehangen op 3 paar grote armen en 2 paar kleine armen op slechts 40 cm (16”) wandruimte! De steunplaten zijn er in 4 maten, 15,2 cm (6"), 406,4 mm (16"), 61 cm (24") en 81,3 cm (32"). Ze moeten aan de wandplaat worden gemonteerd, maar dat hebben we gemakkelijk gemaakt. De 6" kan gecentreerd worden op één gat. De 16" past gat aan gat op een normaal gatenpatroon. De 24" en 32" zijn volledig compatibel met 16" of 24" gatenafstand. Als je meer dan één steunplaat nodig hebt, zijn ze ontworpen om bouten te delen en naadloos te laten aansluiten wanneer je ze end-to-end plaatst.

De steunplaten en armen van het klemsysteem van het Rack-It-systeem zijn met een laser gesneden uit 2,3 mm (13-gauge) staal, gevormd op CNC-apparatuur en vervolgens voorzien van een sterke, duurzame poedercoating. De poedercoating is bestand tegen jaren van ophangen en weer oppakken van je klemmen, waardoor je werkplaats er net zo goed uitziet als je voltooide projecten.

Alle componenten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Om je op weg te helpen hebben we de 3 grotere steunplaten gebundeld met 3 paar grote armen en 2 paar kleine armen (net als op de foto's). Dat zal ongeveer de 16" maximaal zijn, maar je kunt meer armen toevoegen aan de 24" of 32" steunplaten... voeg gewoon de armen toe die je nodig hebt voor de klemmen die je hebt. We hebben drie bundels beschikbaar voor de 6" basisplaat... twee paar grote armen, twee paar kleine armen of een paar van elk.

Leveringsomvang:
- 1x 81,3 cm (32") Basisplaat
- 3x set lange armen
- 2x set korte armen
- Bevestigingsmateriaal

Technische gegevens:

- Kleur: zwart
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: CRIS-32
EAN code: 810018200220
Type: Opbergrek
Gebruik: Opbergen

Review overzicht

0 van 0 beoordelingen

Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews