Woodpeckers Winkelhaak voor lijmklem PLUS, 2 stuks / Clamping Squares PLUS

Woodpeckers Winkelhaak voor lijmklem PLUS, 2 stuks / Clamping Squares PLUS

€ 110,84
€ 91,60 Excl. btw
 • iDEAL
 • IDEAL in3 - betaal in 3 delen met 0% rente
 • Credit card
 • Bancontact
 • SOFORT Banking
 • Giropay
 • PayPal
 • Banktransfer

Op voorraad

Op werkdagen voor 15u besteld wordt dezelfde dag verzonden


 • Bel of mail voor professioneel advies
 • Gratis op te halen in Haarlem
 • 100 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf € 250,-*
 • (* indien normale afmeting of gewicht)
Productinformatie

Sander zegt

Superhandige hulpstukken om echt haaks te klemmen. De nieuwe Clamp Squares Plus zijn wat groter dus beter en kunnen gecombineerd worden met de handige klemknoppen van Woodpeckers. Hou alles haaks op z'n plek terwijl je schroeft, lijmt, klemt of boort!
Houd grote paneelprojecten perfect uitgelijnd terwijl je bevestigingsmiddelen installeert, extra functies toevoegt of eenvoudigweg het ontwerp visualiseert.
Woodpeckers Clamping Square PLUS is langer, breder en sterker dan het oorspronkelijke ontwerp, waardoor je betere prestaties krijgt voor dezelfde prijs. In het nieuwe CSP-ontwerp hebben ze een reeks gaten van 3/8" opgenomen en vervolgens de nieuwe CSP-klem ontworpen om gemakkelijk in elk van de gaten te vallen en de winkelhaak sneller en gemakkelijker vast te zetten dan afzonderlijke "F"- of "C"-stijlklemmen. Nadat ze klaar waren met de CSP-klemmen, bedacht het team dat je een plek nodig zou hebben om al deze winkelhaken en klemmen bij de hand te houden, dus bedachten ze de CSP-klem Rack-It. Het houdt je winkelhaken en klemmen precies waar je ze nodig hebt.

Merk op dat Woodpeckers Clamping Squares PLUS zowel binnen als buiten de werkstukken werken. Kijk ook eens naar de binnenhoek. Je zult een reliëfsnede zien die niet aan je werkstuk zal kleven als iets een klein beetje minder haaks wordt gezaagd. Over haaks gesproken, deze montagegereedschappen zijn CNC-gefreesd uit één massief stuk aluminium met een tolerantie van ± 0,0255 graden! De vierkante benen zijn 31,8 mm (1-1/4") breed, 171,5 mm (6-3/4") lang en 19,05 mm (3/4") dik.

Ze hebben de CSP Clamps (klemknoppen) ontworpen als de perfecte metgezel voor de klemwinkelhaken. Ze zijn handiger dan afzonderlijke klemmen, die direct in de gaten op de vierkanten worden vergrendeld. De grote, gemakkelijk vast te pakken knoppen kunnen steviger worden vastgedraaid dan de ronde handgrepen die op de meeste klemmen te vinden zijn. De geëxtrudeerde aluminium klembek zal het werkstuk niet beschadigen met normale klemdruk. De snellopende Acme-draad draait snel naar beneden en zit stevig vast. De CSP-klemmen werken met materiaal zo dun als 4,78 mm (3/16") en tot een volledige 50,8 mm (2").

Met een set van 4 Clamping Squares PLUS en de 8 CSP klemmen die daarbij horen, maak je in een oogwenk een lade.

Monteer de CSP Rack-It aan de muur en je hebt op maat ontworpen opbergruimte voor de volledige set. De Rack-It houdt de CSP-klemmen aan de uiteinden vast, zodat ze gemakkelijk één voor één kunnen worden vastgepakt.
De winkelhaken voor lijmklemmen rusten perfect op hun beugel en zijn altijd klaar voor gebruik. De Rack-It heeft een duurzame poedercoating die bestand is tegen intensief winkelgebruik. #10 schroeven met platte kop meegeleverd voor montage.

Natuurlijk werken de klemwinkelhaken nog steeds met elke gewone klem. De Clamping Squares kun je per paar of in grotere aantallen kopen. Als je het gemak van de CSP-klemmen wilt, zijn speciale bundels met klemwinkelhaken en het juiste aantal bijbehorende CSP-klemmen - met of zonder een CSP-klem Rack-It. Stel paneelprojecten sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger samen met Clamping Squares PLUS en CSP Klemmen. Patent aangevraagd.

Leveringsomvang:
- 2x Winkelhaak PLUS voor lijmklem

Technische gegevens:

- Kleur: rood
- Lengte benen winkelhaak: 17,5 cm
Lees meer

Specificaties

Artikelcode: CSP
EAN code: 602573564066
Type: Meter, Winkelhaak
Materiaal: Aluminium

Review overzicht

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Schrijf een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Reviews


April 8, 2020 12:28

-

Ik heb de winkelhaken binnen gekregen en gelijk uitgeprobeerd. dit werkt net zo gemakkelijk als in de filmpjes. Wel moet je er minimaal 4 hebben, maar in dit geval is meer beter. Geld voor lijmklemmen net zo natuurlijk. Het is wel jammer dat Woodpeckers niet ook de schroefklemmen er bij levert. ik heb ze los nog niet online gevonden.

Gerelateerde artikelen