Woodpeckers Story Stick Pro 1200 mm eenvoudig maten overzetten

Woodpeckers Story Stick Pro 1200 mm eenvoudig maten overzetten

€ 116,05
€ 95,91 Excl. btw
 • iDEAL
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • Bancontact
 • Credit card
 • Banktransfer
 • PayPal

Niet op voorraad

Verwachte levertijd in 250 dagen


 • Bel of mail voor echt advies
 • Betaal zoals jij wil
 • Gratis verzending vanaf € 150,-
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis op te halen in Haarlem
Productinformatie

Sander zegt

Waanzinnig handig tooltje nog nooit eerder gezien.
Makkelijk maten overzetten, maten uitzetten en uiteraard metrisch.

Nu ook in 1200 mm verkrijgbaar.
Woodpeckers Story Stick Pro is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Woodpeckers Story Stick. Samen met makkelijk te gebruiken functies, is het nu ook verkrijgbaar in twee metrische maten: 60 en 120 cm. De Story Stick Pro heeft zowel een standaard als gecentreerde schaal aan de bovenkant om het gemakkelijk af te kunnen lezen. Hij heeft nu ook duidelijke transparante dubbele aanslagen. De dubbele aanslagen zitten aan beide kanten van de rail en daarmee is het gemakkelijk om een gespiegelde aftekening te maken. Nu kan je de Story Stick plaatsen en aan beide kanten de lijn doortrekken of aan beide kanten van een kast gebruiken zonder het opnieuw in te moeten stellen. Gemakkelijk of niet?

De spiegelfunctie maakt het gemakkelijk de scharnieren, schroeven of laderails in een kast te spiegelen. Zet de aanslagen op de gewenste afstand, draai de knoppen vast en je kan aan de slag. Gebruik de tegenovergestelde tabs om de gespiegelde kant van de kast te markeren. Deze aanpak garandeert dat beide kanten op gelijke hoogte zitten.

De nieuwe Story Stick Pro heeft een aantal nieuwe accessoires (dit zit er dus niet bij, apart aanschaffen helaas), waaronder de verspringende aanslagen:
Met de verspringende aanslagen kan je de gewenste lengte meten en die gebruiken om ergens anders die lengte over te nemen. De aanslagen liggen tegen de binnenkant van de ene zijde en aan de buitenkant van de andere zijde. De ligging aan de binnenkant is voor het meten aan de binnenkant en de ligging van de buitenkant is bedoeld voor het meten aan de buitenkant.
Stel, je wilt een perfect passende plank tussen de kastwanden. Pas dan de aanslagen aan totdat ze de zijkanten raken, maak ze vast en gebruik die lengte om je plank te zagen.
Dezelfde aanpak kan gebruikt worden voor het snijden van een deksel met dezelfde maat als de doos.

Het is niet ongebruikelijk om een bestaande maat te gebruiken en die veelvuldig na te maken. Dat is precies wat de Story Stick Pro met de verspringende aanslagen doet voor jou, alleen dan sneller en nauwkeuriger.

De nieuwe Story Stick Pro is verkrijgbaar in een imperiale of metrische versie en bevat vier aanslagen en 1 stop.
De verspringende aanslagen worden apart verkocht.

Made in USA.

Leveringsomvang:
- 120 cm rails met een metrische schaalverdeling
- 4 aanslagen
- Handige opbergkoker

Technische gegevens:


- Lengte: 1200 mm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: SSPRO-1200
EAN code: 837654658963
Type: Liniaal, Meter

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


February 10, 2017 00:00

-

Kunnen kleine maatverschillen optreden tijdens het afstellen. maar eenmaal zuiver afgesteld, ideaal voor repeterende maatvoeringen.