Woodpeckers Precisie winkelhaak 90 graden 300 mm lang Metrisch 1281

Woodpeckers Precisie winkelhaak 90 graden 300 mm lang Metrisch 1281

€ 182,40
€ 150,74 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Je hebt winkelhaken en winkelhaken en dit is dé winkelhaak.
Eenmalige aanschaf voor een leven lang haaks plezier.
De fabrikant zegt zelfs dat ze generaties meegaan!

Uiteraard weer zo'n prachtig gelaserde MDF plaat meegeleverd voor montage aan de muur. Zo'n prachtige haak verdient een mooi plekkie! Dit is weer een 'Must Have'!
Een winkelhaak moet haaks zijn. Punt uit!
De altijd populaire 1281 winkelhaak is haaks gemaakt om haaks te blijven. Na jaren en zelfs generaties lang is het een gereedschap dat je kan vertrouwen, elke keer dat je het gebruikt. Je weet hoe belangrijk 'haaks werken' is voor al je kasten en meubel projecten.
Onderdelen die niet perfect haaks zijn, zorgen voor enorme problemen dat lastig is om weer op te lossen. Het eindresultaat van niet-haakse onderdelen veroorzaakt dan ook een lastige situatie en daarnaast veel frustratie. De nauwkeurige 30 cm (12") winkelhaak houdt jouw onderdelen haaks en je projecten op de rails.

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en kwaliteit
De 1281 Square begint als een stevig stuk van een hele duur, extreem stabiel gegoten aluminium gereedschapsplaat. Deze grote plaat is voorzichtig bewerkt in hoogtoerige freesfasen op onze CNC machines. Het resultaat is een winkelhaak met een 30,48 cm (12") blad en een 20,32 cm (8") handvat. Het productieproces zorgt ervoor dat de 1281 Square tot op de 1000ste millimeter nauwkeurig is over de gehele lengte van de winkelhaak.
Nadat WoodPeckers een perfect geproduceerde winkelhaak hadden, voegden ze twee extra onderdelen toe, van nauwkeurig bewerkt aluminium, voor de wangen aan het handvat. Deze wangen zijn bevestigd aan het handvat door twee roestvrijstalen pinnen voor extreme stijfheid en een perfecte uitlijning. Deze stevigheid en precisie kan simpelweg niet vergeleken worden met winkelhaken die gemaakt zijn van aparte bladen en handvatten.

Veel functies maken de 1281 Square een plezier om te mogen gebruiken
Het eerste dat je zal merken is het gewicht van het gereedschap en hoe goed het in je handen voelt. Je zal merken hoe de winkelhaak rust op een zijkant van een plank, zonder je handen te gebruiken. Dit komt door de rand van het handvat die hiervoor speciaal ontworpen zijn. Het ontwerp maakt het mogelijk om de winkelhaak rechtop op zijn 1,91 cm (3/4") dikke rug van het handvat te leggen.
Deze ontwerp mogelijkheden maken de voorbereidingen, aftekenen en het haaks maken van onderdelen een eitje.

Er zijn meer gebruiksvriendelijke functies, zoals een vingergleuf om de winkelhaak op zijn plek te houden. Ze maken zelfs een inkeping in de hoek aan de binnenkant van de winkelhaak, hierdoor kan je gemakkelijk vanaf nul je lijnen trekken tot aan de rand van je plank.
De maten zijn gemakkelijk af te lezen door de laser geëtste markeringen in stappen van 1 mm aan beide kanten van het blad.
Alle 1281 Squares komen met de eigen gemonteerde MDF bevestigingsplaat voor aan de muur.

WoodPeckers garantie
Ze zijn zo zelfverzekerd van de nauwkeurigheid van de 1281 Squares dat ze een LifeTime Guarantee aanbieden voor het haaks blijven tot op de 1000ste millimeter. Anders zullen ze het repareren of vervangen.

Leveringsomvang:
- Per stuk

Technische gegevens:

- Lengte: 30 cm
- Materiaal: aluminium
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: 1281R-300
EAN code: 91037316301
Type: Winkelhaak
Materiaal: Aluminium

Review overzicht

5 van 5 beoordelingen

4.6 van 5 sterren


60%

40%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


December 30, 2017 00:00

-

Zoals nog andere mededelen, perfecte winkelhaak alleen of de lijnen doorzetten aan de zijkant of aan de zijkant afschuinen want als je moet aftekenen 4 mm lager kan je wel een beetje missen

January 27, 2017 00:00

-

Was al een tijdje op zoek naar een vervanger van mijn oude winkelhaak en na de goede ervaringen met de WoodPecker T-square toch maar de stap genomen om de WoodPecker 1281 een kans te geven. Tja en dan krijg je zo'n prachtig stuk aluminium in je hand. De pro's: - gevoel van hoge kwaliteit, erg stevig - prachtige afwerking - echt haaks - blijft op de rug rechtop staan - gereedschap voor het leven, en daarna En dan de minpunten, want die zijn er helaas wel: - door de dikte van 4 mm best lastig een maat over te zetten, ze hadden de streepje de hoek om moeten zetten of de kanten moeten afschuinen net als bij de T-Square. - de maatverdeling binnenkant-buitenkant loopt niet gelijk, bij mijn oude zat er 4cm verschil in maar de streepjes stonden wel precies tegenover elkaar. Nu kun je dus maar aan één kant de maat bepalen, en dat komt soms lastig uit. - de prijs is wat aan de hoge kant, als de nadelen er niet waren geweest was ik hem al lang vergeten, nu blijft hij toch wat in het achterhoofd spoken... Maar we gaan vast vrienden worden, die 1281 en ik.

May 21, 2016 00:00

-

Bij het meubelmakerwerk heb ik dit instrument altijd in de buurt. Ik kan deze winkelhaak niet meer missen, vanwege de goede kwaliteit. Het instrument is perfect haaks en stevig in het gebruik.

November 2, 2015 00:00

-

A very good item. Excellent build, quality to last. It's a bit pricey for a square but that's probably more to do with shipping from the USA and EU taxes ! This is my first Woodpeckers product and based on this, there will be more. Their tools are to quality and built to last a lifetime. Also great service from gereedschappro.nl !! Good packaging and very fast shipping !

September 28, 2015 00:00

-

In English Thank you Gereedschappro, I am very satisfied because less than 7 days between the command and the delivery in France, the real performance. Of the good job As indicates it Woodpecker, the Set square 1281 is really of a big precision. Serious product of beautiful quality, in compliance with what I waited. A bit expensive but I do not regret my purchase and think of commanding soon T-squares. Cordially En Français Merci Gereedschappro, je suis très content car moins de 7 jours entre la commande et la livraison en France, une vraie performance. Du bon boulot Comme l'indique Woodpecker, l'Equerre 1281 est vraiment d'une grande précision. Produit sérieux de belle qualité, conforme à ce que j'attendais. Un peu cher mais je ne regrette pas mon achat et pense commander prochainement le T-squares. Cordialement